Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

ברשותי יונדאי I25 עם מערכת מולטימדיה בסיסית. הכל עובד טוב חוץ מכאשר אני רוצה לשמוע קבצי mp3 מתוך usb. במקרה הטוב הוא מעביר לי שיר באמצע. לפעמים הוא יוצא למסע דילוגים משיר לשיר ברצף עד שהוא מגיע לשיר ומתחיל אותו, אבל גם אותו לא מסיים. לא כיף.

חשבתי שאולי יש בעיה בהתקן הUSB, פירמטתי אותו ושמתי כמה קבצים לראות מה קורה, אבל הדבר הזה ממשיך.

מישהו יודע איך מטפלים בזה?

פורסם

היי,

אני מציע לנסות לבדוק ולבודד את הסוגייה:

קנה \ תשיג דיסק אוןקיי עם קצב קריאה/כתיבה טוב עד150MBמב READ- לדוג' sandisk ultra, נגיד 32ג'גה עולה 40שח בKSP,

https://ksp.co.il/m/uin/37557

תוריד כמה שירים מחדש באיכות 320KBPS, ותבדוק שוב. [יש לפרמט את הקיי בפורמת קבצים של FAT32 בלבד! ולא NTFS !, לתאימות ה HU.

אם הבעייה חוזרת על עצמה אז כנראה שישנה בעייה עם המכשיר שלך HU.

אם הבעיה אינה קיימת עם הדיסקאוןקיי החדש אז הבנת..

הבעייה היא עם דיסק-אונקיי שישלך שהוא בעל נתונים נמוכים קריאה/כתיבה או יש איתו בעייה לוגית\פיזית.

בהצלחה!

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

גם אם קצב הקריאה הוא עשירית מהנ"ל, זה אמור להספיק לקובץ MP3 320kbps.

מה גם שאין צורך ב-USB 3.0, ואפילו הייתי אומר שזה בפני עצמו עשוי לגרום לבעיות לפעמים ומספיק תקן 2.0.

בנוסף לכך, נתקלנו פה בפורום בעבר בבעיות ספציפיות בין DOK של סאנדיסק למכשירי פיוניר. לא מבין את מהות הבעיה הזו וגם זה לא בהכרח המצב כאן.

אבל כן, לבדוק פירמוט נכון, קבצים תקינים שניתנים לקריאה תקינה דרך מכשיר אחר (ורצוי כנראה שיהיו CBR ולא VBR), ואם גם זה לא עוזר, לבדוק DOK אחר.

• תוכן חדש...