Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מוזר בסטרטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

בזמן אקראי לגמרי, פעם בשבוע +- (בוקר\ערב\צהריים) שאני מדליק את הרכב (שהוא קר \ אחרי שהוא כבר חם) מקבל רעש מאוד מוזר מהסטרטר של מסור

חיפשתי ביוטיוב משהו דומה וזה בדיוק הרעש הזה: (כי אני לא מצליח לתפוס ולהקליט בעצמי כי זה ממש אקראי)

יש לי מיצובישי ספייס סטאר שנת 2014, ואין לי push start יש לי התנעה רגילה עם מפתח.

זה קורה בדיוק כמו בסרטון, קודם כל רעש ואז שאני עוזב את המפתח ומתניע שוב, זה מתניע טוב

יש לי את זה כבר הרבה מאוד זמן

מה זה יכול להיות ?

עריכה אחרונה על ידי swisa192
פורסם

הרעש נובע משינן (בנדיקס, מס' 2 בתמונה) המתנע (סטרטר) שאינו יצא מספיק אל גלגל התנופה של המנוע ולכן שיניהם מחליקים

ולא משתלבים וזה הרעש הנשמע.

זה נובע מלכלולך דבקי על ציר עוגן המתנע (מס' 3 בתמונה) והפתרון הוא או להחליף המתנע (למשופץ או חדש) או

לפרק המתנע שלך כולל הסרת השינן, נקוי ציר העוגן וגירוזו במעט גריז דק.

כשהמתנע מוסר ניתן לסובב ולראות את היקף זר השיניים בגלגל התנופה.

בברכה - רפי לין

סטרטר.jpg

פורסם

מחזק את רפי. שיפוץ סטרטר שכזה יכול לנוע סביב ה 300 שח אצל המשפץ עצמו אם אתה מגיע עם הסטרטר. במידה ונחוצה גם העבודה של פירוק והרכבה אז במוסך לדעתי עם הכל אתה תגיע בערך לאלפייה. כדאי שתלך לשמוע הצעות מחיר. אם אתה מהאיזור שלי אוכל לדבר עם המשפץ סטרטרים שאיתו אני עובד כבר שנים אשאל אותו כמה הוא ייקח לך על השיפוץ כולל פירוק והרכבה מהרכב..אני מאמין שעדיין הוא ייצא זול יותר מכולם.

פורסם
הרעש נובע משינן (בנדיקס, מס' 2 בתמונה) המתנע (סטרטר) שאינו יצא מספיק אל גלגל התנופה של המנוע ולכן שיניהם מחליקים

ולא משתלבים וזה הרעש הנשמע.

זה נובע מלכלולך דבקי על ציר עוגן המתנע (מס' 3 בתמונה) והפתרון הוא או להחליף המתנע (למשופץ או חדש) או

לפרק המתנע שלך כולל הסרת השינן, נקוי ציר העוגן וגירוזו במעט גריז דק.

כשהמתנע מוסר ניתן לסובב ולראות את היקף זר השיניים בגלגל התנופה.

בברכה - רפי לין

תודה רבה,

לי יש אפשרות לשחזר את הרעש הזה ע"י טריק כלשהו או להמתין שוב שזה יקרה ?

פורסם (נערך)

הבעיה היא בסטרטר, תחילה צריך לפרק אותו מהמנוע, לאחר מכן לבחון את כל היקף זר השיניים בגלגל תנופה באם תקין אז רק להחליף סטרטר.

בצ

במידה וגלגל התנופה נפגע כי אתה מושך עם הבעיה הרבה זמן אז צריך להוריד גיר ולהחליף את גלגל התנופה ופה העלויות יהיו הרבה יותר גבוהות.

ניקוי וגירוז לא יעזרו, בסטרטר תקין הוא לא יתחיל להסתובב לפני פעולת שילוב השיניים, במידה והוא מסתובב לפני פעולת השילוב משמע ישנה בעיה פנימית בסטרטר כמו מזלג שילוב עקום/שבור או סלונואיד תקול, בסלונואיד קיים מגען שמכוון להכניס את המנוע סיבוב לעבודה בדיוק לאחר השילוב.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם
הבעיה היא בסטרטר, תחילה צריך לפרק אותו מהמנוע, לאחר מכן לבחון את כל היקף זר השיניים בגלגל תנופה באם תקין אז רק להחליף סטרטר.

בצ

במידה וגלגל התנופה נפגע כי אתה מושך עם הבעיה הרבה זמן אז צריך להוריד גיר ולהחליף את גלגל התנופה ופה העלויות יהיו הרבה יותר גבוהות.

ניקוי וגירוז לא יעזרו, בסטרטר תקין הוא לא יתחיל להסתובב לפני פעולת שילוב השיניים, במידה והוא מסתובב לפני פעולת השילוב משמע ישנה בעיה פנימית בסטרטר כמו מזלג שילוב עקום/שבור או סלונואיד תקול, בסלונואיד קיים מגען שמכוון להכניס את המנוע סיבוב לעבודה בדיוק לאחר השילוב.

תודה, אם אני לוקח את זה למוסך הם יוכלו לשחזר את הרעש?

• תוכן חדש...