Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה לרכוש כבר ליסינג, שאחי נהג עליו (סוזוקי קרוסאובר 2016)

בכדי שאהיה שקט אני רוצה לבדוק אותו, אני יודע שאין תאונות אבל לוודא שאין בעיות מנוע וכאלה.

אבל, אסור לי לנהוג על הרכב למכון בדיקה, לאחי אין אפשרות לצאת במהלך היום.

ואחרי שהוא יחזיר את הרכב כבר אי אפשר יהיה לסגור עסקה במחיר שהוצע לי.

אז, ראיתי שיש אפשרות ל"בדיקה עד הבית"

עד כמה הם ייסודיים, או אחרת, עד כמה הם יכולים להיות ייסודיים ללא ליפט וכאלה ?

בזבוז כסף או בדיקה לגיטימית לגמרי (שוב, תאונות אין בוודאות)

פורסם

לדעתי, חבל על הכסף.

הבדיקה הזאת לא תגלה שום דבר שאחיך לא יודע עליו. אני מבין שזה רכב צמוד כבר 3 שנים.

אם הרכב לא נכנס למוסכים חוץ מהטיפולים, תקנה את הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באמת ?

לא שווה לבדוק בלאי ? תקלות ?

הוא אמר שיש דבר אחד שנבדק במוסך, רעש צלצול שהמנוע מתאמץ בעליות בחיפה.

במוסך בדקו ואמרו שזה משהו מוכר של מנועי סוזוקי ותדלוק בתחנות דלק אחרות כנראה יעזור (או תוסף)

זה מה שגרם לי לחשוב ולבדוק

אגב, הרכב עם 18,200 ק"מ בלבד

פורסם

תקשיב, יש לך הזדמנות לקנות רכב עם קילומטראז' אפסי במחיר נוח (בגלל שברישיון הרכב רשום שהוא מליסינג).

למעשה זה רכב פרטי שהיה אצל אחיך מהיום הראשון.

קפוץ על ההזדמנות, תקנה את הרכב . אחרי זה במוסך, אם יש בלאי (איזה בלאי כבר יכול להיות ב 18 אלף קילומטרים חוץ מצמיגים יבשים), תמשיך לטפל ברכב.

בבדיקות האלה לא בודקים לעומס לא גיר ולא תקלות. אילו היו תקלות, היו נדלקות נורות בלוח השעונים.

גם במכון הבדיקות לא בודקים גיר לעומק - גם לשלם לא הייתי לוקח את הרכב במקרה הספציפי הזה - פשוט חבל לזרוק מאות שקלים .

בדרך כלל חברות ליסינג לא מורידות מחיר על רכבים בעלי נתונים כאלה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא בודקים את הגיר? שחיקה? בלמים?

אני לא יודע עד כמה אוויס משקיעים בטיפולים, בגדול מטופל הרכב אבל עדיין.

בסוף יש סיכון בכל רכב שקונים, בדיקה לא תזהה את זה?

פורסם

לא, לא בודקים את הגיר גם במכון הבדיקות. נוסעים ברכב כמה דקות בשביל להרגיש. בסוף, גם אם הגיר מתנהג בצורה תקינה, רושמים כסת"ח " נקישות בהעברת הילוכים ", "אין אחריות לבדיקת הגיר"

גם לא מפרקים גלגלים לבדיקת בלמים. רושמים בטופס " לפרק גלגלים לבדיקה ".

וגם אם צריך להחליף רפידות, תוותר על הרכב? הרי הבדיקה הזאת עולה יותר להחלפת רפידות בלמים.

הבדיקות האלה אולי נותנות משהו כאשר קונים רכב שאין עליו שום מידע מקדים, ועיקר הבדיקה זה נושא התאונות.

פורסם

נקודות מעניינות אתה מעלה. תודה על המידע.

נשמע שכל העניין של בדיקה לפני קנייה אפקטיבי רק לרכב "חשוד"

• אחראי פורום
פורסם

"חשוד" אולי ברמה של תאונות או בלאי ממש יוצא דופן עם נזילות חזקות, השפעות על המתלים וכו'.

ברכב מוכר עם קמ"ז כ"כ נמוך, זו בדיקה מיותרת שלא תלמד אותך כלום.

לא הבנתי למה אסור לך לנהוג על הרכב ואם בכ"ז חשוב לך, אז בדיקה במוסך עם חיבור למחשב שאפשר לעשות גם בימי שישי, תיתן לך תמונה כלשהי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

השאלה היחידה אשר צריכה לענין אותך הוא מה המחיר אשר חברת הליסינג מבקשת על הרכב.

מהנסיון שלי עם רכבים כאלה הוא שחברת הליסינג דורשת מחירון , במיוחד כאשר הם יודעים שיש מישהו אשר רוצה לקנות את הרכב.

הקרוסאובר הוא לא הרכב הכי מבוקש במשומשות ויש לא מעט רכבים למכירה עם נתונים טובים מאוד.

מה המחיר שמבוקש על הרכב מול מחירון לוי יצחק ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בדיקה לפני קנייה כדאי מאוד לעשות לרכב שאתה לא מכיר ולא יודע מה ההיסטוריה שלו, איזה תאונות הוא עבר וכו'.

אבל אם זה רכב שהיה צמוד לאחיך והוא מכיר את כל ההיסטוריה שלו - באמת אין טעם בבדיקה.

פורסם
"חשוד" אולי ברמה של תאונות או בלאי ממש יוצא דופן עם נזילות חזקות, השפעות על המתלים וכו'.

ברכב מוכר עם קמ"ז כ"כ נמוך, זו בדיקה מיותרת שלא תלמד אותך כלום.

לא הבנתי למה אסור לך לנהוג על הרכב ואם בכ"ז חשוב לך, אז בדיקה במוסך עם חיבור למחשב שאפשר לעשות גם בימי שישי, תיתן לך תמונה כלשהי.

כי כרגע רק העובדים בחברה יכולים לנהוג בו בשל כיסוי ביטוחי.

השאלה היחידה אשר צריכה לענין אותך הוא מה המחיר אשר חברת הליסינג מבקשת על הרכב.

מהנסיון שלי עם רכבים כאלה הוא שחברת הליסינג דורשת מחירון , במיוחד כאשר הם יודעים שיש מישהו אשר רוצה לקנות את הרכב.

הקרוסאובר הוא לא הרכב הכי מבוקש במשומשות ויש לא מעט רכבים למכירה עם נתונים טובים מאוד.

מה המחיר שמבוקש על הרכב מול מחירון לוי יצחק ?

68400 ש"ח (מחירון 80800 ש"ח, ללא שקלול ק"מ. המחירון אונליין לוי יצחק זה חרא)

דווקא קיבלתי את הרושם שזה רכב סחיר, אולי אני טועה כמובן.

בדיקה לפני קנייה כדאי מאוד לעשות לרכב שאתה לא מכיר ולא יודע מה ההיסטוריה שלו, איזה תאונות הוא עבר וכו'.

אבל אם זה רכב שהיה צמוד לאחיך והוא מכיר את כל ההיסטוריה שלו - באמת אין טעם בבדיקה.

קיבלתי. נשמע הגיוני בסה"כ.

פורסם (נערך)
לא בודקים את הגיר? שחיקה? בלמים?

אני לא יודע עד כמה אוויס משקיעים בטיפולים, בגדול מטופל הרכב אבל עדיין.

בסוף יש סיכון בכל רכב שקונים, בדיקה לא תזהה את זה?

מה יש לבדוק בגיר של אוטו שעשה 18000 ק"מ?

גם אם הזניחו אותו לגמרי ורק החליפו לו שמן פעם בשנתיים עדיין לא אמורה להיות שום בעיה איתו (בטח לא בעיה שימצאו במכון בדיקה).

הדבר היחידי שיש לבדוק ברכב כזה זה הסטורית תאונות ומידע שהמוכר מסתיר. אם אח שלך נהג על הרכב ומכיר כל מה שעבר עליו ואתה אוהב את הדגם לדעתי תקפוץ על המציאה. דיי נדיר למצוא רכב בן 4 עם 18K ק"מ ב יותר מ 12K מתחת למחירון (ועוד לפני שכלול ק"מ) ובנוסף זה ממישהו שאתה סומך עליו ב 100%.

עריכה אחרונה על ידי orenweb
  • תוכן חדש...