Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

ליתר דיוק חברה שלי החליטה לאמץ כלב.

הלכה לכלביה לרגל יום המעשים הטובים והתאהבה בכלב , צ'יף שמו כיום.

הכלב ככל הנראה שילוב של רועה כלשהו עם משהו לא ידוע, בן שנה וחצי,

נאסף כשהיה בן שנה בערך מהרחוב ומאז חי חצי שנה בכלבייה.

הכלב לפי מה שהבנתי בריא, ללא בעיות מיוחדות. נעשה לו כל מה שצריך מבחינת וטרינר.

הבעיה העיקרית שלו זה ההתנהגות ותנאי המחייה שלו.

חברה שלי פעלה מהלב ולקחה כלב גדול לדירת סטודנטים בגודל של 15 מטר, אנחנו סובלים, הכלב סובל.

אני נמצא 2-3 לילות בשבוע אצלה ושאר הזמן בבית של ההורים או בבסיס (משרת בקבע).

אני אכתוב את הבעיות העיקריות בנקודות ואשמח לטיפים שלכם, אני 0 ניסיון עם כלבים, לחברה שלי יש דקל בבית כמה שנים,

היא לא חוותה שום בעיות איתו בחיים, קיבלה אותו כגור ומאז הכל מושלם.

1. נשירה מטורפת- מקלחים,מסרקים בלי סוף אבל הכלב מנשיר שיער ברמה של אני מתעורר בבוקר כשהוא במיטה (יפרט בהמשך) ואני נחנק מפרווה שנכנסת לי לפה ולעיניים.

2. הכלב לא מפסיק לעלות למיטה שלנו, לא משנה מה עושים. מה שמביא למיטה מלאה שיערות, לפעמים בוץ אחרי טיול והיום אף השתין על כל המיטה כשהיה לבד.

3. נזק- בגלל שהדירה קטנה ומשעמם לו הוא לא מפסיק לבצע נזק.

אני והיא מטיילים איתו המון, משחקים, משתדלים לאהוב אבל קשה.

בגדול הגענו להחלטה לוותר עליו, חברה שלה רצתה לאמץ אותו אבל לא יכולה בגלל שעברה לדירה שכלבים אסורים בה.

הכלבייה מסרבת לקבל חזרה.

ביום המעשים הטובים שבוע הבא אסור להביא כלבים מבחוץ.

די מיואשים, אין לנו ניסיון, אמצעים (דירה קטנה) וכוח להתמודד עם הכלב.

החברה מבינה שהיא עשתה טעות ענקית וכרגע אנחנו מנסים להתמודד.

זהו, שפכתי את הלב, מחכה לעצות שלכם.

אשמח לקבל עצות לכאן ולכאן,

אנחנו נהיה מאושרים לחנך ולשמור עליו אבל אין ספק שתנאי המחייה שלו לא ישתפרו בזמן הקרוב.

תודה.

55945072_301454830535719_2646408167457554432_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אינספור קבוצות בפייסבוק של אימוץ כלבים. ניסיתם לפרסם שם? מישהי שאני מכיר פרסמה שם בעבר ומאמץ חדש הגיע נורא מהר.

פורסם

אני מניח שזה יצליח מהר אבל הרצון האמיתי זה לנסות להתמודד, אם יגידו לי עזוב זה אבוד ולא יצליח ברור שנפנה לקבוצות.

בנתיים ניסינו להחזיר מאיפה שלקחנו או לתת לחברה.

גם יש לחץ חברתי גדול לא לוותר על הכלב, כולם יודעים לדבר אבל לא לעזור ולתת עזרה מועילה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

צר לי שגילית שכלב זה לא צעצוע רק אחרי שכבר אימצת אותו...

אם אתם באמת רוצים להשאיר אותו, הסיכוי היחיד שלכם זה עזרה מקצועית ממאלף שילמד אתכם איך להתנהג עם הכלב ואיך לחנך אותו. חפשו אחד עם המלצות באזור שלכם, לרוב לא מדובר בסכומים גדולים וזה יכול לעשות הבדל משמעותי.

כמה דברים קונקרטיים:

נשירה - נסו להחליף אוכל, זה עוזר. חשוב לתת אוכל איכותי שמכיל בשר מן החי ולא תוספים מיותרים כמו תירס, תפו"א וכו'.

מיטה - להבהיר לו שאסור. פשוט אסור. כל פעם שהוא על המיטה, לגרש אותו משם. לא לוותר אפילו לשניה. חשוב להקפיד על חיזוק חיובי כשהוא יורד מהמיטה (חטיף קטן).

נזק - יש לו צעצועים? נסו להשאיר לו קונג עם אוכל, עצמות או להקפיא שימורים שהוא יוכל ללקק לאורך זמן.

פורסם

קודם כל, וצריך לומר את זה: מי שיצא דוש וחסר אחריות כאן, זה האדם בכלביה שנתן לכם את הכלב.

כלב כזה היה צריך ללכת אך ורק לבית עם חצר, ותוך הבהרה למאמצים שידרש כאן אילוף והשקעת זמן מעבר לכלב "רגיל".

אתם, בתור מאמצים שהגיעו בתום לב לא אמורים לדעת את זה.

ובסוף הם גם "לא מוכנים לקבל אותו חזרה".

בחיי שלעמותה כזו מגיע שיעשו לה שיימינג, אבל כמו שהספקתי להכיר אותך דרך הפורום, גם את זה לא תעשה.

ואחרי שאמרנו את זה:

אתם יכולים לנסות אילוף. זה יעזור מאד, אבל הכלב עדיין יהיה אומלל בדירה כל כך קטנה, כשהוא לבד חלק גדול מהיום.

לגבי המלצות למאלפים-אתם עדיין באותה עיר בגליל כמו תמיד או ש"היגרת" מאז למרכז?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

היי , תודה על התגובות.

אנחנו כרגע בקצרין.

אחת החברות שלה הסכימה לקחת אותו לכמה ימים אליה לאילוף בסיסי, היא עם ניסיון.

בגדול הכלב הזה היה אמור להיות כבר מת בתקופה הקרובה אז כנראה בגלל זה לא שאלו ולא וידאו כלום.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

פורסם

האילוף הוא בשבילכם, לא בשביל הכלב. אתם צריכים ללמוד איך להתנהג לידו, איך להתייחס אליו ואיזה חיזוקים (חיוביים ושליליים) לתת במצבים שונים. לתת אותו לכמה ימים לחברה אולי יעזור בטווח הקצר, אבל לא מעבר לזה. אתם חייבים להיות מחויבים לתהליך האילוף וחלק ממנו.

לי היה כלב גדול (הרבה יותר גדול מהכלב הזה) שחי בדירה והיה לבד רוב היום - הוא לא סבל, הוא פשוט נמנם רוב היום. אפשר להסתדר בדירה (*) עם כלב כל עוד נותנים לו תשומת לב בזמן שנמצאים בבית, מטיילים איתו לפחות שלוש פעמים ביום ומוציאים לטיולים ארוכים כל פעם שאפשר (רצוי לפחות כל סופש).

(*) - אני לא בטוח אם היית רציני לגבי ה-15 מ"ר, זה בערך גודל חדר השינה שלי. אם זה באמת גודל הדירה, המצב בעייתי ולא הייתי מחזיק כלב מכל גודל שהוא בדירה כזאת.

פורסם

אחלה.

במקרה כזה נותנים את הכלב לאומנה.

המצב בכל המכלאות הוא על הפנים.

(יש לי כמה וכמה חברי פייסבוק פעילי עמותות שדואגים למלא לי את הפיד בתמונות מצב עצובות)...

אבל להעביר את הכלב מאומללות אחת לאחרת, תוך כדי כך שאתה מאמלל עוד זוג שהיו לו את כל הכוונות הטובות, זו בדיוק ההגדרה של דושיות.

שיהיה לכם בהצלחה עם החברה המאלפת.

אולי עוד נשמע על סוף אידילי לסיפור.

(בסה"כ הפושטק הקטן-גדול נראה מאד חמוד בתמונה)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נשירה יכולה לנבוע מעונות מעבר ומתזונה. נראה שכרגע זה תקופת מעבר.

סירוק טוב ונכון עם מברשת מתאימה תסיר את השערות שנשרו וימנעו ברדק בבית.

לנו יש בבית כלבה שאומצה ישירות מהרחוב. לשמחתנו היא נקיה מטבעה ולא עושה צרכים בבית ובגינה.

לגבי נשירות, הפסקתי להלחם. יש i robot.

חינוך היה תהליך ארוך ועם הרבה סבלנות. היום בהחלט יכול לומר שזה השתלם. אילוף עצמי מסויים עם סבלנות והיא הולכת איתי ללא רצועה. יושבת ומצייתת לפקודות מסויימות.

אסור לשכוח שכלב כזה בא עם אופי שהתעצב במשך.הזמן וצריך לשנות לו אותם.

אצלנו בהתחלה הכלבה ניסתה לתפוס עמדה ולישון על הספות. בתחילה ניסיתי להלחם. לאחר מכן בלילות היא הייתה קשורה בבית עם רצועה ארוכה. אחרי זה קיבלה מזרון משלה וזה לא עזר.

לבסוף כשהמזרון שלה נכנס לחדר שינה שלנו היא באופן טבעי ישנה שם. פשוט רצתה להיות עם המשפחה.

לדעתי תנסו עוד קצת עם יותר סבלנות. להתייעץ עם בעל מקצוע בתחום. ואולי לעשות אילוף כלשהו.

בסוף אני מסתכל על זה שחוץ מהחברה שהיא מעניקה לנו, והאהבה ההדדית אני גם עושה הליכה קצרה בבוקר והליכה ארוכה ובריאה בערב בזכותה. [emoji2]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

תודה על התגובות, נותן לי לאט לאט כיוון. ננסה לשפר את המצב ואם לא אז אני מבין משיטוט שזה כלב שאנשים ייקחו בכיף.

וכן מדובר בדירת סטודנטית במעונות, חדר ושרותים. לא הגזמתי עם ה15 מטר.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

פורסם (נערך)

קודם כל, כמו שציינת- בזכותכם הGOOD BOY החמוד הזה בחיים וכל הכבוד!

לגבי האוכל- תנסה את האוכל הזה: שתי הכלבים הקטנים שלי ממש מיסתדרים איתו מצויין לעומת ACANA , מגיע בשק של 15 קילו ב300 שקל אאל"ט.

טוב לעור ולפרווה בריאה:

https://www.1stchoice.ca/en-ca/products/1st/dog/adult/all-breeds/lamb/sensitive-skin-coat/

ולגבי רובוט שואב: גם ממליץ בחום, ובשביל שטח כזה קטן אפשר להיסתפק ברובוט טיפש בכ500 שקל שמהר מאוד יסיים את הניקוי אחרי שתפעילו אותו ברגע הכניסה לחדר.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

במצב כזה רק לחפש לו בית חם ומהר.

להמשיך להחזיק כלב גדול בדירה במעונות זה רק להמשיך ולאמלל את עצמכם ואת הכלב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה זה מטיילים איתו המון ומשחקים?

לא הבנתי כמה זמן הכלב אצלכם.

בגדול, זה נשמע כמו חינוך + התרגלות + ללמוד מה זה כלב אנרגטי.

אם הכלב נמצא אצלכם מעט זמן, אל תתרגשו מהעניין עם המיטה. להקפיד להיות עקביים, ולא באלימות. אפשר גם להפוך דברים על המיטה כשאין אף אחד כדי שלא יתרגל לעלות עליה.

עם הנשירה אין הרבה מה לעשות. רוב הכלבים משירים. שינוי אוכל, סירוק, מקלחת, עונות מעבר, הכל נכון וטוב ויפה. אבל רוב הכלבים זה מכה מהבחינה הזו.

לגבי נזק בבית, וזו הנקודה הכי מורכבת כי היא דורשת מכם המון עבודה:

אני לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר "משחקים איתו המון", אבל כלב ברמת אנרגיה בינונית בגיל הזה (הגיל הכי אנרגטי שלהם...) יהיה צריך בערך שעה ביום של פעילות אינטנסיבית. זה אומר או לשחק עם כלב, או לרוץ, או לרדוף אחרי כדורים או מה שלא יהיה. אבל חשוב להבין שמה שמתיש אתכם, לא מדגדג לו את הזנב.

ובלי קשר, לפחות שלושה-ארבעה טיולים ביום.

כלב זו עבודה, אבל היא גם מתגמלת.

אפשר לפנות לעמותה, אולי יוכלו לעזור עם מאלף.

בהצלחה!

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני התחתנתי ואני סובל, ותאמין לי שיש לה יותר מ 15 מ"ר להסתובב. היא אפילו חופשיה לצאת ולהיכנס מתי שבא לה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בנוגע לנשירה - זה שילוב של מספר דברים, אוכל מחורבן בכלביה, עונת מעבר והכי חשוב, הכלב בסטרס (נראה אותך לא בסטרס בכלא). השילוב של כל אלה הוא שלא תוכל לפתור את בעיית הנשירה לחלוטין בקרוב אבל, זה עניין חולף. ייגמר תוך כשבועיים. בינתיים תבריש יום יום ותראה שאחרי שבוע זה מאוד מצתמצם ואתה מפסיק למלא שקיות פח זבל כל הברשה.

קצת משמעת - לכל חיה בבית יש את המקום שלה, המיטה זה המקום שלכם ולכלב אסור לעלות על המיטה. נקודה. אבל כמובן, אתה חייב לתת לו חלופה ראויה כי אפילו כלב מבין שהרבה יותר סבבה לו בתוך השמיכת פוך שלך מאשר על הבלטות הקרות. לכם אתה חייב לספק לו חלופה, אחרת כל מאמצי האילוף שלך לא יעזרו כלום. קנה מיטה לכלב בחנות חיות או שתקריב איזה שמיכה ישנה, העיקר שלכלב תהיה חלופה.

נזקים- כלבים במצב הזה מבצעים נזקים משתי סיבות עיקריות, שיעמום וחרדת נטישה. מה שצריך לעשות זה להעסיק את הכלב ב 10 דקות, רבע שעה לאחר שאתם יוצאים מהבית, כל מיני צעצועי חשיבה (כמו KONG) שמאתגרים את הכלב ומעסיקים אותו כחצי שעה לאחר שהלכתם הם פתרון מצויין בכדי שלא ישים לב שהוא לבד.

בין אם אתם רציניים כזוג לעתיד ובין אם לא, אתם מקבלים שיעור מעולה לעתיד על הפזיזות של ההחלטה ועל הקשיים העתידיים וההתחייבות לשנים ארוכות.

כרגע זה כלב, בעתיד זה ילד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...