Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר הכי חשוב בבחירת מזרן הוא החנות שאתה קונה ממנה.

כל מזרן שתבחן במשך 10 דקות בחנות יכול למצוא חן בעיניך אבל אין תחליף לחודש ניסיון בבית.

לכן, חשוב שהחנות שאתה קונה ממנה לא תעשה חוכמות ותחליף כל פעם מזרן עד שתמצא את הנכון לך.

יש לקחת בחשבון את עלות ההובלה בהחלפת מזרנים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפני שנה רכשתי מזרן דגם סקארלט של עמינח.

מאוד מרוצה.

קשה כמו אבן כמו שאני אוהב.

בדיוק ככה.

לציין שיש לעמינח עשרות סוגים של מזרנים לבחירתך.

כאשר אני רכשתי היה מבצע על סוף דגם וגם למיטב זכרוני יש

חודש ניסיון.

מכל מקום כדי להתרגל למזרן טוב נדרש מעל לחודש.

כמובן שאנו מאד מרוצים.

פורסם
בדיוק ככה.

לציין שיש לעמינח עשרות סוגים של מזרנים לבחירתך.

כאשר אני רכשתי היה מבצע על סוף דגם וגם למיטב זכרוני יש

חודש ניסיון.

מכל מקום כדי להתרגל למזרן טוב נדרש מעל לחודש.

כמובן שאנו מאד מרוצים.

הסקארלט לא זול. קצת מעל 5000 שח. מה מייחד אותו לעומת הראדיסון? ללא קפיצים לעומת קפיצים?

פורסם
הסקארלט לא זול. קצת מעל 5000 שח. מה מייחד אותו לעומת הראדיסון? ללא קפיצים לעומת קפיצים?

אין לי מושג לגבי דגמים עכשוויים.

אנו רכשנו לפני כמה שנים, אינני יודע אם הדגם שלנו נמכר עדיין בחנויות,

מה שכן זכור לי היטב שזה היה סוף דגם אז קבלנו הנחה משמעותית+ 2 כריות אורטופדיות.

גש לחנות רהיטים מומלצת, וחשוב מאד שתהיה נעול על חברה אחת שלא ינסה למשוך אותך

למותגים שלו. ככה אני נוהג בקנית מוצרים.

כמובן להשוות מחירים.

פורסם

עמינח ספורט הוא המזרן הטוב ביותר שהיה לי.

אתם חייבים ללכת לדגום אותו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בגלל שישנתי על הבטן רוב חיי ומרביתם על מזרן זבל טהור עקום, קיבלתי כאבי גב תחתון כמו שצפוי שיקרה, במשך שנה סבלתי מכאבים שנגררו גם לישיבה ברכב.

החלפתי למזרן נחמד ולא יקר מדי (סביב ה 3000 ש"ח) של נועם טבע, נעלמו הכאבים.

כמובן שעברתי לישון על הגב / הצד בלבד.

מה שכן, מעבר ממזרן אחד לאחר גורם לכאבי גב לתקופה עד שהגוף והגב התרגלו משום מה.

אבל אצל כל אחד כנראה זה אחרת, חברה שלי לא אוהבת את המזרן וטוענת שהוא עושה לה כאבי גב, אולי סיבה לכזה מקרה יכול להיות גם הכרית שבה משתמשים.

Opel Adam S 2017

פורסם

לפני יותר משנה קניתי MD פולימרים זיקים נקרא רנסאנס או משהו כזה עם שכבת רכות/ויסקו של איזה 10 ס"מ עשוי ספוג ללא קפיצים . ממש מעולה טיפה התרכך אחרי שנה ונהיה אפילו יותר נוח מאשר שהיה חדש תומך מעולה לא שקע בינתיים . עלה סביב ה 3000 לפני זה היה לנו מזרון קפיצים שעבר זמנם וגרמו להרבה כאבי גב.

פורסם
הנה דוגמא לכמה שרשור כזה הוא אישי ובעייתי להמלצות.

אני גורר ענייני גב כבר שנים, לפני כ-10 שנים רכשנו פולירון כלשהו ולי מאוד נוח עליו כולל שינה ורמת כאב שהשתפרו.

ההמלצה של הסמוראי היא החשובה ביותר כאן בשרשור.

זה כל כך אינדיבידואלי..

גם אנחנו רכשו פולירון (אחרי 10 שנים עם אירופלקס קפיצים שהיה נוח מאין כמוהו), אני סובל מבעיות גב, הימים הראשונים עם הפולירון לא היו טובים במיוחד (בכל זאת מעבר מסוג אחד לסוג שונה לחלוטין של מזרון), אחרי כחודש פתאום הכל הסתדר ואנו כבר 4 שנים עם הפולירון, נעים, נוח ותמורה טובה למחיר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

אין קפיצים.

מעבר לזה אני לא יודע.

בעולם המזרונים יש המון ג'בריש שיווקי ומאוד קשה להבין מה טוב או לא טוב.

הלכתי למספר חנויות ושכבתי על מזרונים.

בסופו של דבר בחרתי בסקארלט.

לא זול, אבל גם לא יקר בצורה קיצונית.

בקיצור אני מאוד מרוצה. אני רק מקווה שיאריך ימים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אז עשיתי סבב חנויות...ניסיתי מזרנים של עמינח, גוד נייט, גם ד"ר גב, אמריקן קומפורט, פולירון ועוד כמה... את הסקארלט לא היה בעמינח (מצחיק, מזרן שלהם אבל ניתן לראות אותו רק אצל המשווקים המורשים) ואהבתי את הראדיסון. ניסינו עוד כמה דגמים. האישה פחות התחברה לקפיצים ובסופו של דבר המזרן שנבחר לבסוף היה הפולירון זהב שהוא ללא קפיצים בדרגת קשיחות 4. כיוון שהמיטה שלנו היא 160/200 נדרשה תוספת לא קטנה למחיר כמו לכל מזרן אחר בגודל הזה. הנזק 5600 אחרי הנחה כולל הובלה ו 2 כריות. מקווה שהמזרן יצדיק את המחיר

• תוכן חדש...