Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממש כך רכב לעשירים שאין להם כסף, קהל יעד מצומצם
בס"ד

לעשירים שאין להם כסף?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

לעשירים שאין להם כסף?

גיא הסביר את העניין בצורה יפה...

לא הייתי נוגע ברכב עם סיכון כלכלי כל כך גבוה, הנזק יכול להיות מאוד מאוד כואב.

למי שלא כואב כזה נזק בכיס הוא פשוט קונה רכב אחר יקר בהרבה.

לדעתי זאת הסיבה שהרכב נמכר למרות שבוצע תיקון, הבעלים פעם אחת שרד את העניין ולא מעוניין לחכות לפעם הבאה.

פורסם

אני גם צריך לעבור לרכב גדול והשיטוט ברחבי הפורום דווקא כן הוביל אותי לרכב הזה על כל מעלותיו וחסרונתיו.שמתי לב שזה מתחלק ל2 קבוצות כאלה שיש להם \היה להם כזה והם ממליצים בחום(אולי נגיעה אישית ? לא יודע) וכאלה ששמעו על החסרונות ולא ממליצים. בגלל שאני שמעתי טונות של קיטורים על קורולה רובוטית שי לי חשבתי שאולי גם כאן אין סיבה ממשית לפחד. זה שאומרים שהכל בסדר עד תקלה רצינית אז אפשר לומר את זה על כל רכב ,לא? אבל באמת כל השרשור הזה גורם לי לחשוב פעמים על הרכב הזה ואולי לשקול איזה גרנדיס פלנטרית. (ת'אמת כבר השתגעתי ,לא יודע מה לבחור!)

פורסם

יש לעוד חבר פורום S-MAX. כדאי לקרוא את השרשור המתגלגל שלו בו הוא מפרט את כל העלויות, תקלות וכו' ואולי שווה לשאול גם שם שאלות רלוונטיות:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?630146-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%91-s-max-titanium-2012-(%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C)&highlight=SMAX

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

קורולה רובוטית זה עניין של נוחות ולא של עלויות אחזקה, כאחד שמחזיק פוקס בבית כרכב שני ללא שום תקלה אני מבין את העניין.

הSMAX למי שמחזיק הוא נהנה מאוד כי הרכב פשוט פגז-טיל אך עלויות האחזקה גבוהות מאוד מול רכב אחר בסגמנט

פורסם
בס"ד

לעשירים שאין להם כסף?

בתרגום חופשי - לאלה שחושבים שהם דפקו את המערכת וקנו הרבה אוטו בכלום כסף.

במחשבה שניה, כאלה יש דווקא הרבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

עדכון: למרות שמאוד היה קשה לי לוותר כי ממש "ננעלתי" על הרכב.

החלטתי להיות חכם הלומד מנסיונם של אחרים. מה גם שאני גר בדרום וכאן חםםםם בקיץ.

כרגע אין לי צורך ממשי ב7 מקומות ולכך פעם שלישית גלידה והיום רכשתי B4 2010 ( השלישית שלי מהדגם הזה!! והB4 החמישית) שמורה ק"מ נמוך ומחיר רצפה. אני מניח שנסתדר יחד עוד שנה עד שאצטרך באמת 7 מקומות לבנתיים נכייף. ותודה!

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם (נערך)

תתחדש על ה b4 . יש לסובארו הזו כמה יתרונות על ה smax. החשוב שבהם הוא המזגן.

מיזוג טוב זה עניין אישי אבל גם אם הכל היה מצויין אני חושד שבב"ש היית מרגיש מצוקה עם המזגן של ה smax.

מזגן טוב הרבה יותר חשוב ממנוע חזק.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

כאחד שמחזיק SMAX שנתון 2011 עם ק"מ לא נמוך אני רוצה להכניס דברים לפרופורציה:

אני מתעד את כל ההוצאות שלי על הרכב. לאורך 4 שנים, אחזקת הרכב עולה לי 850 שח בחודש (כולל טסט, צמיגים, מצבר, טיפולים ותיקונים). בעבר טיפלתי במוסך מורשה ולאחרונה אצל מוסכניק לא מורשה שאני סומך עליו וזה מוזיל לי עלויות.

לשם השוואה, האחזקה של פריוס 2014, שהוא רכב מאוד אמין, לאורך שנתיים עולה 470 בחודש (כולל טסט, צמיגים, מצבר, טיפולים ותיקונים, ואחריות לסוללה).

האם זה פער שמצדיק פסילה של SMAX? לדעתי לא.

מסכים שהחסרון העיקרי של הפורד זה המזגן. חוץ מזה, אחלה רכב.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

איזה יתרונות? מלבד המזגן ? מענין אותי לדעת, הסובארו נחותה מהאסמקס בכל פרמטר - חוץ מהמזגן(!)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...