Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי טוב ואמין, מתלבט בין שני הדגמים הנפוצים, יד שנייה, שנתונים 2015-2017, נוטה ללכת יותר לכיוון המאזדה, מה שכן לגביה נתונים של צריכת הדלק לא רחוקים מהספיריט שלי 06, שעושה לערך 1 ל10 בעיר.

פורסם

כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב?

ל 5 נוסעים קורולה עדיפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

והקורולה לא חסכונית הרבה יותר בעיר.

הקורולה מרווחת יותר ועם תא מטען גדול יותר, ממליץ לחפש מסוף 2016 ותחילת 2017, שאז הגיעו מערכות בטיחות.

המאזדה (עם מנוע 2.0) חזקה יותר ודינאמית יותר, ותא הנוסעים איכותי יותר מזה של הטויוטה.

מאזדה 3 עברה מתיחת פנים בתחילת 2017 ששיפרה את תא הנוסעים והוסיפה עוד מערכות בטיחות.

פורסם

מצטרף למה שVLAD כתב, הקורולה מרווחת יותר, במידה ומדובר ב5 נוסעים מבוגרים הקורולה עדיפה.

לגבי המאזדה,

רכב מומלץ ביותר מבחינת אמינות, אבזור, איכות, ונהיגה, לי הוא די מרווח כנהג, אני 1.81, ובכלל לנו הוא מתאים, 2 מבוגרים ו2 ילדים בני 5 ו6, עוד ילד בלי כסא בטיחות יסתדר, אך כסא בטיחות שלישי ממש לא, ומאחורה יהיה מאוד צפוף ל3 מבוגרים.

צריכת הדלק סבירה, אחרי כ5000 ק"מ הראשונים שלי עם הרכב מנוע 2.0, הנסיעה השגרתית שלי היא 20 ק"מ ביום, נסיעה עירונית ללא פקקים, וסופ"ש כ100 ק"מ בינעירוני, הצריכה עומדת על 13-13.5 ק"מ לליטר, אולי נוטה טיפה יותר ל13-13.3 ליתר דיוק,

מה שכן כדאי לדעת שלפי המפרט מופיע שיש לרכב 51 ליטר, בפועל לפי המחשב הוא מתריע לך על דלק כבר בסביבות ה32 ליטר, וכאשר הוא מראה שלא נותר לך לנסוע כמה קילומטרים בודדים, יכנסו רק כ40 ליטר, טרם ניסיתי מתקון הגרירה.

פורסם

אז תלכו על מאזדה, היא יותר מהנה לנהיגה ( המנוע, הגיר, האחיזה ).

תשתדלו למצוא אותה ברמת גימור קומפורט ( ואם יש חיבה לעור, אז פרמיום ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש גם ספיריט עד 2016, אך כאן אין כסאות עור ואין היגוי אקטיבי אלא רק התראה מקורית.

• תוכן חדש...