Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום בזמן נסיעה מדי פעם אני לא מצליח לסובב את ההגה פשוט יש התנגדות חזקה מאד ואני נאלץ להמשיך ישר או לעצור עד שהגלגלים או ההגה משתחררים בנוסף נורת המצבר נדלקת מדי פעם.

הדבר היחידי שאני חושב שאולי גרמה לזה נסיעה בתוך שלוליות גדלות שכיסו את רוב הגלגלים האומנם ?

אשמח לעזרה

פורסם

לא מכיר ספציפית את הרכב.

נשמע כמו בעייה ברצועת אביזרים. יתכן והיא מחליקה לפעמים ואז אין השפעה על משאבת ההגה.

אותו כנ"ל לגבי האלטרנטור (נורת המצבר שדולקת)

פורסם

ברכב הזה מנוע תגבור הגה חשמלי,

אם נדלקה נורת מצבר יכול להיות שהטעינה שלך לא תקינה ולא מגיע מספיק מתח למנוע תגבור הגה.

הייתי בודק את הכיוון של רצועת אביזרים מחליקה וטעינה.

אם כל זה תקין ותרצה ללכת לכיוון של החלפת מנוע הגה חשמלי, תרשום כאן, יצא לי להחליף את המנוע הנל ברכב הזה, עבודה לא מורכבת מדי.

• תוכן חדש...