Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

לקראת רכישת רכש ראשון שלי בתקציב של עד 40K התבייטתי על סוזוקי SX4 2011 יד 1 מאדם מבוגר עם 80K ק"מ.

הרכב היה נראה חצונית יחסית טוב (פגיעות קטנות בפח לכל היותר). הוא טען שלא היו פגיעות או תאונות ושהרכב שמור.

מפה לשם עשינו זכרון דברים כאשר הסכמנו על מחיר 35,800 בעוד שהמחירון המשוקלל הוא 36,600.

לקחתי את הרכב למכון בדיקה אמין מאוד באיזור שבו הבוחן מצא שלל דברים.

בין היתר יש להחליף תושבות מנוע, הרכב מסתבר עבר תאונה מאחורה שבמסגרתה הוחלף פגוש אחורי (כן המוכר שכח לציין זאת)...

בנוסף בעיות מתח במצבר ודסקיות בלמים שחוקות...

השאלה היא האם הייתם מוותרים או מורידים אותו במחיר ואם כן אשמח לייעוץ לכמה...

חשוב לציין שבמסגרת זכרון הדברים שעשיתי המוכר חייב להחזיר לי את עלות הבדיקה אם היו בעיות במנוע (כן תושבות זה חלק מזה).

מצורף דוח הבדיקה במכון

WhatsApp Image 2019-02-07 at 14.11.23.jpeg

WhatsApp Image 2019-02-07 at 14.11.23 (2).jpg

WhatsApp Image 2019-02-07 at 14.11.23 (1).jpg

עריכה אחרונה על ידי ro333
פורסם

אני לא מומחה ,אבל התגובה שתקבל פה היא: תתרחק מהמוכר הזה כמו מאש ותבקש ממנו את הכסף על הבדיקה או תבדוק במוסך כמה יעלה לך כל התיקונים ותוריד אותו במחיר הרכב בהתאם

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

הרכב בן 8, תושבות ודיסקיות בלמים אלו בלאי (מתי הוא עבר טיפול אחרון ?), עושה רושם שהרכב מעט מוזנח.

מצבר כנראה דורש החלפה בקרוב, הייתי מנסה להוריד אותו במחיר כנגד תיקון הליקויים האלו (יש לך כאן יישור קו לא קטן). אם הוא לא מסכים, המשך הלאה, הרכב לא מציאה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

בדיקה טובה בסך הכל לרכב בן 8.

גש איתו למוסך סוזוקי ובקש היסטוריית טיפולים והצעת מחיר לתושבות מנוע + ברקסים + טיפול (אם צריך).

מכאן מתחיל המשא ומתן על המחיר הסופי.

מדובר ברכב מבוקש עם נתונים מצויינים.

המטרה שלך צריכה להיות 32000 - 330000₪.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...