Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

בשעה טובה קניתי מיצובישי גרנדיס 2010,

הרכב יד 1, טופל במורשה מיצובישי בלבד ועשה רק 130,000 ק"מ

הבעלים גר ממש סמוך לעבודה ולכן הרכב בקושי מגיע לטמפרטורת עבודה וכבר מכבים אותו.

בדקתי את הרכב לפני קניה בעצמי וגם במכון, לצערי שנינו בדקנו הרבה דברים אך לא פתחנו את מכסה מילוי השמן מנוע.

היום פתחתי וחשכו עיני, יש על הפקק שמן דביק,

גם בהסתכלות פנימה על המכלולים רואים צבע חום של שמן.

(שפתחתי את הפקק אחרי נסיעה עלה מהמנוע מעט כמו עשן של שמן, דומה למישהו ששכח מחבת עם שמן אך לא יותר מידי עשן - זה תקין?)

גם על מדיד השמן היה קצת חום מלולכלך וניקיתי אותו היטב.

הרכב אצלי רק יומיים, אך נראה שנוסע היטב

מחיפוש ברשת נראה שזה קורה לרכבים שעשו מעט קילומטרים עקב חוסר הגעה לטמפרטורת עבודה

עד כמה המצב חמור? מה מומלץ לעעשות?

מצרף תמונות

תודה רבה.

20190627_201146.jpg

20190627_201050.jpg

20190627_201046.jpg

20190627_193451.jpg

פורסם

הרכב שלך לא נסע מעט. הוא אומנים לא נסע הרבה, אך הוא נסע כרכב פרטי ממוצא בקירוב. הגרנדיס נחשב אמין ומנועי מצובישי במיוחד של פעם ידועים ככאלה שיכלים לספוג התעללות. מצטרף להמלצה של מאור. מה שכן אוסיף ששווה לך לעשות זאת אצל מישהו מקצוען. לא חייב מוסך מורשה. בנוסף, אם שמן המנוע הוזנח, סביר להניח שיש עוד מכלולים אשר דורשים טיפול. בדוק אילו טיפולים הרכב צריך לעבור בק''מ הנוכחי ונסה ליישר קו כמה שאפשר.

פורסם

תודה על התגובות.

לא ראיתי בפנים גושים רק צבע חום.

אני רוצה לטפל ולא להזניח.

כמה אמור לעלות טיפול יסודי?

מכירים שיטת EDT?

מומלץ? או לא?

אשמח להכוונה.

ראיתי גם במוסך זיסו מתמחה בזה.

תודה

פורסם

אכן זיסו עושה עבודה מעולה ומקצוענית

יש לו מכשיר מיוחד שמוציא את השמן הישן עם לחץ ומוציא את הליכלוך

(עדיין אפשר אחכ לעשות ניקויי קרטר וגם ניקוי מכסה שסתומים)

פורסם

בינתיים הלכתי למוסך מורשה משרד התחבורה ומאוד אמין.

וכן הלכתי למוסך מורשה מיצובישי, שניהם המליצו לעשות לרכב פלשינג שזה תוסף ששמים על השמן הקיים, נותנים למנוע לעבוד חצי שעה ואז מרוקנים ומחליפים שמן ופילטר שמן.

מה דעתכם?

פורסם

אני לא הייתי עושה פלשינג.

היה לי מקרה דומה עם גאלאנט, ביצעתי מספר החלפות שמן ופילטר צמודות (כל 2000 קמ בערך).

וזהו.

המנוע גם היה עם המון בוצה, היה אצלי איזה 4 שנים ועבר לגיסי.

בנתיים כבר 7 שנים ללא שום בעיה.

החשש שלי מניקוי שבסוף יווצר איזה אטם/סתימה באחד המעברים כתוצאה מזה.

• תוכן חדש...