Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי שלשטוף אותה כל שבוע לא מומלץ בגלל שזה יגרום לחלודה מוגברת!

האם זה נכון?

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

אני שוטף פעם בשבוע שבועיים.

ווקס\פוליש כל כמה חודשים. אם תעשה פוליש אין לך מה לפחד מחלודה. הצבע נשמר. מנסיון.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ווקס ניתן ורצוי לעשות כל כמה חודשים, פוליש לעומת זאת אני משתדלת לא לעשות ואם כן אז לא בתדירות גבוהה.

אם אתה שומר על נקיון הרכב ניתן לשטוף אותו פעם בשבוע רק עם מים כך אין לך חשש כלל לפגיעה בצבע או לחלודה.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבעיה שמים לא מורידים את הלכלוך כמו שצריך. בניגוד לשטיפה עם שמפו רכב.

כמו ההבדל בין לנקות את הרצפות בבית במים בלבד או עם פנטסטיק, או להתקלח עם סבון או לא.

פוליש ווקס 3 פעמים בשנה, לשטוף מבחוץ כל שבועיים, מבפנים גם (תלוי בנקיון) ללכת לתחנת הדלק לשים 5 ש"ח בשואב ולשאוב פשוט את כל הלכלוך העקשן מבפנים. קצת סקאי בחלל הרכב, סיליקון מתאים לגלגלים. והנה יש לך רכב נקי ומטופח בנקיון עצמי.

אם אתה קונה שמפו מתאים ועושה פוליש ווקס כמו שאמרתי, אין לך ממש ממה לחשוש. ההפך כך האוטו נשאר נקי ומטופח.

אם הייתה בעיה לשטוף את המכונית כל שבוע, אז מה היינו עושים בחורפים? מכניסים את המכונית לחניה תת קרקעית לשנת חורף?

פורסם

אפשר לנקות את הרכב עם חומרי ניקוי רק לא להפריז יותר מדי.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

-תשמע, אני לא יודע איפה אתה נוסע עם האוטו, אבל מים מורידים בערך כל ליכלוך על הרכב. ואם אתה ממש מתעקש על קטע של סבון- כל סבון עושה את העבודה. ואני חוזר- מים מורידים הכל. רוצה לחפוף את האוטו שלך כדי להרגיש שאתה שוטף אותו באמת? שא ברכה.-

כמו ההבדל בין לנקות את הרצפות בבית במים בלבד או עם פנטסטיק, או להתקלח עם סבון או לא.

-ההשוואה היא לא נכונה מבסיסה. על רצפה דורכים, דוחסים את הלכלוך עליה, טבעי שיהיה קשה יותר להסיר ממנה לכלוך- מאשר מרכב שלכלוך נצמד אליו.-

פוליש ווקס 3 פעמים בשנה, לשטוף מבחוץ כל שבועיים, -רק עם מים וגם זה יותר מדיי-

מבפנים גם (תלוי בנקיון) ללכת לתחנת הדלק לשים 5 ש"ח בשואב ולשאוב פשוט את כל הלכלוך העקשן מבפנים. -כמה שבא לך-

קצת סקאי בחלל הרכב, סיליקון מתאים לגלגלים. והנה יש לך רכב נקי ומטופח בנקיון עצמי. -לבריאות-

אם אתה קונה שמפו מתאים -או בקיצור מבזבז כסף- ועושה פוליש ווקס כמו שאמרתי, אין לך ממש ממה לחשוש. -סבלנות חביבי, סבלנות. חכה עוד שנה-

ההפך כך האוטו נשאר נקי ומטופח.

אם הייתה בעיה לשטוף את המכונית כל שבוע, אז מה היינו עושים בחורפים? מכניסים את המכונית לחניה תת קרקעית לשנת חורף? -אתה באמת ובתמים חושב שהשטיפה השבועית שאתה מבצע בריאה לצבע של הרכב שלך?-

בכל אופן הערה כללית

לשטוף את הרכב על בסיס שבועי זה דבר שנובע מרצון לטפח את הרכב- אך למעשה פוגע בצבע.

רוצה לנקות את הרכב כל שבוע? נקה עם מטלית יבשה את כולו, ואם ישארו כתמים, מטלית לחה ואז יבשה.

לא שוטפים (מים, סבון) על בסיס שבועי.

ראו הוזהרתם.

-ארז-

פורסם
בכל אופן הערה כללית

לשטוף את הרכב על בסיס שבועי זה דבר שנובע מרצון לטפח את הרכב- אך למעשה פוגע בצבע.

רוצה לנקות את הרכב כל שבוע? נקה עם מטלית יבשה את כולו, ואם ישארו כתמים, מטלית לחה ואז יבשה.

לא שוטפים (מים, סבון) על בסיס שבועי.

ראו הוזהרתם.

-ארז-

לא יודע מה איתכם

אני מחנה בדר"כ מתחת לעץ (צל ביום) וגם כי העץ נמצא בחניה הקבועה שלי (שקבעתי לעצמי, לא של בניין) החניה הזאת היא על חצץ וחול אז מטבע הדברים שהאוטו יתלכלך יחסית מהר, בגלל נסיעה עצמית ובגלל רכבים חולפים שמחנים לידי. גם בגלל עלים נושרים וחרא של ציפורים.

זה לא גרוע כמו שאתם חושבים. אבל איך שאני רואה שהאוטו מלוכלך אני חייב לנקות אותו. מין תרפיה שלי מדי שישי אחה"צ לפני המפגש בר"ג והיציאה של שישי בערב.

אם כבר חלודה, אז הבנתי שיש מין טוש או מכחול שמוכרים באוטו דיפו שאפשר למרוח על חלודה. כמה זה טוב?

פורסם

פוליש ווקס 3 פעמים בשנה, לשטוף מבחוץ כל שבועיים, מבפנים גם (תלוי בנקיון) ללכת לתחנת הדלק לשים 5 ש"ח בשואב ולשאוב פשוט את כל הלכלוך העקשן מבפנים. קצת סקאי בחלל הרכב, סיליקון מתאים לגלגלים. והנה יש לך רכב נקי ומטופח בנקיון עצמי.

אם אתה קונה שמפו מתאים ועושה פוליש ווקס כמו שאמרתי, אין לך ממש ממה לחשוש. ההפך כך האוטו נשאר נקי ומטופח.

אם הייתה בעיה לשטוף את המכונית כל שבוע, אז מה היינו עושים בחורפים? מכניסים את המכונית לחניה תת קרקעית לשנת חורף?

אתה יכול בבקשה להסביר לי מה הקשר בין מקלחת וסבון ??

ים long time no

פורסם

שטיפה פעם בשבועיים לישטוף בצל עם הכילים המיוחדים לכך והשמפו הנכון[ולא כמו שיצא לי לראות עם נוזל שטיפת כלים ירוק והמטלית לניגוב שיש בבית..]

פוליש -לא ממליץ זה מבריק את הצבע ומלטש שיכבה אחות ממנו לטובת שיכבת "גלאס" של הפוליש אבל לאחר כמה מחזורים של פוליש אתם תיפגעו בצבע של הרכב.ואולי תגיעו כבר לשכבות יסוד הראשונות של הרכב וזה ממש לא מומלץ.

ווקס-ממליץ על ווקס נוזלי שקוף ,קל למרוח ולנגב בלי שישארו סימנים לבנים. הוא עושה עבודה טובה..אם זאת גם לא מזיק לצבע ברכה. ומומלץ בעיקר לרכבים שם בעיות צבע וברק באופן זניח..ווקס לעשות פעם בחצי שנה זה מספיק..גם לא בריא לעשות אותו בתדירות גבוהה מזה..

זהו.בכללי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אפשר לירחוץ את הרכב גם פעמיים ביום. כל החכמה זה תהליך היבוש והניגוב.רצוי שטיפה ידני או

בתחנת רחיצה שתהליך הרחיצה נעשה ע"י מכונה עם "בדים" ולא מברשות שגורמות לסריטות .(עקב חול

שמיצטבר בהם)

לאחר הרחיצה מיבשים עם אוויר בחריצי החלונות,פנלים ופסי קישוט.לאחר עוברים לייבוש

עם ג'ילדה.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

אפשר ורצוי לשטוף את הרכב עם סבון יעודי וליבשו עם ג'ילדה יעודית.

פעם בשבוע זה בסדר גמור.

קודם כל- הרכבים החדשים עוברים טיפול נגד חלודה.

שנית- שום דבר לא חי לעד- גם אנחנו נשחקים.

פעם בשבוע מניסיון של 17 שנה לערך וכמה וכמה מכוניות מכמה וכמה סוגים לא יגרום נזק מעבר לקנאה של השכן :-)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
אני שוטף פעם בשבוע שבועיים.

ווקס\פוליש כל כמה חודשים. אם תעשה פוליש אין לך מה לפחד מחלודה. הצבע נשמר. מנסיון.

ישתבח שמך.

ממתי עושים פוליש כל כמה חודשים ?

במקרה הכי קיצוני עושים פוליש כל חצי שנה.... הרי זה מוריד טיפונת קטנה של צבע....

ווקס כל 3 חודש

פוליש? גג גג גג! פעמיים בשנה. לא יותר.

תכלס, שטוף רק עם מיים. הרי הווקס הנוזלי שבא כשמפו לא משפר משמעותית את מראה הרכב, ואינו פועל כמו ווקס במשחה.

אתה יכול לשטוף מידיי פעם עם שמפו לרכב.. לא חושב שההשפעה היא שונה בהרבה משטיפה רק עם מים....

פורסם
אסור לנגב את הרכב במקום לשטוף אותו!!! זה שורט אותו כהוגן, כל האבק והחול כנגד הצבע???

אני לא חושב שתהיה בעיה, שבמקום לצאת לשטוף את האוטו במשך כמה שעות, לרדת עם ג'ילדה ורבע\חצי דלי מים, להרטיב את הג'ילדה ולנגב מעט את האוטו.

כל האבק והחול כנגד הצבע? מאיפה אתה? מהנגב?

פורסם

הנוהג המקובל הוא לשטוף במים.

ואז עם דלי סבון יעודי וספוג לעבור.

אח"כ מים לשטוף הכל.

ניגוב עם ג'ילדה נקיה.

חשוב לשטוף אותה במים אחרי השימוש

וקס פעם בכמה חודשים ופוליש רק לפי צורך - רצוי כמה שפחות.

הוקס שבשמפו לא טוב כמו הוקס שנעשה ידני.

אבל טריק אחר הוא להוסיף וקס למים, לא הרבה כי הוקס מונע את הקצף של הסבון ואני אוהב את הבועות:-)

זה דווקא עובד נחמד בחודשים האחרונים, כמובן שאני עושה וקס אני אפילו מחזיק 2 סוגים....

ולגבי ההערה על הנגב- בעיר כמו ת"א כל המזהמים מלבשים על הרכב אני לא רואה איך אפשר להסיר לכלוך עם מים בלבד?!

צריך דטרגנט(חומר ניקוי) לריכוך הלכלוך והסרתו.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...