Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חזרתי לעדכן אחרי שבועיים,

הטפשת שלנו עברה [emoji4]

ברור שהחלטנו להשאיר את הכלב והתאהבנו בו, צרכים הרגלנו אותו, על המיטה הוא כבר לא עולה (עשינו לו מיטה מדהימה), קיבל המון צעצועים אז אין יותר מידי הרס.

היה חשוב לי לפתוח שרשור כזה כי רק מפה לקחתי את כל הכלים והרעיונות, האינטרנט מלא בשטויות ורק אנשים אמיתיים שחוו על בשרם ידעו לתת לי את העצות הנכונות.

לקראת שנת הלימודים הבאה נעבור לדירה אמיתית ואז החיים שלו ישתפרו עוד יותר.

תודה לכולם, צ'יף מוסר ד''ש.6866a1cb15c9d09795400e5d016a137e.jpg

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה כייף לשמוע

הרווחתם חבר אמיתי!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כייף לדעת שנשארתם ביחד :-D

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני משח מאוד שבחרתם להתמודד ולתת לו חיים (ולעצמכם חבר ובן משפחה).

בתור פעיל בתחום לדעתי כלביות ועמותות צריכות להיות מקצועיות יותר כמובן שכרגע אין להם פשוט משאבים לזה והם עסוקים בלהציל חיים ולכבות שרפות אבל אם העניין היה מוסדר יותר ומתוקצב יותר כמו במדינה נורמלית הבעלים והכלב היו אמורים לעבור הדרכה צמודה מצד איש מקצוע שימנע מצב של נטישת כלבים בגלל בעיות הסתגלות/התנהגות והתאמה.

אגב מה עשיתם בענייו הנשירה?

פורסם

כל הכבוד :-),

איך רואים שהוא פשוט GOOD BOY, הרווחתם כולכם :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אני משח מאוד שבחרתם להתמודד ולתת לו חיים (ולעצמכם חבר ובן משפחה).

בתור פעיל בתחום לדעתי כלביות ועמותות צריכות להיות מקצועיות יותר כמובן שכרגע אין להם פשוט משאבים לזה והם עסוקים בלהציל חיים ולכבות שרפות אבל אם העניין היה מוסדר יותר ומתוקצב יותר כמו במדינה נורמלית הבעלים והכלב היו אמורים לעבור הדרכה צמודה מצד איש מקצוע שימנע מצב של נטישת כלבים בגלל בעיות הסתגלות/התנהגות והתאמה.

אגב מה עשיתם בענייו הנשירה?

מסכים עם כל מילה.

לגבי הנשירה - האוכל הוחלף בהמלצת האנשים כאן+סירוק יומי , שיפרו את המצב שנות אור.

שמנו צ'יפ , עבר בדיקה וקיבל כדורים נגד פרעושים (הוטרינר מצא פרעוש 1 באוזן), סה''כ הכלב מאוד בריא.

נשאר עוד קצת לחנך בעיקר בתחום הנזק ואנחנו על הגל.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חדשות מצוינות לקראת שבוע חדש,מעודד לשמוע\לקרוא :)

לקחתי לצומת ליבי ואעביר להוריי (יש להם כלבה מעורבת,לברדורית ועוד איזה סוג,בת 9 בערך,משירה כל יום משו כמו 200גרם שיער)

אמנם יש לה אוכל פרימיום (שק של GO! במשקל 15קילו,עולה סביב 300ש"ח,נדמה לי מעורב בשר עם כבש או משהו) - אבל לאמא שלי יש זמן לסרק רק בסופשים..

נמליץ להחליף ולהשתדל לסרק יותר (אבל עכשיו נכנס אביב,אז אולי זה יעזור פחות..?)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני כותב לאחר שלא קראתי את כל מה שרשמו לפני, מחילה ממך אם אחזור על חלק מהדברים שנרשמו.

לפני שנה הבאנו כלב (רועה כנעני מעורב מאוד) מאחת העמותות בעיר וההתחלה היתה קשה, ממש קשה. במשך חודשיים היו מחשבות על בסיס יום יומי על להחזיר אותו לעמותה.

אתאר לך את החוויה האישית שלי, איך העול האישי שלי ושל בת הזוג שלי הפכו לאושר גדול.

נחלק את הבעיה לשתי בעיות:

נקיון -

1. התקופה הזו היא אחת משתי תקופות הנשירה בשנה ולכן מה שאתה חווה עכשיו זה המקסימום או קרוב למקסימום. בתקופות הרגילות הנשירה הרבה פחות דרסטית אך קיימת.

2. בדירה שלי (60 מ"ר) שואב אבק רובוטי ישן יחסית של LG עושה עבודה ממש ממש טובה ומרים את הרוב המוחץ של השיער והחול שברצפה. מעטות המילים שיש לי לתאר עד כמה הוא עוזר. בנוסף לזה יש לנו שואב אבק סיני (סטייל דייסון) שעלה 350 ש"חי וגם הוא מאוד עוזר בעיקר למקומות שרובוט לא יכול להגיע + שטיחים/טקסטיל. שני אלה זה צוות מנצח, נותנים לרובוט לעבוד וזה הופך ממצב של רצפה גועלית לרצפה שכיף לדרוך עליה יחף (לגבי השואב השני בד"כ רק צריך לשקר לגברת שהשתמשת בו).

התנהגות-

מאלף, מאלף ושוב פעם מאלף. אמנם חייתי כל חיי בבית שיש ביו חיות ובין היתר כלבים אך כאשר הגעתי ליום בו הבאתי לדירה שהיא שלי כלב שהוא בחסותי הבלעדית הבנתי שאין לי את הכלים לחנך אותו בצורה נכונה. הכלב לא הקשיב, הרס דברים, היה אובססיבי לדברים ועוד...

בת הזוג שלי ואני החלטנו לבצע מספר פגישות עם מאלף בעל שם בתחום ואני מודה על כך כל יום! ב6 מפגשים המאלף עזר לנו להבין את החשיבה של הכלב ואת הדרכים הנכונות לתקשר איתו ולגרום לשינויי ההתנהגות שרצינו. הוא נתן לנו תרגילים, כללי יסוד ודברים לחשוב עליהם ובאמצעות מעט התמדה הגענו למצב אליו שאפנו ואנחנו חיים היום בכיף עם הכלב והוא בן משפחה לכל דבר. למען הסר ספק, המאלף מאלף בעיקר את הבעלים בכך שהוא מעניק להם את ההבנה וכישורים.

הכי חשוב - לבדוק טוב על המאלף, חשוב לקחת מאלף עם הרבה נסיון מוכח כי קיימים הרבה חאפרים בתחום שלא שווים את הזמן. לפי זכרוני הפגישות אילוף היו לא זולות ולבסוף יצא משהו כמו 1400-1500 ש"ח, לא זול אך שווה כל שקל.

בהצלחה.

פורסם

אכן לצערי חגגתי מוקדם מידי, חברה שלי החליטה שהיא לא יכולה יותר.

דווקא היה נראה שהכל מסתדר אבל בכל זאת היא זאת שמחליטה, היא נמצאת עם הכלב כל היום ולא אני.

מרגישה שההתעסקות עם הכלב פוגעת לה בלימודים, עשתה טעות ועכשיו מנסים לצמצם נזקים.

פורסם

גם אני סטודנט עמוס עם כלב (הנדסת מכונות).

דבר מוזר הוא שמאז שיש לי כלב יש לי מעט פחות זמן ללימודים אבל באופן פלא הביצועים הלימודיים השתפרו והסיבה היא שכלב מכריח אותך לצאת להתרענן ולראות שמש, אפילו לראות קצת אנשים בגינת כלבים (אם יש כזו באיזור).

לפני שהיה לי כלב יכלתי בתקופות מבחנים לגלות שלא יצאתי מהבית 3-4 ימים למעט לצאת לקנות חלב וקורנפלקס. דווקא כלב שמכריח אותך לצאת איתו מס' פעמים ביום וגם מדי פעם להוריד את הראש מהלימודים לכמה דקות ולשחק איתו זה בדיוק הניקוי ראש הקטן הזה שצריך - ומה שהביא אותי להצליח יותר בפחות זמן.

בנוסף קשה לי לחשוב על משהו אחר בחיים שיכול לגרום לי ולבת זוג לחייך כמו ילדים ולהיות מוקסמים מס' פעמים ביום.

תנו עוד צ'אנס.

• תוכן חדש...