Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

הלכתי לראות היום רכב- פולקסווגן פולו 2010, מנוע 1.2 TSI

לאחר הבדיקה יצאתי עם 2 מסקנות עיקריות:

1.הרכב צריך טיפול (החלפת שמן,בדיקת בלמים, רצועת טיימינג,החלפת גומיות תושבת למנוע)

2. הרכב צריך צמיגים חדשים (כל הארבעה)

האם כדאי לרכוש?

ואם כן על כמה אפשר להתמקח עם המוכר להוריד במחיר הרכב?

למיטב הבנתי צמיגים חדשים זה סביב ה1000. הטיפול עצמו יכול לעלות עוד 2000-3000 לפחות...

תודה לכולם!

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Amir Kenigsbuch
פורסם (נערך)

החליפו קלאצ'ים לאחרונה? הוחלף מותחן ושרשרת? כמה ק"מ עשה הרכב? להחליף צמיגים ברכב משומש זה לא נורא (זה לא רכב חדש) וטיפול זה עניין של המוכר אם בא לו להשקיע לפני מכירה או לא. בכל מקרה שקונים רכב בד"כ עושים ישור קו, אז גם זה לא קריטי. מה שקריטי זה דליפות שמן מהמנוע קלאצ'ים בלויים שעלות החלפה כמה אלפים ומותחן ושרשרת. כמובן מכות בשילדה. תבדוק הכל ותחזור אלנו.

אני נוסע בפולו 2011 עם 90,000 סה"כ אני מאוד מרוצה מהרכב ללא תקלות מיוחדות מה שכן אני עדין מטפל במוסך מורשה. לדעתי זה שומר ומאריך את חיי הרכב.

בהצלחה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי MikMan

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם (נערך)

אין דליפות,ולא החליפו קלאץ'. הרכב עם 119,000 ק"מ

מצורף צילום של סיכום הבדיקה.

אשמח לעזרה.IMG_20181106_165622__01.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Amir Kenigsbuch
פורסם (נערך)

על פניו הבדיקה ניראת טוב. הקלאצ'ים נשחקים אין מה לעשות. אתה אומר שלא החליפו אף פעם? מרגיש רעידות בתחילת נסיעה? או בהעברת הילוכים? בכל מקרה אם הכל חלק אז סבבה אבל תמיד תזכור בראש שיום אחד תצטרך להשקיע 3500 שח להחלפה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי MikMan

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

לי דווקא נראה שזה אותם רכבים שבדיוק לפני טיפול (גדול מן הסתם) - החליטו למכור אותם.

חוסר שמן במנוע (למה ? לא יכלו להשלים כי מחכים לטיפול ?), החלפת תושבות, החלפת צמיגים, טיפול "גדול", חימום עובד או לא ?

יש כאן יישור קו בעלות שאינה זניחה כלל וכלל.

alfa 156 2.5.

פורסם
לי דווקא נראה שזה אותם רכבים שבדיוק לפני טיפול (גדול מן הסתם) - החליטו למכור אותם.

חוסר שמן במנוע (למה ? לא יכלו להשלים כי מחכים לטיפול ?), החלפת תושבות, החלפת צמיגים, טיפול "גדול", חימום עובד או לא ?

יש כאן יישור קו בעלות שאינה זניחה כלל וכלל.

זה גם מה שאני אמרתי לו..

ואני שואל האם לגיטימי בכלל להוריד אותו במחיר? משו כמו סביב ה4000 פחות ממה שהוא מבקש?

כי לפי מה שבדקתי זה פחות או יותר המחיר הכולל של הטיפולים הנדרשים..

• תוכן חדש...