Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני

shahar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מחפש רכב עבור אשתי.

רכב ראשון בבית הוא ליסינג משפחתי ומשמש אותי לנסיעה לעבודה וישמש אותנו לכל הנסיעות בסוף שבוע וכו'

נדרש רכב עבורה לנסיעה של 17 ק"מ לכל כיוון (35 ק"מ ביום +/-) נסיעה בין עירונית בד"כ ללא פקקים.

נדרש רכב אמין, בטיחותי וחסכוני יחסית.

חשבתי על פיקנטו 1.2/ I-10 1.2/ ספארק 1.4 אוטו' בלבד לא רוצה לשמוע על גיר ידני.

לא נדרש רכב גדול יותר.

אשמח לשמוע המלצות נוספות, ראיתי שחלק ממליצים על הספייס סטאר אני פחות אהבתי את הנוחות והרעש בנסיעה.

מנוע 3 צילינדר עם גיר רציף זהה לאטראז' שיצא לי לנהוג מס' פעמים פשוט לא נעים.

תודה.

פורסם

הספארק מעט יותר חזקה וחסכונית, ומגיעה עם מערכות בטיחות מקוריות, לנסיעה בין עירונית יש לה יתרון של בקרת שיוט שאין ליונדאי או לקיה.

הפיקנטו יותר איכותית מבפנים ויותר מרווחת ומציעה תא מטען גדול יותר מהספארק, אבל חייבת בהתקנת מובילאיי עקב מחסור בהתרעה על סטייה מנתיב.

היונדאי מגיעה ללא מערכות בטיחות כלל אבל נחשבת לנוחה יותר ביחס לפיקנטו.

פורסם

הייתי בוחר בספארק, היא זריזה יותר ונוחה למרות שגם היונדאי לא רעה מהבחינה הזאת.

פיקנטו מרגידה נוקשה יותר.

ספארק גם די מאובזרת ברמת איבזור ltz, מוזמן לקרוא את המבחן שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זריקת שם של דגם ללא הסבר לא ממש תורמת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיקנטו או I10 יתאימו לדעתי. שתיהן מרגישות רכב בוגר ושלם לגמריי. ל-I10 יש סלון יותר נעים אך איכות נסיעה פחות טובה משל הפיקנטו, שתיהן אמינות יחסית וקלות לחניה. בתור בונוס - יש להן תא מטען מהגדולים בקטגוריה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם (נערך)

ספארק 2016, רכב מצויין - היה לי שנתיים בליסינג. מנוע חזק יחסית, שקט, מזגן טוב. ויחסית נראה גם שהוא שומר על הערך שלו בצורה סבירה, לא פחות מהפיקנטו (או אולי קצת פחות) לפי המחירים ביד 2.

לא נהגתי אף פעם בפיקנטו אבל אני יכול לומר משהו אחד על הספארק: הוא מרגיש בנסיעה כמו רכב גדול יותר. אם אני משווה אותו לצורך הענין לספארק הקודמת או למשל לספייס-סטאר (יש לאחותי 2014 ונהגתי בה) אז זה שמיים וארץ מבחינת ההרגשה. הנסיעה של הספארק הרבה יותר "חלקה".

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם אתה שואל אותי, הפיקנטו הרבה יותר איכותית מבפנים ויותר מרווחת עם תא מטען גדול יותר. בכללי יהיה לך איתה תחושה של רכב גדול. ומבחינת אמינות אין מה לדבר בכלל , מוכחת בשוק והעלויות תחזוקה שלה נמוכות

• תוכן חדש...