Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט/ספורטיבי ב100K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בחודשים הקרובים אני מתכנן לקנות רכב ספורט/ספורטיבי(קומפקטי או סדאן) בן 5 לכל היותר עם תיבת הילוכים אוטומטית והתקציב הינו 100K ואם ממש מתבקש אפשר להוציא גם 110K.

הנסועה תהיה ברובה בינעירונית וסה"כ כ12-15K ק"מ בשנה.

כמה נקודות שהיו לי חשובות בסדר יורד:

1.התנהגות בשילוב כוח.

2.אמינות.

3.שמירת ערך

4.בידוד.

5.מערכת שמע.

פוסל מראש את הג'ולייטה מהסיבה שלא מצליח להתחבר לעיצוב הפנימי והחיצוני.

חשוב גם שעלויות האחזקה לא יהיו גבוהות מדי,כלומר שהעלויות אחזקה לא יעלו על זו של גולף GTI או קופרה וכו'.

אם התקציב לא ריאלי למה שאני מבקש אשמח לדעת מה כן התקציב הדרוש.

אשמח לקרוא את דעתכם:-)

תודה.

ניסן.

פורסם

התשובה בגוף השאלה : גולף GTI.

בתקציב הזה כנראה תכנס רק MK6. (אל תסתכל על מחירונים אלא תוסיף 20 אחוז לפחות)

כנראה יהיה קשה מאוד למצוא אחת משביעת רצון לכן כדאי להכין תוכנית גיבוי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
התשובה בגוף השאלה : גולף GTI.

בתקציב הזה כנראה תכנס רק MK6. (אל תסתכל על מחירונים אלא תוסיף 20 אחוז לפחות)

כנראה יהיה קשה מאוד למצוא אחת משביעת רצון לכן כדאי להכין תוכנית גיבוי.

חשבתי על mk6 אבל הרכב מזדקן ואני חושש מבלאי. אלא אם כן אני טועה ובידיים טובות הוא יכול לשמור על אמינות ל4-5 שנים הבאות?

פורסם (נערך)

הייתי בדילמה דומה לפני מספר חודשים.

ה GTI, ובמיוחד השמורות, נמכרות הרבה מעל המחירון ולדעתי מציעות VFM נמוך, לכן ירדתי מהן.

חיפשתי גם C300 ו 328, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שמורות וגם צריך לרדת משמעותית בשנתון, קופרות גם לא מצאתי שמורות, רק דור קודם שאותו לא אהבתי.

בסוף לאחר הרבה מחשבות ולבטים רכשתי וולוו S60 (ונהנה מכל רגע), נכון שהוא לא רכב ספורט אבל 245 כ''ס מציבים אותו תחת הקטגוריה של רכב ספורטיבי.

אם ה S60 לא לטעמך תבדוק את ה V40 (היא 5 דלתות בדומה ל GTI).

לדעתי תוכל למצוא 2015 ואולי אף להשאר עם עודף.

בקשר לדרישות שלך, הסעיף היחידי שלדעתי הוולוו לא עונה עליו זה שמירת ערך, הרכב פשוט מתרסק במחירון, שזה דווקא לטובתך בתור רוכש.

עריכה אחרונה על ידי Emanuel5
פורסם
חשבתי על mk6 אבל הרכב מזדקן ואני חושש מבלאי. אלא אם כן אני טועה ובידיים טובות הוא יכול לשמור על אמינות ל4-5 שנים הבאות?

אפשר למצוא פה ושם אקזמפלרים שמורים שצפויים להזדקן בכבוד , אבל כן, אין מה לעשות . זה מצב השוק וזה מה שהתקציב יאפשר.

אם תמצא אחת סטוק, שטופלה כמו שצריך אתה יכול להיות רגוע.

פולו GTI זה לא לגמרי זה אבל עשוי להספיק .

הוולבו שהמליצו לך היא יותר GT מ GTI וזה כבר עניין של צרכים . היא נותנת תמורה מעולה למחיר , לי זה התאים בשלב הנוכחי אבל זה לא מתאים לכל אחד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא הייתי שם 100 על הפולו, תמיד יש תחושה של "כמעט" בכל דבר...

אם לא גולף הייתי מכוון אולי להונדה טייפ r משנתון קודם ולא החדשות שנראות כמו אופטימוס פריים.. אולי מותח מעט את התקציב אם צריך..

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)

קודם כל תודה לכולם על המענה.

הג'ולייטה תלתן בהחלט רכב מעניין מבחינת ביצועים ותמורה למחיר כיד שניה,אבל אם אחליט לרכוש היא תהיה מהאפשריות האחרונות מהסיבה היחידה שאני פחות מתחבר לעיצוב.

אכן אמשיך לחפש mk6 ואם אמצא היא תהיה הפייבוריטית שלי.

לגבי הV40,האחזקה תהיה יקרה משמעותית מהGTI?

בדקתי את המיני קופר S אבל קשה מאוד למצוא אחת עם נתונים מתאימים במסגרת התקציב.הכי קרוב שמצאתי פורסם ב120k וזה חורג אבל ניתן גם להתמקח ולראות לאן יתקדם.

לגבי הפולו הדעה שלי זהה לזו של אלוני.

אכן הסיוויק נפסלת בגלל הגיר.

GTI33 מבין האפשרויות הקליאו נשמע רכב מעניין אבל כרגע אין בלוחות אבל אמשיך לעקוב(ישלי חודשיים שלושה עד שארכוש מקווה שיפורסם בלוחות)

את האינפיניטי אני לא מכיר את הדגם הספציפי, נחשב ספורטיבי?

לגבי הקאדילק,לא בשבילי.

קיימת קבוצה בפייסבוק למכירה של רכבים שמורים או מיוחדים?

עריכה אחרונה על ידי NissanGTR
  • תוכן חדש...