Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי יונדאי i30 2018 עם המערכת קונקטד של יונדאי (או גיל קאר...).

לפי מה שאני מבין, המערכת הזאת מחוברת למערכת המקורית בעזרת USB ומדמה (או שהיא באמת) Android Auto.

אני לא אוהב את המערכת הזאת.

בהגדרות של המערכת המקורית יש אפשרות של Screen Mirroring. נראה לי כמו אופציה מעולה אבל היא לא עובדת, זה כותב לי שאי אפשר בזמן שמשהו מחובר לUSB.

אז השאלה איך מנתקים את המערכת? האם אפשר לעשות את זה לבד או שחייבים ללכת לגיל קאר?

פורסם

אמור להיות לה נתיך בלוח הנתיכים של הרכב. אם מוציאים אותו זה אמור לחזור למערכת של היצרן.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

פורסם
אמור להיות לה נתיך בלוח הנתיכים של הרכב. אם מוציאים אותו זה אמור לחזור למערכת של היצרן.

ואיך אני אזהה איזה נתיך של המערכת?

פורסם

זה המידע שידוע לי בקשר עם מערכת הקונקטד של ינדאי קונה 2018. המידע הזה התפרסם בקבוצת הפייסבוק של הרכב. התקנה של גילקאר. לדעתי זה זהה גם אצלך. לא ידוע לי איזה פיוז בדיוק אבל זו אמורה להיות תוספת בתיבת הנתיכים. אם מסירים אותו המערכת חוזרת להגדרות היצרן.

פורסם
זה המידע שידוע לי בקשר עם מערכת הקונקטד של ינדאי קונה 2018. המידע הזה התפרסם בקבוצת הפייסבוק של הרכב. התקנה של גילקאר. לדעתי זה זהה גם אצלך. לא ידוע לי איזה פיוז בדיוק אבל זו אמורה להיות תוספת בתיבת הנתיכים. אם מסירים אותו המערכת חוזרת להגדרות היצרן.

אוקיי, תודה

פורסם

ידוע לך במקרה אם במידה ואתחרט אוכל פשוט להחזיר את הפיוז והכל יעבוד, או שיש פה סיכון?

פורסם

כל המערכות האלה בחיים לא יהיו כמו אנדרואיד אוטו. אנדרואיד אוטו רץ דרך הפלאפון שלך, בגלל זה הוא משמעותית יותר מהיר מהמערכת של האוטו. בגלל זה גם לא צריך לפחד מהתיישנות של המערכת באוטו שהיא גם ככה איזה 5 שנים מאחורי שאר השוק

פורסם

הסיפור המלא זה, שבהתחלה הצלחתי להתחבר לבלוטות' של המקורי בשביל שיחות ולעקוף את המערכת של יונדאי. השבוע עשיתי טיפול והם עשו לי עדכון למערכת ומאז אני לא מצליח.

בנוסף, שיחות שומעים על הפנים וזה בכלל לא דרך הרמקולים של האוטו זה דרך איזה רמקול מסכן של המערכת עצמה (לא יודע איך זה היה לפני העדכון)

גם וייז שומעים דרך הרמקול הזה פתאום, שזה אני בטוח שלא היה.

בקיצור קללה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

האם הצלחת לנתק את המערכת בסוף?

גם אני לא מרוצה ממערכת הקונקטד ורוצה לנסות להשתמש רק במערכת המקורית, האם ניתן לביצוע בלי גיל כאר או מוסך אחר?

בנוסף האם מערכת הפקודות הקוליות פועלת ? אני לא יכול לבדוק כי הקונקטד מסרסת אותה.

• תוכן חדש...