Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי הדגם הנל עם מנוע ה 1.2 טורבו

שמתי לב כשאני נוסע ברכב עם חלונות סגורים ומזגן דולק במצב קירור, אני שומע רעש זמזום עבה יחסית כמו ממיסב יבש או משהו כזה,

רעש שעולה יחד עם סלד המנוע, ברגע שאני מכבה את המזגן או מנתק כפתור AC , הרעש מפסיק כלא היה ושומעים רק את פעולת המנוע החלקה.

סהכ המזגן מקרר בסדר גמור, בימים חמים לוקח כמה דק של נסיעה עד שמתחיל "להקפיא"...

בעבר הייתה ברשותי הונדה סיוויק עם בעיה דומה ואמרו לי שזה כנראה המדחס מזגן.

גם פה מדובר באותו סיפור ?

במידה וכן,

מה מצריכה החלפה של מדחס חוץ ממדחס עצמו כמובן ? קראתי על מייבש,שסתום כלשהוא,שטיפה למערכת,גז,שמן, וואקום ?

 

תודה מראש

פורסם

שלום, לא בטוח שצריך להחליף את המדחס כולו.

תיגש לבעל מקצוע אמין לצורך אבחון מדוייק, אולי לכמה מזגניסטים לחוות דעה נוספת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היה לי אותו דבר בבורה עתיקה, מילוי גז פתר את הבעיה והמזגניסט אפילו סיפר לי שגם מחסור זעיר בגז יכול לגרום לרעש הזה. לצערי לא ממש הקשבתי להסבר אז לא יכול לחזור עליו, אבל את המילה שסתום אני זוכר.

פורסם

עמוס מזגנים ב"ב, אשר מזגנים פתח תקווה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אוקי, אגש תחילה למזגניסט, יש המלצה למישהו סבלני והגון באיזור המרכז ?

 

עופר קצב ממושב גנות, 050-5285041

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

 

פורסם

לא שידוע לי איציק, הרכב נקנה כיד שנייה לפני חודשיים, לא ראיתי משהו חריג או התעסקות עם מערכת הקירור (עד כמה שניתן לראות חיצונית, סהכ רכב שמור חיצונית ופנימית מפרטי עם 90,000 קמ) הרעש כמו שאמרתי ממש מינורי, מזגניסט אחד כבר ניסה להאזין ולא ידע מה אני רוצה ממנו בכלל. כך שהרעש לא באמת חזק.. אבל אני כן אוהב לשמור על דברים בצד הטוב ביותר, ואם אני שומע את הרעש מניסיון שלי עם אותו סיפור שהיה לי בסיוויק בעבר, זה כבר מספיק לי.

פורסם

לפי מה שאני מבין עד עכשיו מהידע ומהנסיון שלי, וגם לאחר שיחה טלפונית עם אשר מפתח תקווה שנשמע אדם מבין סהכ, התקלה כביכול במדחס שכבר ״עבד״ 4-5 שנים.. הרעש הוא מאוד חלש ככה שאשר אמר או לחיות עם זה ולשים רדיו.. או להחליף מדחס.. נראה כמה זמן אחזיק את עצמי ככה..

פורסם

כבר נבדק במעמד קניית הרכב, שום אזכור לגבי מערכת המיזוג, כמו שכבר אמרתי , גם לא נראה שהתעסקו בכלל עם מערכת המיזוג או כל דבר אחר בהיסטוריית הרכב גם על הנייר וגם פיזית (אין סימני פתיחה של מכלולים ״לא רלוונטיים״ וכו) למעט טיפולים שגרתיים וריקולים שהיו בעבר.

×
×
  • תוכן חדש...