Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחממות מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בהונדה סטרים 2004 נסעה 220000 ק"מ. לפני כמה ימים רוקנתי את המים ברדיאטור ושמתי מים חדשים איכותיים

יותר רק שלא מילאתי עד הסוף ונסעתי בערך ק"מ והמנוע התחיל להתחמם בערך עד ל3/4 עצרתי בצד ראיתי שהמים

מבעבעים הוספתי מים והמשכתי בנסיעה והאוטו נוסע רגיל כבר כמה ימים. רציתי לבדוק אם בכל זאת יש נזק לראש מנוע

ראיתי שאם אני לא מקיש את הקוד ומניע את האוטו (רק סטרטר) עם מכסה של הרדיאטור פתוח המים גולשים עוד דבר אם אני פותח מכסה של הרדיאטור גם כשהמנוע קר יוצא קצת מים רק רציתי לציין שהמים נקיים וגם השמן האם זה אומר משהו על הראש מנוע. תודה לעונים.

פורסם

תבדוק אולי צריך לנקז אוויר.

תבדוק שהוונטות עובדות בזמן.

לפי מה שאתה אומר עצרת בזמן, לא הגעת לרתיחה מלאה, אז לא אמור להיות נזק.

פורסם

אם המאווררים עובדים, מיכל העיבוי לא מיתמלא מידי ונישאר במיפלס הנכון, אתה לא מאבד נוזל קירור, צינורות הרדיאטור העבים לא נפוחים או קשים מידי אז הכל תקין. אם אתה חושד שמשהו ממה שהזכרתי כן קורה גש לבצע בדיקת לחץ הפוך. וזאת לאחר שבדקת כמובן ששמן המנוע נקי ולא מעורבב עם נוזל קירור.

פורסם

ברכב הזה אם אני זוכר נכון אין נקודות ניקוז ולכן אתה ממלא שמיכסה הרדיאטור פתוח. מגיע עד הקצה עם הנוזל, מניע עם מיכסה פתוח...נותן מעט למיפלס המיים לגלוש מפתח האדיאטור ואז סוגר מיכסה רדיאטור ומחכה לעבודת המאוורר. תבצע את כל זה שסורק טמפרטורה דיגיטלי מחובר כדי לעקוב מתי ניפתח הטרמוסטט ומתי מתחיל לעבוד המאוורר.

• תוכן חדש...