Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נהג יחסית חדש ורוצה לקנות רכב משומש בתקציב של עד 40,000 ש"ח

נסיעות בעיקר בתוך העיר (ירושלים) ומידי פעם בינעירוניות.

חשוב לי שיהיה אמין ובלי תקלות, חסכוני ולא חשוב לי שיהיה מאד מרווח מאחורה.

הציעו לי את הסוזוקי SX4 האצ'בק 2014 100K

1. ראיתי שהוזכר שבשנתון הזה היא יוצרה בהונגריה ולא ביפן.

האם זה משמעותי לרכישה וסיבה לא לקנות אותה או שאין הבדל?

2. האם קורת הA שיש לה מקדימה - מפריעה לנהיגה משמעותית?

3. כדאי לי לנסות ללכת לכיוון ההונדה ג'אז הייבריד?

תודה רבה!

פורסם

מתוך ניסיון - הדגם מוצלח מאוד. היה לי דגם 5 דלתות 2010 שאחד הבנים שלי השבית לפני שנה בתאונה, עד אז עשה 185,000 ק"מ והתקלה היחדה היתה איזה שסתום במערכת המתזים שנשבר והוחלף ללא עלות. אז אמנם אותו רכב יוצר ביפאן, אבל היה לי גם סויפט תוצרת הונגריה שנמכר לפני שבוע בגיל 10, לא היו שום תלונות מבחינת הייצור (לרכב הספציפי הזה היתה בעיה של ממיר קטליטי שהיה צורך להחליף, דבר די נדיר בדגם). 

לגבי קורה A - לא הפריע לי או לאף אחד מבני המשפחה. עניין של הרגל. באופן כללי ברכבים מודרניים קורה A רחבה - עניין של חוזק כלוב הנוסעים - צריך להתרגל לפיצול של ה-SX4 (ודרך אגב, יש עוד דגמים עם קורה דומה. משום מה בהם לא נטפלים לעניין). 

מבחינת חסכוניות - ה-SX4 אינו חסכוני במיוחד. לא ציינת מה הנסועה שלך, אבל מתוך הפוסט אני מבין שדי נמוכה, אז זה לא כל כך קריטי. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור הבעלים לשעבר של הרכב,יכול לומר עליו המון דברים חיוביים.

ראשית, אין פשרה באמינות בשל הייצור ההונגרי,ולראייה הדגמים האלה בייצור הונגרי מעל עשור על הכביש וללא בעיות אמינות לעומת מקביליהם ה״יפניים״.

שנית לגבי הקורה,לי היא לא הפריעה במיוחד בנהיגה.

אוסיף ואומר שהרכב יפני קלאסי,קרי תגובת זריזה ו״בריאה״ ללחיצה על דוושת הגז,דוושת בלם מדוייקת, והגה ללא שטח מת מוחשי.

לגבי הונדה ג׳אז היברידית,יודע כי הן פחות נפוצות, יקרות בצורה מופרזת, ורובן עם קילומטראז׳ מאוד גבוה.

• אהבתי 1
פורסם

שכחתי לציין אתמול - אני נוהג מזה 7 שנים בסוזוקי קרוסאובר תוצרת הונגריה, חוץ מתקלת הגיר המוכרת (תוקנה באחריות) אין לי תלונות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...