Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסור לנגב בלי לשטוף!!! כמה פעמים שאומר זאת לא יספיקו כדי להדגיש!

מה הקשר אם אני מהנגב??? תעביר אצבע על גג הרכב שלך חצי יום אחרי השטיפה ותראה את האבק על האצבע שלך, זה ידידי גרגרים ששורטים לך את הצבע. אני לא ראיתי את הרכב שלך, אבל אני לא אתפלא אם הוא מלא סריטות כאלו עגולות כמו שרואים בהרבה רכבים!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

השריטות העגולות זה לא מניגוב ללא שטיפה . השריטות נובעות משימוש במכונות עם המברשות במקום במכונות עם הג'ילדות.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

הרכב נשרט גם משימוש במכונות עם מברשות, אבל לא כמו שמעבירים סמרטוט על רכב מלוכלך! תחשבו בהיגיון. עוד מעט משהו פה יאמר שלא צריך לשטוף את הרכב לפני ווקס כי גם כך הווקס נדבק לכל הלכלולך, ואוטו יוצא נקי אחרי הווקס!(לא!!!!) אולי גם ניתן המלצה לעשות ווקס עם סמרטוט רצפה משומש??? או לרחוץ את הרכב עם סבון כלים הרי סבון זה סבון, וסבון כלים הוא זול במיוחד וגם מנקה כתמים חזקים במיוחד???!!!

בקיצור לא מנגבים רכב מלוכלך! פעם הבאה שאתם שוטפים את הרכב שלכם תראו מה נשאר בדלי למטה בתחתית שלו, זה חלק קטן מהחול שהיה על האוטו שלכם!

בברכת שבוע טוב

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...