Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שלא מצאתי שום דבר במנוע החיפוש שיעזור לי

אני נאלץ לשאול אותכם...

האם ל-HU באודי יש יציאות למגבר?

ומה גודל הרמקולים הקידמיים?

(AUDI A4 2002)

תודה מראש על העזרה...

פורסם

חברים אני רוצה לקנות מערכת לאוטו אני חייב לדעת אם יש אפשרות לחבר מגבר לפאנל באוטו ?

פורסם

אם אתה לא רוצה להסתבך אז תלך למתקין שיפרק לך את זה או שתלך לחברה והם יגידו לך את כל הפרטים שתרצה לדעת על האוטו..

לירן

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי אודי כזאת וכבר בדקתי ... ל רדיו כזה אין יציאות RCA בשוט יש משהוא תחליפי ששמו מתאם RCA ויש מלא סוגים כאלה .. האיכות תלויה במחיר זאת אומרת אם תקנה מתאם ב 170 שח לא יתן לך צליל כמו זה ב 400 שח ..

פורסם

קודם כל לא תמצא שום RCA שם גם אם למכשיר יש יציאות למגבר, סביר להניח שיש לו יציאות רק צריך להוסיף מתאם (קונקטור) הכוונה שלי היא לא למנחתים אלא ליציאות RCA ממש אורגינליות. ממליץ לך ללכת למתקין שיש ברשותו חולצים מתאימים למכשיר כבר נתקלתי בלא מעט מכשירים כאלה שניסו להוציא עם חולצים לא מתאימים (פיוניר ודומיו) ואז זה מתעקם שם.

פורסם

audia4s תודה על העדכון. אני מניח שמאז 2005 הוא מצא את התשובה.

Let it R.I.P.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...