Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שוקל בימים אלו להחליף את הלנסר 2008 שלי למשהו גדול יותר ומתקדם יותר , שמתי את עיניי על הפיג'ו אחרי שקראתי עליה המון דברים טובים, והיא מאוד מעניינת אותי וגם המחיר כמובן.

קיבלתי הצעה לרכישת שנת 2016 , כמובן יוצאת ליסינג , בעלות של 45000 שקלים עם אחריות לשנה על מכלולים ראשיים ותיקון כל הריג'קטים שיצאו בבדיקה.

אישית אני חושב שעקב כך שלרכב הנ"ל אין שוק אפשרי להוציא מחיר טוב יותר.

ההצעה המדוברת הינה על רכב עם 90000 ק"מ+-

תודה ,

אביתר.

פורסם

הסתכלת ביד2 לפני שהלכת למגרש? לדעתי בתקציב הזה או קצת מעל אפשר למצוא את אותו רכב מפרטי ולא שחוט, לדעתי המחיר שמציעים לך גבוה מאוד.

פורסם

ידוע לי שללובינסקי יש כמה מאות כאלה במלאי בעיקר משנת 2015 - שם המיקוח מתחיל מסביבות 35000 ש"ח - נסה להתמקח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ידוע לי שללובינסקי יש כמה מאות כאלה במלאי בעיקר משנת 2015 - שם המיקוח מתחיל מסביבות 35000 ש"ח - נסה להתמקח.

נשמע "טו גוד", אתה בטוח במחיר הזה? זה כ50% מהמחירון.

פורסם

הרכב כבר ב 90000 . קיבלת בהצעה גם החלפת רצועת תזמון ? (כי אוטוטו צריך להחליף אותה והיא נקודת תורפה ידועה. עלות החלפה כ ₪2500). חוצמזה זה אחלה רכב למחיר הזה.

פורסם
הסתכלת ביד2 לפני שהלכת למגרש? לדעתי בתקציב הזה או קצת מעל אפשר למצוא את אותו רכב מפרטי ולא שחוט, לדעתי המחיר שמציעים לך גבוה מאוד.

כן , לא ראיתי גרסאות סטיישן פרטיות בכלל.

פורסם

היי

יודע , אבל אלו להבנתי במצב שכולן מעל 90000 ק"מ ובמצב לא מזהיר.

אבדוק שוב בכל זאת .

פורסם
הרכב כבר ב 90000 . קיבלת בהצעה גם החלפת רצועת תזמון ? (כי אוטוטו צריך להחליף אותה והיא נקודת תורפה ידועה. עלות החלפה כ ₪2500). חוצמזה זה אחלה רכב למחיר הזה.

במידה ולא בוצעה החלפה אז תבוצע של חשבון המוכר.

• תוכן חדש...