Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רנו קדגאר 2017

התפוצץ לי צמיג קדמי . החלפתי לחדש (סיני) והעברתי לאחור ועשיתי לשניהם איזון

כל השאר 3 הם מקוריים (intercontinental)

אחרי נהיגה מעל ל 90 מרגיש רעידה קלה בכל האוטו

האם הרעידה מהצמיג הסיני ? כך בוחן בחברה אמר לי שכל הצמיגים הסינים במהירות גדולה יוצרים רעידה באוטו האם זה נכון ?

פורסם

לא באופן גורף.

יצא לי לנסוע עם צמיגים סיניים במהירות גבוהה פי 1.5 ללא שום רעידות.

לא אומר שזאת לא הבעיה אצלך אבל.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

על כל סרן צריכים להיות צמיגים מאותו סוג, מה שכרגע לא קורה אצלך. זה יכול להיות הגורם לרעידות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
על כל סרן צריכים להיות צמיגים מאותו סוג, מה שכרגע לא קורה אצלך. זה יכול להיות הגורם לרעידות.

אותו חתך אותו מידה אותו הכל רק יצרן סיני

האם צריך גם אותו יצרן ?

פורסם

יכול להיות שגם שהג'אנט התעקם אם המכה היתה חזקה וכל איזון גלגלים ללא יישור הג'אנט לא יעזור.

אופציה 2:מה שבדיוק כתב לך SLOWRIDE

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...