Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם,

מנסה לפענח תקלה במזגן של הרכב.

הרכב מוציא אוויר לא חזק כמו שהיה מוציא והוא גם לא קר במיוחד. אחרי נסיעה של 15 דקות על מפוח ברמה המקסימלית (4), כאשר אני מניח את היד על יציאת האוויר אני מרגיש שהאוויר קריר אבל הוא לא יוצא בעוצמה שהיה יוצא בעבר.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? מוסך אחד אמר לי שהבעיה במדחס, אבל לפני שאני ניגש לעבודה כזו יקרה אני רוצה להבין אם זו אכן התקלה

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני הכול תחליף פילטר אוויר של מערכת המיזוג ולאחר מכן לבצע סריקת תקלות למערכת המיזוג בעזרת סורק מקצועי.

איזה כייף לי :)

פורסם

הסתכלתי עכשיו בטיפול האחרון שבוצע לרכב, ולצערי החליפו פילטר מזגן בטיפול האחרון כך שהבעיה כנראה עמוקה יותר.

אכן הסתכלתי והפילטר נראה די חדש.

פורסם

כשיש חוסר גז עוצמת המזגן לא אמורה להיות תקינה לחלוטין פשוט האוויר לא קר?

פורסם

זה אולי טיפשי מצידי לשאול, אבל הלוואי ויחסוך ביקור במוסך.. אולי מישהו לחץ על הכפתור של הסירקולציה הפנימית במזגן וביטל אותה? שווה לבדוק..

פורסם

יש לי בעיה עם רכב דומה שיש לו בקרת אקלים.

בכל עוצמות המפוח, וטמפ' קירור הכי מינימלית, ניכר שהרכב לא מצליח לקרר, גם לא לאחר פרק זמן ממושך(חצי שעה).

טרם הוחלף מסנן מזגן, וידוע לי שזה יכול לפתור העניין, אבל רציתי לשאול בעניין הוספת גז.

להבנתי מדחס הינו מערכת סגורה, מילוי גז, יצביע על דליפה, השאלה עד כמה הדבר הגיוני ברכב שנמצא על הכביש כ4 שנים?

פורסם

.

הסתכלתי עכשיו בטיפול האחרון שבוצע לרכב, ולצערי החליפו פילטר מזגן בטיפול האחרון כך שהבעיה כנראה עמוקה יותר.

אכן הסתכלתי והפילטר נראה די חדש.

מתי בוצע הטיפול האחרון? והאם הוצאת את המסנן החוצה לבדיקה או רק ראית אותו מהצד?

פורסם
סורק תקלות לא יציג שגיאה רק אם קיימת בלוח המחוונים?

כאשר קיימת תקלה במערכת המיזוג לא תקבל שום מידע על התקלה בלוח המחוונים. ברכבים מסויימים עם מערכת בקרת אקלים אלקטרונית מופיעה במקרים מסויימים הודעה על תקלה ואפילו קיימת אופציה לבצע דיאגנוסטיקה עצמית למערכת המיזוג.

איזה כייף לי :)

פורסם
זה אולי טיפשי מצידי לשאול, אבל הלוואי ויחסוך ביקור במוסך.. אולי מישהו לחץ על הכפתור של הסירקולציה הפנימית במזגן וביטל אותה? שווה לבדוק..

הערה נכונה, יכול להיות שמנגנון הסירקולציה לא תקין!

בדיקה פשוטה היא לשמוע ולהרגיש את עוצמת האויר המשתנה במעבר בין מצב אויר חיצוני לסחרור.

• תוכן חדש...