Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי ולסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש מחליפה לקשישה שלי אוואו 2006 ידנית - ששירתה וממשיכה לשרת אותי נאמנות, השילוב של כיסא שכואב לי הגב ממנו, החוסר באבזור כלשהו ובטיחות לא משהו גרמה לי לחפש ולהתקדם ברכב מודרני יותר

חשוב שיעמוד בתנאים הבאים:

חסכוני

ידני

יפה

זול לאחזקה

עלה הכיוון של יונדאי ולסטר שעל הדף עומדת בכל התנאים שלי

איך הרכב ? מחלות ? הטוב ? הרע ?

Chevrolet aveo 2006 - sold, Seat leon fr 2014- sold, abarth 500c 2015

פורסם

יונדאי ולוסטר זה לא רכב כל כך זול לאחזקה, וגם במחיר שלו אפשר למצוא למשל איביזה בשנתון גבוה יותר, גם כן ידנית. בנוסף אתה יכול למצוא גם ממשפחת שברולט ספארק/סוניק ידניות... ועוד הרבה אפשרויות.

פורסם

הייתה לי אחת ידנית במשך שנתיים.

הטוב - יפה, נוחה לנהיגה, מרווחת באופן מפתיע, ברמת איבזור פרימיום ולא אינספייר היא אפילו מפנקת מבחינת איבזור.

הרע - ראות לקויה לאחור, נמוכה מאוד (יש להיזהר מפסי האטה), לא מהירה כפי שהיא נראית, לא מהנה לנהיגה (נוחה אבל לא מהנה), לא חסכונית וסובלת ממחלות של יונדאי כמו מוטות ייצוב, קופלונג הגה וכד'.

לסיכום, רכב בינוני בעטיפה נהדרת.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

היית מחפש מגאן קופה, קליאו או 208 (שתהיה חלשה יותר). המגאן עונה בדיוק למה שאתה מחפש, לדעתי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יש לא מעט רכבים ידניים בשוק שטובים מה"קשישה" שלך אך אינם נקראים וולוסטר (שהוא לא יותר מרכב בינוני,ביצועים לא מי יודע מה במיוחד בגרסה הרובוטית המסרסת את הרכב). השאלה מה התקציב ?

רכבים כמו סוויפט/ספלאש/ספייסטאר עדיפות מבחינה איכותית וגם מבחינה בטיחותית על מה שיש לך כרגע.

• רעיון טוב! 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היה לי את הרכב הזה כשנתיים.

הרכב נראה טוב וכולם מסתכלים עליך.

ספורטיבי יפה גם נוח.

אבל הוא לא מהיר בכלל,התאוצה ברכב על הפנים, אלא אם כן אתה קונה את הטורבו וזאת גרסא אחרת לגמרי.

חסכוני לא כל כך,הרכב עשה לי 1-11 ולא האצתי חזק ודווקא שמרתי על הרכב.

העברתי הילוכים כמו שצריך ולא התפרעתי.

הרכב מצטיין במעטפת ונראות ספורטיביים אבל הוא לא כך.

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

• תוכן חדש...