Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת לא ברור לי עניין הייצוא של המכוניות המשומשות - מה עושים עם המיסים ששולמו על הרכב?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדוגמה גרמניה. נגיד קנית CD בשווי 400 EU בזמן יציאתך מגבולות המדינה עלך למלא טופס

על מנת לקבל החזר מיסים שהמדינה גבעה.

זו אופציה,אם פספסת אף אחד לא יזכיר לך.

היה ופספסת,ניתן לקבל החזר מס גם בשגרירות של אותה מדינה(גרמניה) בארץ מגורך.

כנל מכוניות,גם בארץ.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

ההחזר שאתה מדבר עליו הוא על מע"מ (VAT) באירופה.

הוא קיים גם בארץ, כמובן.

אבל לא ידוע לי על כזה הסדר למיסי קניה, בפרט לא של מכוניות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

QUOTE=roee]ההחזר שאתה מדבר עליו הוא על מע"מ (VAT) באירופה.

הוא קיים גם בארץ, כמובן.

אבל לא ידוע לי על כזה הסדר למיסי קניה, בפרט לא של מכוניות.

שאלה יהיו הצרות שלך בחיים... לכל מי שיש מיליון וחצי ש"ח ומעלה לקנות רכב ולשדרג אחרי שנה לא ניראה לי שתיהיה לו בעייה לוותר על כמה "גרושים"

פורסם

ממש לא מסכים איתך - רק בגלל שאנשים מליונרים, זה לא אומר שהם פראיירים.

מה אתה חושב שיקרה, אם ביל גייטס יגיע לדוכן עיתונים ע"מ לקנות עיתון, והמוכר ידרוש ממנו 100 דולר תמורת העיתון, אתה חושב שהוא ישלם וישתוק? אותו הדבר בכל נושא. אנשים, עשירים ככל שיהיו, לא אוהבים לזרוק כסף לשווא. נקודה.

פורסם
שאל את אבא:-D

שמעתי שיגואר מתחייבים לקנות את הרכב כעבור כמה זמן...הם גם נותנים 2 סמלים כי יודעיםו מה יקרה לראשון

אגב היום הרבה מקומות נותנים לך התחייבות שיקנו ממך תמורת זה שתקנה אצלהם שוב

קודם כל אני לא יודע ממי שמעת את זה אבל זה שטויות וליגואר אין סמלים בולטים כבר כמה שנים.

אז לשאלתך רוני בסך הכל לפי ההודעה שלך אני רואה שהבנת את העניין אבל אני אחדד קצת , במידה ואתה קונה מכונית יוקרה מהחברה , הם יציעו לך אפשרות של BUY-BACK במחיר מחירון כל עוד כמובן שהרכב הבא שתקנה יהיה אצלם . לא לכל אוטו יש אפשרות כזו , לדוגמא באודי הם לא רצו לעשות את זה על הS4 אפילו לאחד מהלקוחות הרציניים והכי נאמנים שלהם כי הם פוחדים שלא יוכלו למכור אותו .

עכשיו בקשר לאדם שקונה כזה אוטו יד שנייה , כמובן שקשה למצוא קונה למכוניות כאלה , הרי כמה אנשים יכולים להרשות לעצמם כזה אוטו וכמה מתוך אלה שיכולים רוצים את האוטו הספציפי ומשומש ... בקיצור זה לא עסק משתלם כל כך ואנשים שקונים מכוניות כאלה לא מסתכלים על מה יצא להם מהקנייה כמו שהם רוצים להנות מהאוטו ועל הנאה משלמים , תשאל את החברות שעובדות בבורסה בלילה. :-P

עכשיו בקשר לשטויות של FISH , אדם שאומר כאלה שטויות מעולם לא היה עשיר , לכל אדם כולל שרי אריסון וביל גייטס יש מדרגות כלכליות .

ועוד דבר שכדאי שתבינו , כאשר קונים אוטו חדש , מפסידים לדוגמא 15% בשנה הראשונה וכל שנה נוספת בסביבות 10%-15% (הכל בערך כמובן) , עכשיו תסבירו לי מה מונע מאדם שישי לו את הכסף בבנק לקנות אוטו חדש נגיד כל שנתיים , כי הרי במילא הוא יפסיד בערך את אותו הסכום אם הוא ישאר עם הרכב הנוכחי (מלבד אגרת, רישוי בולים ואולי כמה גרושים נוספים) ולכן לקוחות רבים של רכבי יוקרה מחליפים רכבים בערך אחת לשנתיים ...

דרך אגב , אוטודיל זו הסוכנות הטרייד-אין שעובדת עם אודי,סיאט,פולקסווגן וסקודה

לא עם מרצדס , למרצדס יש טרייד אין שנמצא בסוכנות הישנה שלהם במסגר.

XJR

פורסם
דרך אגב , אוטודיל זו הסוכנות הטרייד-אין שעובדת עם אודי,סיאט,פולקסווגן וסקודה

לא עם מרצדס , למרצדס יש טרייד אין שנמצא בסוכנות הישנה שלהם במסגר.

אוטודיל היא כעת חברת הטרייד-אין הן של צ'מפיון (אודי, VW, סקודה וסיאט) והן של כולמוביל (מרצדס, מיצובישי ויונדאי).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
...... רובם אכן נסחרים במחיר נמוך במעט מהמחירון ולפעמים ללא התחשבות בתוספות.

אתה אומר את זה מניסיון? ואם כן, על אילו מכוניות אתה מדבר?

אני יודע לדוגמה שב.מ.וו X5 נמכר בד"כ מעל המחירון (אם הוא שמור כמובן).

רק להזכיר לך שמחיר התוספות במכוניות אלו יכול להגיע לעשרות וגם מאות אלפי שקלים.

פורסם
אתה אומר את זה מניסיון? ואם כן, על אילו מכוניות אתה מדבר?

אני יודע לדוגמה שב.מ.וו X5 נמכר בד"כ מעל המחירון (אם הוא שמור כמובן).

רק להזכיר לך שמחיר התוספות במכוניות אלו יכול להגיע לעשרות וגם מאות אלפי שקלים.

הכל פונקציה של עצה וביקוש . ובקשר לתוספות של עשרות אלפי שקלים כגון מערכות סאונד ומולטימדיה , ג'אנטים וכו... מעטים מוכנים לשלם כמו כן נוטים להרוויח על תוספות הרבה מאוד כסף בחברה ולכן מנסיון אני אומר לך שעל תוספות בדרך כלל לא מקבלים כסף בגלל שאף אחד לא מוכן לשלם . בקשר לאוטודיל , צודק באמת הם קבלו את הזכינות לטרייד-אין הרשמי של כלמוביל שכחתי מזה לגמרי . תומר באמת סיפר על זה לא מזמן ...

אבל הסוכנות במסגר של מרדסים יד שנייה עדיין קיימת .

XJR

פורסם
תודה לכולם. מה שאתם אומרים בעצם זה שמי שרוצה רכב יוקרתי צריך לעמוד בהיכון עד שהוא מוצא איזה מיליונר שמוכר את המרצדס שלו כי בדיוק יצא דגם חדש, ומוכן לרדת בעשרות ומאות אלפי שקלים במחיר... נשמע טוב :-D
מתכנן על שדרוג הסקסו לפיל לבן?

מוטי.

פורסם
הכל פונקציה של היצע וביקוש
על זה בדיוק אני מדבר. נעשתה פה הכללה של כל רכבי הפאר (ולא, מרצדס C200 זה לא רכב פאר).

לצורך העניין, אם אני מחפש ב.מ.וו 540 (די נדיר) או ב.מ.וו 530 (יש המון) ההתייחסות לגבי מחיר מחירון היא שונה לחלוטין. או שאני טועה?

השאלה היא אם אני רוצה לרכוש ב.מ.וו 540 עם תוספות בשווי 50K ובעל הרכב רוצה מחירון + 20K, האם בעל הבית השתגע ולא מודע למה קורה בשוק? בכלל, מה מקובל בשוק מכוניות היוקרה באופן כללי והאם דברים אלו משתנים כאשר מוכרים רכב יחסית נדיר?

אני רק רוצה להעמיד דברים על דיוקם (בשביל זה שאלתי אם הוא מדבר מניסיון, ואם כן, אז על אילו מכוניות הוא מדבר).

פורסם
ממש לא מסכים איתך - רק בגלל שאנשים מליונרים, זה לא אומר שהם פראיירים.

מה אתה חושב שיקרה, אם ביל גייטס יגיע לדוכן עיתונים ע"מ לקנות עיתון, והמוכר ידרוש ממנו 100 דולר תמורת העיתון, אתה חושב שהוא ישלם וישתוק? אותו הדבר בכל נושא. אנשים, עשירים ככל שיהיו, לא אוהבים לזרוק כסף לשווא. נקודה.

לא כל העשירים, אבל עשירים שעשו את הונם בעצמם בדרך כלל נהיו עשירים מכך שלא זרקו את הכסף לשווא. ביל גייטס אכן היה מתעצבן, אני לא בטוח לגבי שרי אריסון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לכ המגיבים שלי- דבר ראשון זה היה בצחוק! חבל שלא הבנתם את זה ככה... ול-turboy, אתה צודק מעולם לא הייתי עשיר. אבל אני כולה בן 21 (גם זה עוד מעט) אז אולי יש לי עוד סיכוי... :-D

פורסם

אותו אחד גם יכול ללכת לסוכנות כמו פרסטיג' מוטורס או הינומה מוטורס

כמו שאני יודע הסוכנויות האלה חוץ מייבוא אישי הם גם מוכרים מכוניות יוקרה יד שניה

אמנם הם מביאים לו פחות מהמחירון אבל זה חוסך לו כאב ראש של למצוא קונה

ואם כבר במכוניות יוקרה עסקינן

רציתי רק להגיד שאני מאוד מופתע ממה שראיתי באשקלון

אמש חזרתי מאשפוז בבית חולים ברזילי (עברתי לפני שבוע ניתוח בגלל זה לא הייתי פה) ובאתי לתחנה המרכזית כדי לחזור לקרית גת

פתאום יצא לי לראות בתחנה המרזית מונית S קלאס שיצא לי לראות אותה הרבה באשקלון

ושאני הסתכלתי איזה דגם היא אני רואה שזה S600 שידע כללי אני יודע שהיא עולה 1.2 מיליון שקל

השאלה מי הטחון שקנה אותה כי גם זה מנוע בנזין וכמו שאני יודע מי שרוצה לקנות מונית שהיא לא דיזל אז אין לו הנחה על זה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...