Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בקיה ריו אוט' 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם. ברשותי קיה ריו 2015 אוטומטית ולדעתי האוטו ממש זולל דלק. בדיוק עכשיו אני בשלבי בדיקה של כמה ליטר לקילומטר זה שותה(איפסתי את המד) אבל בעיקרון מהרגשה זה שותה ממש המון.

בנוסף לזה, משהו מוזר. אני תמיד ממלא כשנשאר לי טיפה מתחת לקו הלפני אחרון במד הדלק, ויוצא לי באיזור ה170 שקל, כ20 ליטר. מבדיקה שעשיתי כרגע באינטרנט רשום שטנק דלק בקיה ריו 15 הוא 43 ליטר. האם הגיוני הדבר?

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם

הריו האוטומטית אכן זוללת דלק, גם ע"ס נסיון אישי ולפחות עוד מס' שרשורים שנפתחו על אותו העניין בדיוק, עם אותו הרכב.

צריכה של 6.5-8 ק"מ לליטר בעיר איננה זרה לרכב הזה.

פורסם
הריו האוטומטית אכן זוללת דלק, גם ע"ס נסיון אישי ולפחות עוד מס' שרשורים שנפתחו על אותו העניין בדיוק, עם אותו הרכב.

צריכה של 6.5-8 ק"מ לליטר בעיר איננה זרה לרכב הזה.

אז אין מה ללכת לבדוק במוסך? אולי הפילטר דלק חסום או משהו, אין שום סיכוי?

ומה לגבי הטנק?

פורסם

ומה לגבי הטנק?

מד דלק לא ליניארי. קו לפני אחרון הוא בעצם 1/2 טנק.

תמלא אחרי שהמחוג יורד עד הקו האחרון, תצליח לתדלק כ 33-35 ליטר. כ 8 ליטרים אחרונים זה רזרבה, זאת אומרת כשהמחוג מראה שיש 0 דלק נשארים עוד כ 8 ליטרים בטנק.

פורסם

יש לי גם קיה שבקו הראשון נוסעת 150 קמ, ובקווים האחרונים רק 30, תבדוק בצורה מתאימה ותשתף גם מה תוואי וסגנון הנסיעה שלך, נהיה יותר חכמים.

פורסם

אצלי נראה שהמחוג לא עומד אף פעם הוא תמיד יורד לפעמים זה מרגיש שהרכב צורך דלק גם כשהוא כבוי אני בקושי מגיע ל300 קילומטר לטנק.

יש לי ריו 17

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

250-280 ק"מ לתדלוק מלא היה נתון די אופייני לאופי הנסועה שלי (מעל ל 90 אחוז עירוני, תמיד עם מזגן, תמיד עם רגל מעל ל 50% מהלך דוושת גז).

Sent from my Galaxy Note 9

• תוכן חדש...