Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו הרבה אנשים שלא מבינים בתהליך רכישת רכבים גם לי יש כמה חששות.

הרכב שלי הושבת ואני צריך למצא רכב חדש. אין לי כוח לחפש בשוק הפרטי, אני חושב שאלך למגרש.

אבל אני אשמח אם מישהו יוכל להכין אותי ולענות לי על כמה שאלות.

1. האם כאשר אני מעוניין לקנות מאחד המגרשים/ליסינג רכב משומש הם מחויבים לשלם על בדיקה במכון ואם לא, איך לשכנע אותם לשלם על בדיקה כזאת?

2. מה הדברים הכי חשובים שאני צריך לרשום עליהם וי לפני שאני מחליט לבצע את העסקה?(מצב הרכב, קילומטראז', שנה וכו')

3. אם אני מגיע עם עוד בנאדם שרוצה לקנות רכב, איך אפשר למנף את זה לטובת שנינו?

תודה לעונים, ממשיך לקרא פה בפורום בנוסף..

פורסם

1.עדיף לך לא להתפתות- יש מכוני בדיקה שאומרים לך בדיקה על חשבוננו +פוליש וקס ואחרי תקופה כשיבואו לקנות ממך את הרכב תתגלה הזוועה בבדיקה הבאה- יד אחת בין סוחרים פרטיים למכון בדיקה היא לא דבר חריג- יש פה סיפור שרץ על מכון קומפיוטסט מאשדוד על רכב,שהיה אובדן להלכה ולא זוהה כך בבדיקת המכון.

לא הייתי מחפש מציאות אצל הסוחרים הפרטיים,אלא מחפש במקומות כמו קרסו/אלבר/הרץ/אלדן- הרבה פעמים נכנסות מכוניות טובות מאנשים שמשתדרגים והם נתקעים עם הרכבים הישנים ולא בהכרח מוכרים רק רכבים מ 3 שנים קודמות.

2. לצמצם את רשימת הרכבים לפי צרכים- מיני (קטן מאוד למשל C1/פיקנטו/I10 )/סופר מיני ׁׁׁ(בינוני כמו ספייסטאר/סוויפט/ספלאש/סיריון /קליאו/I20, תת משפחתי (אקסנט/סוזוקי SX4 גרסת סדאן /I25 או משפחתי כמו פוקוס/מאזדה 3/סיוויק/קורולה וכו'.

3. לחפש רכב עם הסטורית טיפולים מסודרת (לא חובה ממוסך מורשה אבל חובה כזו שתעיד על טיפול כלשהו ברכב),מס' ידיים נמוך ככל האפשר,טסט כמה שיותר זמן.

4.להיזהר מסוחרי מדרכה וסיפורי אלף ולילה "הרכב של הבת שלי וכו' הן מלכודות דבש).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצטרף לדבריו של קולואטי ומוסיף.

1. אם מציעים לך מחיר נמוך מידי ביחס למחירון, כבדהו וחשדהו, אין מתנות חינם בתחום זה.

2. לאחר שבחרת קטגוריה מתאימה, לך על דגמים עם אמינות מוכחת ולא על אקזמפלרים אקזוטיים, בתקציב של 20k אתה עלול להתמודד עם תקלות שיכולות להוות 20% מעלות הרכב וזהו דבר לא רצוי.

3. אל תוותר על נסיעת מבחן, וודא שנוח לך ותנוחת הנהיגה אופטימלית עבורך (אתה הולך לבלות ברכב שתרכוש בשנים הקרובות אני מניח) בדוק גם ששדה הראייה טוב עבורך.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

מלבד מה שאמרו לך, לא לשים משקל יתר על צריכת דלק, ברוב המקרים, אלא אם אתה באמת נוהג הרבה.

עוד 1-2 קילומטרים לליטר דלק,בקילומטראז ממוצע, יחסכו לך 100 שקל בחודש על דלק, כאשר מספיק בלאי/תקלה אקסטרה, וכול החיסכון ילך לפח.

• תוכן חדש...