Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. לאחר בדיקות רבות, כולל בפורום עצמו, החלטתי על אחד מהרכבים הבאים, לטוב ולמוטב.. (תקציב באיזור 40)

א. שברולט אורלנדו דיזל - הבעיות שצריך לבדוק: מזרקים, טורבו, ובקרת אקלים. מהי הדרך לבדוק את הנ"ל ומהי העלות?

ב. ד'ציה לודגי - עניין הבטיחות קצת מפוקפק בעיני, אולי זה שכנוע עצמי אבל לא נראה לי הגיוני שהניסאן מיקרה שנסעתי עליה עכשיו היא 5 כוכבים והד'ציה פחות בטיחותית ממנה.. הוא טוב לי כי הוא חסכוני והוא ידני. על כל פנים, כבר כמה ימים שלא מצאתי אפילו רכב אחד שהוא לא מליסינג. יש לזה שוק נורמלי?

ג. קיה קרנס - הטוב מבין הנ"ל לכאורה. רק שאיני מוצא.. מישהו יכול לעזור לי לאן לפנות ולחפש? בעניין זה, האם תכל'ס לחשב מחירון של יד 2 שהוא פחות בכמעט 10 אלף ממה שהמוכר דורש כרגע?

פורסם (נערך)

קארנס באיזה שנה? ביד 2 יש כמה. יש לי כזה 2007 אשמח לעזור (זה אותו דגם עד 2012)

לודג'י תנסה בקרסו טרייד יש להם לפעמים שווה להוסיף ולקבל אחריות

עריכה אחרונה על ידי צפוניאא
פורסם
קארנס באיזה שנה? ביד 2 יש כמה. יש לי כזה 2007 אשמח לעזור (זה אותו דגם עד 2012)

לודג'י תנסה בקרסו טרייד יש להם לפעמים שווה להוסיף ולקבל אחריות

חשבתי יותר על רכבים אחרי 2010 בעיקר בגלל הבדלי בטיחות, אם לא בטיחות העדיפות הראשונה הייתה לודג'י ללא ספק.

תודה.

פורסם

בדוק רנו גרנד סניק דיזל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
חשבתי יותר על רכבים אחרי 2010 בעיקר בגלל הבדלי בטיחות, אם לא בטיחות העדיפות הראשונה הייתה לודג'י ללא ספק.

תודה.

אני לא בטוח שיש הבדל בין 2007 ל2010 בבטיחות. יש הבדל בתוספת פיצול למזגן לשורה השניה.

פורסם
בדוק רנו גרנד סניק דיזל.

הדיזל רחוק מאד מהתקציב, הבנזין - אופציה שבהחלט יכולה לבוא בחשבון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

וואו נראה שממש קשה למצוא דיזלים ישנים (יש אחת ביד 2 2012 ב 34K אבל רכב לימוד נהיגה).

פשוט יש לחבר שלי אחת 2016 שהוא בדיוק מחפש למכור, ובמקרה נסענו בה לא מזמן, אז חשבתי שיש כאלה משנתונים קצת יותר ישנים, אבל נראה שכמעט ואין.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם הוא ימצא את הרכב היחיד משנת 2011 שקיים בארץ - אולי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אה אוקיי. אז מאיזה שנה זה רלוונטי?

ייתכן ואוכל פשוט למשוך את התקציב יותר לכיוון ה50 60 אלף אם זה כדאי להחזיק בו לטווח של 5 שנים בערך

מהם הדברים שכדאי לבדוק בגרנד סניק? מהם הבעיות שיכולות להיווצר ובאיזה שלב?

פורסם
אה אוקיי. אז מאיזה שנה זה רלוונטי?

ייתכן ואוכל פשוט למשוך את התקציב יותר לכיוון ה50 60 אלף אם זה כדאי להחזיק בו לטווח של 5 שנים בערך

מהם הדברים שכדאי לבדוק בגרנד סניק? מהם הבעיות שיכולות להיווצר ובאיזה שלב?

2012 ומעלה.

תכל'ס בדיזל בק"מ גבוה יכולות להיות בעיות בגיר, אבל או שיש או שאין - אין באמצע.

אם אתה לא נוסע הרבה הבנזין סבבה לגמרי, ועולה הרבה פחות.

ב- 50-60 יש לך גם את הסיטרואן C4 פיקאסו מ-2014 ואילך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...