Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי שעון דוקסה ישן, להערכתי משנות ה30 -40, בעל מנגון מכני ידני (נטען באופן ידני).

לאחרונה נתקלתי בבעיה - השעון "לא מניע", כאשר מותחים את הקפיץ הוא נשאר תקוע ולא עובד.

פתחתי את השעון וכאשר הזזתי את הגלגל שיניים הראשי, זה שזז כאשר מותחים את הקפיץ הוא התחיל לעבוד.

מאז השעון עובד רק כאשר נותנים מכה קטנה לגלגל השיניים ועוזרים לו להתחיל.

זה נראה לי כמו חלודה/חולשה של הקפיץ. האם מישהו מכיר פיתרון? אני מעדיף לא ללכת לשען כדי לנסות על החלקים המקוריים של השעון.

האם שימון השעון יכול לעזור? יש שמן מיוחד או שזילוף כמה טיפות של WD40 יעשה את העבודה?

אופיר

פורסם

שימון יכול לעזור, אבל רק לא wd-40.

אלא אם כן קוראים לך אהוד ברק, אנא פנה לשען.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מחזק את נמרוד שמעליי

חפש בגוגל שמואל פרקש שען רמה"ש

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מיקומך?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...