Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני שנתיים מזרן של קינג דיוויד ולא עלה כזה זול. אחרי שנה כבר נהיה שקע באזור האגן. בקיצור, לא קונה יותר מותגי מדבקה.

אנחנו עובדים לדירה חדשה ולכן כבר קונים ריהוט חדש שכולל חדר שינה. הפעם אני מחפש מזרן איכותי שיחזיק כמה שנים בלי שקעים והכיון הוא פולירון. אם למישהו יש ניסיון עם מזרנים שלהם, אשמח לקבל המלצות. מבחינת תקציב, מוכן להוציא עד 5000 גם אם זה משהו שלא אצטרך להחליף שוב אחרי שנתיים שלוש.

אפשרות נוספת היא מנדלבוים שעובדים עם החברה שדרכה אני קונה את רוב הריהוט לבית. אז אם גם פה יש משהו מומלץ אשמח לשמוע

פורסם

גם אשתי וגם אני סובלים מכאבי גב. אצלה יותר, אצלי פחות.

קנינו פולירון לפני שנה ומשהו.

אחרי תקופה קצרה הרגשנו שנינו החמרה בכאבים. חשבנו שעם הזמן זה ישתפר - זה לא.

אחרי 5 חודשים קנינו מזרן של ד"ר גב. הכאבים לא נעלמו כליל אבל חל שיפור.

יכול להיות שדרך בחירת המזרונים שלנו שגויה. אני לא בטוח שעשר דקות בחנות מזרונים היא אינדיקציה למשהו ולזכותם של פולירון - הם הציעו במעמד הקניה להחזיר להם את המזרן אם הוא לא יתאים (מה שלא עשינו לבסוף).

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

קינג רויאל , דגם גולד

קשה כמו אבן , אחריות ל 10 שנים

חנות המפעל בנס ציונה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם
ראדיסון דיוק.

יש לי כבר 8-9 שנים. מרוצה מאוד.

נזכרתי שיש בחבר עמינח וגודנייט. ניתן לקנות עד 1000 שח בכרטיס. זה אומר שזה נותן לי 700 שח הנחה

• אחראי פורום
פורסם
גם אשתי וגם אני סובלים מכאבי גב. אצלה יותר, אצלי פחות.

קנינו פולירון לפני שנה ומשהו.

אחרי תקופה קצרה הרגשנו שנינו החמרה בכאבים. חשבנו שעם הזמן זה ישתפר - זה לא.

הנה דוגמא לכמה שרשור כזה הוא אישי ובעייתי להמלצות.

אני גורר ענייני גב כבר שנים, לפני כ-10 שנים רכשנו פולירון כלשהו ולי מאוד נוח עליו כולל שינה ורמת כאב שהשתפרו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
ראדיסון זה עמינח שמיוצר במיוחד לרשת גודנייט.

קניתי אותו בזמנו עם 4 כרטיסי חבר משורשרים :)

אז בגלל זה הוא לא מופיע באתר של עמינח. הנחה של 700 זה משמעותי. ראיתי שזה מזרן קפיצים. אין שקעים, חריקות של הקפיצים וכו?

פורסם

המלצה כללית לכולם.

לאחד החברים הכי טובים שלי יש חנות רהיטים.

הוא ממליץ כל חודש לסובב את המזרן (לא להפוך! זה תלוי מזרון) ככה שלא יווצר 'שקע' בצד מסוים.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

לעמינח יש "ליין" של שמות, אשר מוסיפים תוספת נכבדה לעלות המזרן.

ממה שידוע לי, אותו המזרן בדיוק נמכר בשם אחר, ברשת אחרת, עם "תוספת שווי" לשם המזרן.

הפתרון, ממקור פנימי בחברה -

לצלם את המפרט הטכני של המזרן ולהשוות. אם מדובר באותו המפרט, זהו אותו המזרן, רק בשם אחר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...