Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוקאטי דסמוסיידיצ'י RR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו אז מה אתם אומרים? האם דוקאטי מכינה את הדור הבא של האופנועים שייצגו אותה בסופרבייק? לאחר שהשנה כל הכפפות הוסרו ע"י המתחרים היפנים.

פורסם
נו אז מה אתם אומרים? האם דוקאטי מכינה את הדור הבא של האופנועים שייצגו אותה בסופרבייק? לאחר שהשנה כל הכפפות הוסרו ע"י המתחרים היפנים.

לי התמונות עשו מדגדג במקומות רגישים.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

כן למרות.....

לדעתי זה הלך ככה:

לואיגי: פבריציו צריך להוציא את המוטוציקלטו למיבחניקו כדי לשחרר תמונות ריגול לעיתוניקו.....

פבריציו: אבל לואיגי אין אגזוזיטו על המוטוציקלטו ואני באמצע הפסטה ברוטב עגנביות....

לואיגי: אלורה עכשיו..אין זמן...שים משהו מאחורה ותן ביס מהקנלוני...

פבריציו: טוב נחבר משהו שגירדתי מההתרסקות האחרונה של המטוס שתכננו..יעבוד?

לואיגי: לא יודע העיקר שהצלם יהיה מרוצה ויסדר לי "ביקור" מאחורי הקלעים של מורן אטיאס....

פורסם
כן למרות.....

לדעתי זה הלך ככה:

לואיגי: פבריציו צריך להוציא את המוטוציקלטו למיבחניקו כדי לשחרר תמונות ריגול לעיתוניקו.....

פבריציו: אבל לואיגי אין אגזוזיטו על המוטוציקלטו ואני באמצע הפסטה ברוטב עגנביות....

לואיגי: אלורה עכשיו..אין זמן...שים משהו מאחורה ותן ביס מהקנלוני...

פבריציו: טוב נחבר משהו שגירדתי מההתרסקות האחרונה של המטוס שתכננו..יעבוד?

לואיגי: לא יודע העיקר שהצלם יהיה מרוצה ויסדר לי "ביקור" מאחורי הקלעים של מורן אטיאס....

:lol: :lol:

פורסם

החלק שלגביו סקוטר דווקא שקט בכל הקשור לתוצאה הסופית היא העיצוב. לגבי כל השאר נראה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
החלק שלגביו סקוטר דווקא שקט בכל הקשור לתוצאה הסופית היא העיצוב. לגבי כל השאר נראה.

ומדוע שלסקוטר יהיו תחושות מעורבות לגבי הביצועים - אי אילו תארים ב- SBK קיימים אצל דוקטי.

לעומת זאת העיצוב - טוב לא נראה כמו דג בהריון (600F וכל 4INLINE אחר) אבל כן נראה כמו 1/2 דג בהריון הפרינג פשוט ענק (וגם קצת מכוער לדעתי) למה זה V4 צ"ל צר מה -RCV.

Machines need love too - Terminator I

פורסם

מצטער לחלוק על הסקוט, אבל הוא מכוער. כמו ה999. פשוט גמלוני ולא זורם.

מהר, להחזיר את רוח ה996...סקס על גלגלים.

M.

Voy con dios, y si no regreso, estoy con el

פורסם
ומדוע שלסקוטר יהיו תחושות מעורבות לגבי הביצועים - אי אילו תארים ב- SBK קיימים אצל דוקטי.

לעומת זאת העיצוב - טוב לא נראה כמו דג בהריון (600F וכל 4INLINE אחר) אבל כן נראה כמו 1/2 דג בהריון הפרינג פשוט ענק (וגם קצת מכוער לדעתי) למה זה V4 צ"ל צר מה -RCV.

סקוטר פשוט מהמר כי גרסת הייצור תראה אחרת.

לגבי תארי SBK מי ייתן וסקוטר עוד יאכל את הקסדה, אבל הרבה יותר סביר כי עוד הרבה מאוד שנים נתרפק על שנות ה - 90. כאוהד הפועל י-ם יש לסקוטר נסיון רב בהעלאת זכרונות מהעבר.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...