Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו XV או טוסון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מתייעץ בשביל אבא שלי.

הוא רוצה לקנות רכב חדש אחרי שהיה לו פיאט פונטו כ-6 שנים.

הוא בן 58, ונוסע 3-4 פעמים בשבוע ירושלים-חולון.

לכן חשוב לו מאוד הצריכת דלק.

למרות זאת הוא מעדיף הפעם ללכת על ג׳יפ.

הציעו לו בחברה סובארו xv 2017 0 קילומטראז חדש. עם 5 שנות אחריות בסביבות ה112 עם הנחה בהמשך.

אני הצעתי שלדעתי עדיף יונדאי טוסון.

(לקנות מיד 2)

משהו בסגנון 2015-2017

התקציב הוא 100 אלף, ואפשר למתוח קצת.

תודה לא שולל אופציות נוספות רק שיהיו גיפ/מנהלים חסכוניים ואמינים

פורסם

סובארו XV או טוסון לא יהיו חסכוניות במיוחד. אני אישית לא מכיר SUV חסכוניים במיוחד - Rav4 היה יכול להיות אופציה כנראה אבל מעל תקציב ממה שאני רואה (140K ל 2017)

אם רכב מנהלים:

יונדאי סונטה 2016 היברידית יכולה להיות אופציה מצוינת - זה רכב שעושה במציאות 1/22-23 בנסיעה בינעירונית רגועה.

טויוטה קאמרי 2015 היברידית גם נכנסת בתקציב של 100K

בהצלחה!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

שינסה למצוא טויוטה CH-R היברידית, קיה נירו או הונדה HRV מיד שניה. כמו כן, במתיחה קלה של התקציב אפשר למצוא קיה סטוניק טורבו או סיאט ארונה חדשות.

פורסם

XV 2017 ב-0 ק"מ?

עדין יש שאריות של הדגם הישן שלא נמכרו?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי, עדיף סיאט ארונה חדשה או קיה סטוניק, תהנה מרכב מודרני יותר, עם בטיחות אקטיבית, ביצועים טובים יותר, וצריכת דלק נמוכה בהרבה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

הבן אדם מחזיק מכוניות במשך הרבה שנים ועושה עליהם נסועה רבה יחסית. סיאט ארונה וקיה סטוניק, עם מנועי טורבו פיציים ותיבות רובוטיות יתאימו לו כמו צרעת לגפיים.

CHR ונירו הן אופציות טובות. RAV4 היברידית גם יכולה להיות אופציה. הקאמרי מכונית מצוינת וגם הסונטה טובה.

בהנתן שהוא נוסע בפונטו ישנה ומחפש בעיקר אמינות וחסכון אז אופציות אפשריות נוספות הן דאסטר דיזל או סטפווי דיזל (במידה וידנית היא אופציה).

• תוכן חדש...