Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר הזמנת טיסות אמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני אוהב אנשים כ״כ נחרצים כמוך...

טיסה ישירה לארה״ב 1200 דולר עם אלעל, טיסות מקבילות עם יונייטד ודלתא לא פחות מ1700-1800$, ברורררררררר שאתה לא תטוס עם אלעל אלא תסגור עם דלתא או יונייטד, הרי מה זה 500-600 דולר? פיצוחים...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי אתם אנשים שעדיין נוסעים עם אלעל?

בכל מקרה,ממליץ על סקייסקנר, תמיד מזמין ממנו (מנתב לאתר עם המחירים הזולים ביותר)

מי שמעדיף לטוס ישיר ולא קונקשיין ,

ובעת ההזמנה המחיר של הטיסה באל-על זול משמעותית.

(במיוחד אם מזמינים מספר כרטיסים , לכל המשפחה )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אני למשל עדיין מחפש טיסה ישירה לפינלנד ולא מוצא.

הכל עם עצירות של המון שעות בדרך (לפעמים יממה שלמה).

פינאייר טסים מפה ישירות להלסינקי 5 פעמים בשבוע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

טיסה ישירה לארה״ב 1200 דולר עם אלעל, טיסות מקבילות עם יונייטד ודלתא לא פחות מ1700-1800$, ברורררררררר שאתה לא תטוס עם אלעל אלא תסגור עם דלתא או יונייטד, הרי מה זה 500-600 דולר? פיצוחים...

אני אסגור עם קונקשן ולא אבחר באל על.

זה לא שזה יהרג ובל יעבור אבל אעדיף קונקשן סביר על טיסה ישירה (גם בחברות אחרות. פשוט מעדיף לרדת לשחרר את העצמות) ובשביל עוד 10-15% אבחר חברה שפחות תעצבן אותי ושיש סיכוי יותר גבוה שאגיע בזמן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טלטוס זולים יחסית למה שיש בארץ, מאפשרים לשלם בתשלומים ועם יתרון מחויבות לחוק הישראלי.

בשאר המקרים מצאתי את האתר של חברת התעופה שאיתה טסתי, הזול ביותר.

פורסם
מי אתם אנשים שעדיין נוסעים עם אלעל?

בכל מקרה,ממליץ על סקייסקנר, תמיד מזמין ממנו (מנתב לאתר עם המחירים הזולים ביותר)

לפעמים דווקא האתרים שמופיעים בסקייסקנר מציעים מחיר גבוה יותר לעומת חברת התעופה עצמה. אתמול בערב הזמנתי טיסה לאיטליה - המחיר הזול ביותר בסקייסקנר היה יקר בכ-200 ש"ח מהמחיר של אותה טיסה ישירות באתר של אליטליה.

פורסם
מי שמעדיף לטוס ישיר ולא קונקשיין ,

ובעת ההזמנה המחיר של הטיסה באל-על זול משמעותית.

(במיוחד אם מזמינים מספר כרטיסים , לכל המשפחה )

אחרי המרורים שאכלתי מהם בטיסה לתאילנד (ביטול שביתה ומה לא) יחס על הפנים סיימתי איתם

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

תהנה להזמין טיסה ולגלות יום לפני שהתבטלה בגלל שביתה

פורסם

השאלה היא למה אתה חושב שבחברת תעופה אחרת היו מטפלים בך טוב יותר? מבחינת כל חברת תעופה בעולם אתה לא יותר מגופה שצריך להעביר מנקודה א' לנקודה ב'. בכולן יש תקלות וכולן יתייחסו אליך פחות או יותר אותו דבר (חרא) כשהתקלות האלה קורות...

פורסם

באילו חברות תעופה כל כך הרבה ישראלים (גם אני) נפגעו משביתות בשנים האחרונות?

פורסם

אתה סתם זורק דברים באוויר בלי לגבות במספרים... (לפחות בסביבה הקרובה שלי אף אחד לא 'נכווה' מאלעל, והם לעולם לא האופציה הראשונה שלה, הם פשוט לדעתי לא כאלו גרועים כפי שאתם מציגים אותם פה)

בשורה התחתונה בשבוע שעבר ראיתי נתונים סטטיסטיים, רוצה לנחש איפה הסיכוי הכי נמוך שלך לבעיות בטיסה? חברות לואו קוסט, הבעיה? הן טסות כרגע רק לאירופה מבחינתנו...

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

באל על אין הרבה שביתות ביחס לחברות אירופאיות אחרות. רק במאי השנה בוטלו חצי מהטיסות מאיטליה בגלל שביתה של אליטליה באירפראנס היתה שביתה אדירה שעלתה מאות מיליונים לחברה ובלופטהנזה בוטלו מאות טיסות השנה בגלל גל של שביתות ועיצומים.

פורסם
אתה סתם זורק דברים באוויר בלי לגבות במספרים... (לפחות בסביבה הקרובה שלי אף אחד לא 'נכווה' מאלעל, והם לעולם לא האופציה הראשונה שלה, הם פשוט לדעתי לא כאלו גרועים כפי שאתם מציגים אותם פה)

בשורה התחתונה בשבוע שעבר ראיתי נתונים סטטיסטיים, רוצה לנחש איפה הסיכוי הכי נמוך שלך לבעיות בטיסה? חברות לואו קוסט, הבעיה? הן טסות כרגע רק לאירופה מבחינתנו...

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

תחפש בגוגל שביתות אל על, לא מתכוון לשכנע אותך או משהו, מספיק פעמים הם פתחו מהדורות חדשות בגלל ביטולי טיסה.

פורסם

מציע להזמין דרך אתרי קאשבק. אמנם כרטיסי טיסה לא נותנים הרבה, אבל לפעמים אפשר לקבל 1-2% בחזרה, גם משהו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...