Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

לא צוחק, לא אכלתי במקדונלדס בערך 8 שנים. לא מבין איך אפשר לקרוא לגועל המהונדס הזה אוכל.

זה אפילו לא sorry excuse for a burger, סתם פיסת חומר גלם.

הכותב אמנם אוהב ויודע לאכול טוב אך אינו פלצן כלל וכלל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

היתרון היחיד במקדונלד'ס הוא שאין צורך באינטרקציה עם הקופאים מעבר ל"ביקשתי בלי קרח/שניים מכל רוטב/עוד מפיות וקשע".

בברגר קינג איכות הבשר והטריות של הירקות גבוהה יותר,אבל קשה להתעלם מהעובדה שרגע לאחר שהקופאי החזיר ללקוח שלפניך עודף הוא רץ להכין לך את ההמבורגר בידיים חשופות (כנ"ל לגבי שאר העובדים). איפה משרד הבריאות דחילאק?

איך לא רשמו מילה אחת על הבורגרס בר?

אכן, זוועה עטופה במחירי גורמה. אבל היי... העיקר יש תעודת כשרות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

מיט-בר הרצליה פיתוח.

יש גם את ה"דוכן" שלהם וגם את המסעדה. שניהם טובים, המסעדה יותר.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
לא צוחק, לא אכלתי במקדונלדס בערך 8 שנים. לא מבין איך אפשר לקרוא לגועל המהונדס הזה אוכל.

זה אפילו לא sorry excuse for a burger, סתם פיסת חומר גלם.

הכותב אמנם אוהב ויודע לאכול טוב אך אינו פלצן כלל וכלל.

הגיע הזמן לתת הזדמנות נופסת :p

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה שאני זוכר, יש למקדונלס המבורגרים "אמריקה" עם שמות של מקומות בארה"ב, הם סבירים.

את ההמבורגר הרגיל, מבחינתי זה היה אותו טעם כמו בורגר-ראנץ'.

גם הצ'יפס של הליצן מעפן אבל הצ'יפס של סוסו הכי מעפן. זה אותו טעם כמו מהמכונות האוטומטיות שהיו פעם בתחנות רכבת.

יש המבורגר טוב ב"גרינברג" בת"א, אבל זה עולה כמו חלפים לקליאו ספורט ביבואן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מיט-בר הרצליה פיתוח.

יש גם את ה"דוכן" שלהם וגם את המסעדה. שניהם טובים, המסעדה יותר.

זה הבא בתור שאנו רוצים לדגום, תודה על ההמלצה!

המסעדה יותר טובה בגלל ההמבורגר או המסביב?

עוד שניים שאני צריך לסמן וי עליהם בקרוב הם "מקום של בשר" ו-"נינה". מישהו היה? טעים לא טעים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני לא ממש מסכים לגבי סוסו

אתה לא היחיד.

רוב החברים שלי מאוד אוהבים סוסו.

אבל פרלמנט ההמבורגרים שלי פחות. אנחנו לא פלצנים, פשוט אנחנו חושבים שהמבורגר זה מאכל מופלא ולכן אחרי שדגמנו עשרות מקומות ברחבי הארץ קצת הפכנו בררנים יותר ודי בצדק לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יומנגס ממש זמן, עושה לי בחילה כל פעם שאני אוכל שם, כאילו בלעתי 3 ליטר שמן.

אני ממש מחבב את BBB, בעיקר בימי ראשון שיש 1+1.

במחיר של בערך 110 שקל אתה+1 אוכל ארוחה מלאה.

ההמבורגר טרי, מכינים כל יום נאגלה חדשה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
אתה לא היחיד.

אבל פרלמנט ההמבורגרים שלי פחות. אנחנו לא פלצנים, פשוט אנחנו חושבים שהמבורגר זה מאכל מופלא ולכן אחרי שדגמנו עשרות מקומות ברחבי הארץ קצת הפכנו בררנים יותר ודי בצדק לדעתי.

למה לאכול המבורגר במקום שנותן לך מראש המבורגר ממש קטן, לחמניה ממש קטנה, ומחיר מאוד גבוה?

אגיד שוב, אני מוכן לשלם בעד בשר טוב,אני קונה לפחות פעם בשבוע שבועיים לבית אנטריקוט מסוג ואגיו שעולה 500 ש"ח לקילו ונהנה מזה ולא מתלונן.

סוסו לגמרי לא יותר טעים מאגאדיר

הקציצה כל כך קטנה שאתה לא נהנה מהבשר..

פורסם

הייתי לא מעט ביומנגס, אתה יוצא משם עם ריל שנדבק לבגדים כאילו עמדת על הגריל כל הערב, בפעם האחרונה שהייתי היה לבשר טעם נוראי אז החליפו לי אבל הבשר היה 70 אחוז לא מוכן ופה כבר החזרתי את המנה ונשארתי רעב ושלא נדבר על ההמבורגר שהבת זוג זלי אכלה שגם כן לא היה במידת עשייה נכונה אבל כבר התאיישנו ובדיעבד סבלנו מכאבי בטן, האחראית ממש התעקשה כמה פעמים שאקח פיצוי מילקשייק וסירבתי.

מאז לא חזרתי אליהם, גם למייל שלי הם לא התייחסו.

פורסם

סוסו לגמרי לא מחיר סביר (והאמת לא טעם שמצדיק מחיר)

אתה מקבל המבורגר קטן, משלם המון על תוספות וטופינגים ויכול להגיע שם בקלות ל-150 שח ארוחה משביעה,

בזמן שבכל רשת אחרת זה יסתכם ב 70-80 שח

לא הגיוני בעליל לשלם 30 שקל על 4-5 כדורים של מק אנד צ'יז

המחיר ההתחלתי של ההמבורגר לבד הוא דיי יקר ביחס לגודל 150 גר' אם אני לא טועה, לחמניה מאוד קטנה, מה שגורם לך להזמין 2 המבורגרים.

כל פעם שבאחד הפוסטים שלך מתחילים להופיע מספרים, אני מתחיל לגרד את הראש. המבורגר+צ'יפס ושתיה בסוסו זה 55 אם אתה לא לוקח טופינגים. 62 בערך אם אתה צריך את הכפול והבודד לא משביע אותך. טופינג ממוצע הוא עד 8 שקלים, והצ'יפס שקיבלתי שם בפעמיים שהייתי (סניף "גינדי") לא קטן יותר מזה של הויטרינה.

איך הגעת ל 150 ש"ח או קרוב לזה, השד יודע.

אתה לא היחיד.

תראה, כל אחד והטעם שלו. המבורגר לדעתי זה אכן מאכל מופלא, את שלי אני מכין בבית, מערבב בעצמי את הבשר, שולט בכמות השומן שאני רוצה שיהיה שם, ומדייק במידת העשיה. באמת שזה לא הרבה עבודה. הפואנטה היא שלסוסו אין סעיפים כלשהם שפוסלים במיידי (שומני להחריד, טעם לוואי, מרקם של קרטון, יקר בהגזמה, וכו' וכו'), אז מפה והלאה זה כבר עניין אישי. כאמור, זה גם לא המקום האהוב עלי, הוא פשוט בסדר.

*לירושלמים או מי שנקלע לירושלים, ליד השוק יש מקום בשם בורגר מרקט. 50 לעסקית עם המבורגר די טוב וצ'יפס מהטובים שנתקלתי בהם. מומלץ.

• אחראי פורום
פורסם

אז זרקו פה מתכון או שניים.

אמנם לעצמי אני לא משקיע בבית, אבל גודל אצלי קרניבור לא פראייר כלל וכלל (בן 8.5 ויודע להבדיל בין נתחים, בין היתר) ובשבילו אני מוכן להשקיע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
זה הבא בתור שאנו רוצים לדגום, תודה על ההמלצה!

המסעדה יותר טובה בגלל ההמבורגר או המסביב?

עוד שניים שאני צריך לסמן וי עליהם בקרוב הם "מקום של בשר" ו-"נינה". מישהו היה? טעים לא טעים?

בדוכן יש מנה קבועה (משקל ומידת עשייה). אתה בא, משלם ומקבל את ההמבורגר כעבור כמה דקות. יש לך אופציה לבחור רק תוספת לדעתי.

גם האוירה במקום - מאוד מאוד צפוף וצריך לעמוד לאנשים על הראש בשביל למצוא מקום ישיבה.

במסעדה ההמבורגר טוב יותר וגם האוירה מסביב.

בקיצור - אם רוצים באמת להנות מההמבורגר - ללכת למסעדה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...