Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בשלבי הקמה של העסק ורציתי לדעת איך להוציא חשבוניות בחינם או בעלות מינימלית?

בנוסף האם ניתן לשנמך מעוסק מורשה לעוסק פטור? ליטרלי ה"עסק" עוד לא קם , שום חשבונית וכו' רק הלכתי למס הכנסה וכל אלה

שאלה אחרונה :wink:

מהם הדרכים לסלוק אשראי בעמלה מינימלית ? דף נחיתה אינטרנטית.

תודה

פורסם

אי אפשר לשנמך ממורשה לפטור.

כמו כן, במידה ומעמ מחליטים שהפטור שלך לא נראה מספיק פטור (או מרוויח יותר מדי) הם יהפכו אותו למורשה.

קח את הזמן לשקול טוב טוב האם יש איזה שהוא יתרון בעוסק פטור.

באופן תיאורטי יש כל מיני דברים שאתה יכול לעשות לבד בכל הקשור לניהול חשבונות, אבל באופן מעשי לא תוכל לחמוק מהיעזרות ברו"ח, לא יעזור כלום.

לגבי סליקה - חכה למומחים. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

באופן מעשי רואה חשבון צריך רק לדוח שנתי. תיכב יגיעו מתנגדים, אם תרצה אוכל לכוון אותך.

אני עובד עם icount, עלות בסיסית כ 22 שח לחודש אחלה מערכת.

פורסם (נערך)

ניתן לשנמך ממורשה לפטור בתנאי שהתחום בו אתה עוסק לא ברשימת המקצועות שלא יכולים להיות עוסקים פטורים לפי חוק מע"מ. אבל תבדוק היטב אם משתלם לך לשנמך.

בנוגע לעלויות הנפקת חשבוניות:

א. תלוי בכמות החשבוניות שאתה הולך להוציא על בסיס חודשי.

ב. תלוי בפרופיל לקוחות שלך. אם רוצה לבנות תדמית של עסק מתקדם חשבונית דיגיטלית תראה הרבה יותר טוב מחשבונית בכתב יד.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
אי אפשר לשנמך ממורשה לפטור.

לא מדוייק. ניתן לשנמך עוסק מורשה לעוסק פטור במידה ואתה:

א) לא מוגדר בתור עסק שלא יכול להיות עוסק פטור

ב) מוכיח במשך שנתיים שהמחזור של העסק נמוך מהמחזור המותר לעוסק פטור

לגבי קבלות / חשבוניות: אני משתמש ב iCount. כרגע עוסק פטור, כך שהעלות היא כ- 140 ש"ח לשנה (מסלול אקספרס). לא סגור אם עוסק מורשה יכול להכלל במסלול אקספרס. אם לא, העלות היא כ- 22 ש"ח לחודש.

תומר.

פורסם

תודה

פתחתי את העוסק מורשה ממש החודש, ובינתיים אני מעדיף להירשם בתור פטור עד שאגיע להכנסות האמיתיתות..

נראה לי שזה יותר כלכלי ככה לא?

לא קיים שירות חשבוניות חינמי ? 22 ש"ח כל חודש לחשבוניות בסיסיות כשהיום יש אתרי אינטרנט וכו' בחינם?

פורסם

אומר בבוטות - אל תהיה קמצן.

זה כסף קטן, הרבה פעמים התקמצנתי על דברים ואכלתי אותה בגדול.

דברים חינמים כן עובד לא עובד, באגים, חוסר תאימות, לרוב יהיה ק'צ למה זה חינם.

פורסם
תודה

פתחתי את העוסק מורשה ממש החודש, ובינתיים אני מעדיף להירשם בתור פטור עד שאגיע להכנסות האמיתיתות..

נראה לי שזה יותר כלכלי ככה לא?

לא קיים שירות חשבוניות חינמי ? 22 ש"ח כל חודש לחשבוניות בסיסיות כשהיום יש אתרי אינטרנט וכו' בחינם?

ואם פתחת עוסק מורשה איך אתה מעדיף להרשם כפטור?

מה זה חשבוניות בסיסיות? אם העסק שלך מכניס כסף הוא גם צריך להוציא כסף על הדברים הנחוצים לקיומו.

22 ש"ח לחודש זה אפילו לא מנה שווארמה, לא חושב שזה מה שישבור את העסק שלך.

אני אישית משתמש במערכת של "חשבונית ירוקה", גם נוחה, גם ידידותית, גם תמיכה מעולה וגם נראית ממש טובה.

פורסם

כעוסק פטור לא תוכל להזדכות על כלום בעלות ההקמה כך שלא בטוח שזה משתלם לך . לגבי חשבוניות אני התחלתי להשתמש באתר הזה בחינם. ולאח"מ שהתחיל להיות לי "נפח" כמובן בתשלום. אגב לנסות לעשות הנה"ח לבד זה אפשרי השאלה אם כדאי.

(רק היום הצטרף אליי לקוח שזקוק רק לדו"ח שנתי. עקרונית הוא כבר יודע איך עושים אותו לבד. אממה זה לא בדיוק המקצוע שלו והוא נמרח קצת והקנס שהוא קיבל כבר הוציא לו את הטעם לעשות לבד אכל. לקה ושילם)

http://www.myofficeguy.com

אם אין לך עבודה מספיקה ויש לך מספיק אנרגיה לנבור בטופסולוגיה בכיף. לרוב האנשים זה סיוט שיכול להיות מתורגם לקנסות הפסדים ובזבוז אנרגיה מיותרת שיוכלה להיות מופנית לקידום העסק.

גילוי נאות- אני בעל משרד יעוץ מס.

פורסם (נערך)

יש לי חבר שאומר שמאז שמסר את ניהול חשבונותיו למשרד XXX הוא הפסיק לחשוש ממס הכנסה.

גם אני מוסר את הטיפול בחשבונות שלי - שבסך הכל הם פשוטים למדי - לאותו משרד. עולה לא מעט כסף (יחסית למחזור כעצמאי, שכן עיקר הכנסותי הן כשכיר), אבל נותן לי שקט נפשי. ופה ושם גם כמה עצות טובות של מביני עניין, לא רק בענייני מיסים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כעוסק פטור לא תוכל להזדכות על כלום בעלות ההקמה כך שלא בטוח שזה משתלם לך .

(רק היום הצטרף אליי לקוח שזקוק רק לדו"ח

על מה אני יכול להזכות?

אם העסק שלי הוא אינטרנטי על מה בעצם יש לי "בשר" להזדכות עליו?

ופה ושם גם כמה עצות טובות של מביני עניין, לא רק בענייני מיסים.

עצות זה תמיד טוב

אפשר לשאול בהערת אגב איזה עסק יש לך?

פורסם

ולעסק אינטרנטי אין הוצאות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העסק שלי זה יעוץ מס. בלשון הרחוב זה מנהל חשבונות/רו"ח אבל בא נעשה סדר.

מנה"ח- לא מחוייב ברשיון כל שהוא מנהל את ההוצאות/הכנסות השוטפות.

יועץ מס/רו"ח -מחוייב ברשיון ומוסמך לייצג מול רשיות המס (מע"מ מס הכנסה ביטוח לאומי) וכמובן מפיק וחותם על דו"ח שנתי. ההבדל בין השתיים שיועץ מס יכול לחתום עד עצמאיים ורו"ח חותם גם לחברות.

לא ממש הגדרת מה זה עסק אינטרנטי אבל כפי הבנתי יש הוצאות פרסום/הקמת ותחזוק אתר וכ'ו..

פורסם

כל הוצאה שמשמשת לצורך הכנסה אתה יכול להזדכות עליה.

לדוגמא, מחשב, חשבון טלפון, חשבון אינטרנט, אתר אינטרנט, אחסון אתר.

ניהול חשבונות בשוטף זה רק עניין של לדעת איך לחשב את ההוצאות ולשלם בעצמך את מקדמות מע"מ ומס הכנסה

צריך קצת להבין איך עובד הוצאות של עסק (שלדעתי, כל בעל עסק צריך לדעת, גם אם עושים לו את הנהלת החשבונות).

דוח שנתי, בהחלט לרואה חשבון פעם בשנה, כל השאר אתה יכול לעשות לבד, וכמובן להתייעץ עם הרואה חשבון אם יש שאלה/חשש.

• תוכן חדש...