Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סים לגלישה בלבד, למה בעצם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר, כשיחות עלו הרבה כסף ורצינו רק סים לגלישה היינו קונים סים ייעודי לדבר כדי לחסוך כסף.

היום, מבדיקה זריזה של השוק, סים של 10gb גלישה עולה בין 50 ל 100 שח בחודש - WTF?

איזה מין הגיון יש בלקחת סים כזה במקום סים רגיל שהיום מספק 30gb גלישה ביחד עם שיחות אנלימיטד (סבבה, לא אשתמש בזה עם נטסטיק) והכל ב 30 שח?

יש איזשהו הבדל במהירויות הגלישה בין החבילות?

פורסם

אם אין הגבלה על הגלישה - ובישראל, לפי תנאי הרישיונות - מחוייב Net neutrality - קנה את הסים עם החבילה המתאימה לצרכיך. יש מדינות בהן הכנסת הסים למכשיר לא לפי החבילה תגרום לחסימתו. לא בישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כדי לחלוב כסף מכאלו שאינם בקיאים.

קח לדוגמא את כל רוכשי הרכבים עם מערכות הניווט המובנות, אומרים להם שהוויז צריך סים גלישה... קעים דור שלם שכל עניין הסלולר הוא עדיין אניגמה בשבילו.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

היות והשאלה שלי קשורה לנושא, אשמח להצטרף לדיון.

בימים הקרובים אני צפוי לקבל את הטאבלט שהזמנתי מחו"ל.

מדובר בטאבלט אנדרואיד.

אני מעוניין להשתמש בטאבלט ברכב (סרטונים לילידים , ניווט, קצת מוסיקה).

התיכנון הוא לאפשר גלישה באמצעות חבילת הגלישה בסלולר ,באמצעות נק' חמה.

החיבור אם אני מבין נכון הוא דו שלבי-

1.הפעלת נק' חמה בסמרטפון

2.הפעלת נק' חמה בטאבלט

החיבור ידני בשני המכשירים.

האם ניתן להפוך את התהליך לאוטומטי ?

פורסם
היות והשאלה שלי קשורה לנושא, אשמח להצטרף לדיון.

בימים הקרובים אני צפוי לקבל את הטאבלט שהזמנתי מחו"ל.

מדובר בטאבלט אנדרואיד.

אני מעוניין להשתמש בטאבלט ברכב (סרטונים לילידים , ניווט, קצת מוסיקה).

התיכנון הוא לאפשר גלישה באמצעות חבילת הגלישה בסלולר ,באמצעות נק' חמה.

החיבור אם אני מבין נכון הוא דו שלבי-

1.הפעלת נק' חמה בסמרטפון

2.הפעלת נק' חמה בטאבלט

החיבור ידני בשני המכשירים.

האם ניתן להפוך את התהליך לאוטומטי ?

אתה מבין לא נכון.

נקודה חמה עושים רק במכשיר שנותן את רשת הWIFI.

במכשיר השני אתה פשוט מתחבר לWIFI החדש שנוצר.

לכן אתה יכול להגדיר כך שהטאבלט יתחבר אוטומטית לWIFI של הנקודה החכמה של המכשיר שלך. אבל בכל זאת תצטרך להפעיל נקודה חמה במכשיר הסלולר בכל פעם שאתה נכנס לרכב. להחזיק נקודה חמה פועלת כל הזמן תגמור לך את הסוללה של המכשיר מהר מאוד.

שים לב לא להשאיר את הטבלט ברכב, בחום הישראלי תוך כמה ימים ילך לך המכשיר.

פורסם
אתה מבין לא נכון.

נקודה חמה עושים רק במכשיר שנותן את רשת הWIFI.

במכשיר השני אתה פשוט מתחבר לWIFI החדש שנוצר.

לכן אתה יכול להגדיר כך שהטאבלט יתחבר אוטומטית לWIFI של הנקודה החכמה של המכשיר שלך. אבל בכל זאת תצטרך להפעיל נקודה חמה במכשיר הסלולר בכל פעם שאתה נכנס לרכב. להחזיק נקודה חמה פועלת כל הזמן תגמור לך את הסוללה של המכשיר מהר מאוד.

שים לב לא להשאיר את הטבלט ברכב, בחום הישראלי תוך כמה ימים ילך לך המכשיר.

אתה טוען כי לא ניתן לשתף את חבילת הסלולר, אלא רק לשתף רשת WIFI ביתית או ציבורית?

פורסם
אתה טוען כי לא ניתן לשתף את חבילת הסלולר, אלא רק לשתף רשת WIFI ביתית או ציבורית?

לא. זה בכלל לא מה שאני טוען.

ניתן לשתף חבילת סלולר כמעט בכל מכשיר סלולר כיום. שיתוף רשת סלולרית נקרא "נקודה חמה". זה בעצם ליצור רשת WIFI שאחרים יכול להתחבר דרכה לחבילת גלישה הסלולרית שלך.

פורסם

לא.

אתה בעצם הופך את המכשיר עם ה Hotspot לראוטר, שאת האינטרנט מקבל מהסים שלו.

המכשיר השני פשוט רואה נקודת וויפיי שכל עוד היא פועלת הוא מתחבר אליה אוטומאטית (כמו לכל ראוטר).

פורסם

לגבי הלא להשאיר טאבלט ברכב - מנסיוני, לא נכון. יש לי כמה שנים טאבלט על זרוע לאחור לטובת בידור לילדים, קודם נקסוס 7 והיום קינדל פייר ללא שום בעיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לי ברכב יש סים לגלישה בלבד, העלות היא חד פעמית לחבילת גלישה של x גיגה ללא הגבלת זמן.

הסיבה בבחירת חבילת גלישה על פני סים שכולל שיחות היא שסים שכולל שיחות אולי מציע גיגה מול כסף בתנאים עדיפים אך כולל דמי מנוי קבועים שמיקרים את החבילה.

נכון שאפשר לקבוע בטלפון שיש כנקודה חמה אך הדבר את ההפעלה לפני כל כניסה לרכב, יש תוכנות שיודעות לזהות לדוגמא חיבור בלוטות לרכב ואז להפעיל נקודה חמה אך לדעתי כל דבר כזה רק מסבך את העניין במקום להקל (אם מישהו אחר ינהג ברכב לא יהיה לו וויז)

פורסם
לי ברכב יש סים לגלישה בלבד, העלות היא חד פעמית לחבילת גלישה של x גיגה ללא הגבלת זמן.

הסיבה בבחירת חבילת גלישה על פני סים שכולל שיחות היא שסים שכולל שיחות אולי מציע גיגה מול כסף בתנאים עדיפים אך כולל דמי מנוי קבועים שמיקרים את החבילה.

נכון שאפשר לקבוע בטלפון שיש כנקודה חמה אך הדבר את ההפעלה לפני כל כניסה לרכב, יש תוכנות שיודעות לזהות לדוגמא חיבור בלוטות לרכב ואז להפעיל נקודה חמה אך לדעתי כל דבר כזה רק מסבך את העניין במקום להקל (אם מישהו אחר ינהג ברכב לא יהיה לו וויז)

באיזה חברה זה?

כי לא מצאתי משהו כזה ללא תוקף.

פורסם (נערך)

uZeb

מה שכן, יכול להיות שחבילה וחבילת המשך נמכרת רק למי שרכש את הדונגל דרכם.

עריכה:

מסתבר שהמתקין הטעה אותי.

החבילה מוגבלת לשנה, העלות היא 220 ש"ח לחבילה של 12 גיגה.

במחיר כזה אני לא יודע אם לא כדאי לעשות חבילה בתשלום מינימלי (מצורף הוט לשם דוגמא) ולשלם על גלישה, הנ"ל אם הגלישה היא לצרכי ניווט בלבד.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
uZeb

מה שכן, יכול להיות שחבילה וחבילת המשך נמכרת רק למי שרכש את הדונגל דרכם.

עריכה:

מסתבר שהמתקין הטעה אותי.

החבילה מוגבלת לשנה, העלות היא 220 ש"ח לחבילה של 12 גיגה.

במחיר כזה אני לא יודע אם לא כדאי לעשות חבילה בתשלום מינימלי (מצורף הוט לשם דוגמא) ולשלם על גלישה, הנ"ל אם הגלישה היא לצרכי ניווט בלבד.

שזה אומר תשלום של 18 ש"ח ל.... 1 גיגה בחודש. די גרוע.

לאור העובדה שמטרתי היא להשתמש בנטסיטק, בכל מקרה פחות מ-10 גיגה גלישה בחודש לא רלוונטי (וזה יוצא הרבה יותר זול בחבילה חודשית רגילה שכוללת שיחות).

• תוכן חדש...