Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מונית כזאת עוד לא ראיתי אבל ראיתי מונית S500 דיזל או S320 דיזל אני כבר לא זוכר, לא ידעתי בכלל שמרצדס מייצרים סידרה S דיזל...

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יצא לי לראות בתחנה המרזית מונית S קלאס שיצא לי לראות אותה הרבה באשקלון

ושאני הסתכלתי איזה דגם היא אני רואה שזה S600 שידע כללי אני יודע שהיא עולה 1.2 מיליון שקל

השאלה מי הטחון שקנה אותה כי גם זה מנוע בנזין וכמו שאני יודע מי שרוצה לקנות מונית שהיא לא דיזל אז אין לו הנחה על זה

או שהוא פשוט הדביק את הסמל S600.

פורסם

S600 מונית יכולה לשמש מי שרוצה לקנות את הרכב עם מס מופחת ויש לו כמה מספרים ירוקים (מספרי מונית) פנויים. כידוע, יש מי שמספסר במספרים כאלה. קשה לי להאמין שהרכב משמש ממש כמונית (עם כל הקילומטרז' המשתמע מכך).

*דיעה בלבד.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אם היה לך סכומים כאלו היתה קונה כזה רכב עם כובע של מונית וצבע לבן או שהייתה יורד קצת ברמה ומביא משהו נורמאלי?

פורסם

אני מכיר כמה אנשים עשירים,שקנו מרצדס מפוארת במחיר אסטרונומי ועובדים בה כמונית,רק בגלל שמשעמם להם בחיים !

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
אני מכיר כמה אנשים עשירים,שקנו מרצדס מפוארת במחיר אסטרונומי ועובדים בה כמונית,רק בגלל שמשעמם להם בחיים !

אף מיליונר לא משתמש במרצדס המפוארת שלו כמונית רק כי משעמם לו, בטח שלא "כמה אנשים"...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש באיזור המרכז כמה מרצדס סידרה S שמשמשות כמוניות.מאחר והן ניקנות ללא מיסים,מחירן נמוך בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
על זה בדיוק אני מדבר. נעשתה פה הכללה של כל רכבי הפאר (ולא, מרצדס C200 זה לא רכב פאר).

לצורך העניין, אם אני מחפש ב.מ.וו 540 (די נדיר) או ב.מ.וו 530 (יש המון) ההתייחסות לגבי מחיר מחירון היא שונה לחלוטין. או שאני טועה?

השאלה היא אם אני רוצה לרכוש ב.מ.וו 540 עם תוספות בשווי 50K ובעל הרכב רוצה מחירון + 20K, האם בעל הבית השתגע ולא מודע למה קורה בשוק? בכלל, מה מקובל בשוק מכוניות היוקרה באופן כללי והאם דברים אלו משתנים כאשר מוכרים רכב יחסית נדיר?

אני רק רוצה להעמיד דברים על דיוקם (בשביל זה שאלתי אם הוא מדבר מניסיון, ואם כן, אז על אילו מכוניות הוא מדבר).

כן בעל הבית השתגע ... יכולות להיות לו תוספות מפה עד הודעה חדשה אבל אף אחד לא יקנה את האוטו . 540 זה אוטו בלי שוק , מי כבר מחפש כזה אוטו ? אז כשאתה משלם על כזה אוטו משומש אתה צריך לחשוב אם משהו היה נותן לך 20K מעל המחירון אם היית מוכר . וכן ההתייחסות לגבי מחיר המחירון היא שונה , ברגע שיש לך אוטו נדיר שאף אחד לא רוצה לקנות , אתה צריך לרדת במחיר מנסיון... :|

XJR

פורסם

נראה לי שהגזמת. אם ב.מ.וו 540 זה אוטו בלי שוק, אז למה כן יש שוק?

להזכיר לך שסדרה 5 דור קודם זהו רכב שבעיני רבים נחשב למכונית הסלון הטובה בעולם.

מי מחפש רכב כזה?

מי שלא רוצה לוויתן כמו ב.מ.וו 740 (לא שסדרה 5 קטנה, אבל הכל יחסי), ובכל זאת מעוניין במנוע החזק.

כשיש מגבלת תקציב מסויימת, אני יעדיף קטגוריה קטנה יותר עם המנוע החזק (בכפוף למגבלת התקציב).

למשל, אני יעדיף ב.מ.וו 330 על ב.מ.וו 520.

ד"א, הניסיון שיש לך הוא עם האוטו בחתימה?

פורסם

ואני מצטרף לשאלתו של מוטי.......

רוני,יכול להיות שמאסה נפשך בצרפתיה המכשכשת והתחילה לחשוק בבנות בוואריה ?..........

אני מתחיל לפחד שפתאום נראה אותך מכשכש בדריפטים בככרות עם איזו M5 אימתנית :twisted:

עידן,שגם רוצה צרות של עשירים (קודם תביא ת'מרצדס,אחרי זה נראה כמה נפסיד עליה!).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני מצטער, אבל אני חייב לשאול. כמה אנשים כאלה אתה מכיר?!:roll:

פורסם
או שהוא פשוט הדביק את הסמל S600.
צודק , זה כנראה הדבקה , ה-S היחידות שיש שמשמשות כמוניות הם ה-S-320 דיזל.

מחיר כיום (יותר נכון של לפני 4-3 חודשים) של S שנת 2002 למונית עמד על 170 אלף (לקנייה בתור מונית) כולל כל התוספות שכמעט קיימות בדגם הזה.

עוד דבר בקשר למוניות האלו , S חדשה למונית עולה בסביבות ה-350-400 אלף.

בקשר לטרייד אין של מרצדס כמו שאמרו פה בגלל שכיום אין להם טרייד אין ששיך לחברה עצמה זה גורם להורדה רצינית במחיר , כי קודם כל מרצדס לוקחת את החלק שלה ואח"כ הסוחר/טרייד אין שהם עובדים איתו לוקח את הכסף שלו מה שפוגע בזה שמחליף את הרכב (בוא נגיד ש-75 אחוז מהלקוחות של מרצדס בו נגיד שלא נפקעים מזה כל כך).

אני ייתן לכם דוגמא , אבא שלי הלך לבדוק אפשרות של טרייד אין על המונית (e-220) , המונית עלתה בזמנו במחירון 120 אלף (כשיש ביקוש לצורה הזו בגלל שהצורה החדשה יקרה מאוד) , כשהמונית במצב חדש אחרי גיר , טורבו ומה לא , תנחשו מה ההצעה שלהם היתה?-70 אלף !!!

פורסם
בקשר לטרייד אין של מרצדס כמו שאמרו פה בגלל שכיום אין להם טרייד אין ששיך לחברה עצמה זה גורם להורדה רצינית במחיר , כי קודם כל מרצדס לוקחת את החלק שלה ואח"כ הסוחר/טרייד אין שהם עובדים איתו לוקח את הכסף שלו מה שפוגע בזה שמחליף את הרכב (בוא נגיד ש-75 אחוז מהלקוחות של מרצדס בו נגיד שלא נפגעים מזה כל כך).

אני ייתן לכם דוגמא , אבא שלי הלך לבדוק אפשרות של טרייד אין על המונית (e-220) , המונית עלתה בזמנו במחירון 120 אלף (כשיש ביקוש לצורה הזו בגלל שהצורה החדשה יקרה מאוד) , כשהמונית במצב חדש אחרי גיר , טורבו ומה לא , תנחשו מה ההצעה שלהם היתה?-70 אלף !!!

בזמנו היא עלתה 120K. כמה היא שווה היום? האם היו תוצאות בדיקה לפני קניה כשהציעו את המחיר?

בלאי של מונית גבוה מאוד יחסית לבלאי של רכב רגיל. מן הסתם זה מתבטא במחיר.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
צודק , זה כנראה הדבקה , ה-S היחידות שיש שמשמשות כמוניות הם ה-S-320 דיזל.

מחיר כיום (יותר נכון של לפני 4-3 חודשים) של S שנת 2002 למונית עמד על 170 אלף (לקנייה בתור מונית) כולל כל התוספות שכמעט קיימות בדגם הזה.

עוד דבר בקשר למוניות האלו , S חדשה למונית עולה בסביבות ה-350-400 אלף.

בקשר לטרייד אין של מרצדס כמו שאמרו פה בגלל שכיום אין להם טרייד אין ששיך לחברה עצמה זה גורם להורדה רצינית במחיר , כי קודם כל מרצדס לוקחת את החלק שלה ואח"כ הסוחר/טרייד אין שהם עובדים איתו לוקח את הכסף שלו מה שפוגע בזה שמחליף את הרכב (בוא נגיד ש-75 אחוז מהלקוחות של מרצדס בו נגיד שלא נפקעים מזה כל כך).

אני לא יודע אם יש בארץ אבל בחו"ל יש S-CLASS גם 320CDI וגם 400CDI. מעל זה לא קיים בהיצע של מרצדס מנוע דיזל. ד"א, ה-400CDI נחשב מנוע דיזל חזק יחסית עם 260 כ"ס ויש לו שני טורבו במנוע...

Veni Vidi Vici

פורסם

אם כבר מדברים על מוניות

אז האם ניתן לעשות ייבוא אישי מיוחד למוניות וכמה דבר כזה עולה

כי אני ראיתי פעם מונית רנו אספאס

ויש כמובן את כל הE-CLASS סטיישן שקנו כנראה בהזמנה מיוחדת

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...