Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תמיד עניין אותי הרכב ובתור בעלים של פולו gti שלא הספיק להנות איתה יותר מדי עקב תאונה, עכשיו אני רוצה לחזור ואוקטביה RS תמיד הצליחה לכבוש את לבי

למה? משהו באנדרדוגיות שלה עושה לי את זה והתמורה למחיר גבוהה לטעמי.

הבעיה? שבעברי כעובד בחברת אוטודיל כל אוקטביה RS הייתה עם מנוע מוחלף או שאוטוטו יוחלף מה שמצייר בעיניי תדמית מנוע בעייתית, כולן היו משופרות ממה שאני יודע, יש למישהו ידע בעניין?

תודה

עריכה אחרונה על ידי Tomer1992
פורסם
אפשר לשאול למה הוחלף מנוע? מנוע בעייתי?

לא הייתה אחת ספציפית, עברו לפחות 3 שהגיעו לאוטודיל והמנוע הוחלף, כולן היו משופרות.. רציתי לדעת האם המנועים של ה RS "רגישים", זה די בלתי נמנע לשפר אחת

פורסם

למנועים של VW דווקא פוטנציאל שיפורים גדול.

אני הייתי מחפש רכב אחר שיתגמל יותר בתחום הדינמי,עבורי,רכב שמתקשר/מהנה זה פרמטר חשוב.

פורסם
הרכבים לא מאוד מבוקשים ביד2 ממה שאני זוכר. חפש אחת שלא שופרה.

יש דרך לדעת אם הרכב תמיד היה סטוק? יכול לבוא בחור להוריד תוכנה ולהגיד מקורי

פורסם

שאלתך לא מפורטת כיוון שלא ציינת באיזה דור מדובר. 4 סוגי מנוע קיימים באוקטביה RS כאשר 20 VT בדור ראשון הוא הכי אמין.

בהנחה כי מדובר על רכב מהדטר הנוכחי , אז תחפש רכב משנון גבוה. 2013/4 באמת הרבה מנועים הלכו בגלל בעיה בבוכנות.

• תוכן חדש...