Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

מתחנן בחודש הקרוב לצאת לטיול ברוסיה, המטרה של הטיול היא השכרת רכב ונסיעה בכבישים מעניינים שיעברו במקומות מיוחדים.

אך לא מצאתי שום מידע כזה באינטרנט(לפחות בעברית).

הייתי שמח לקבל כאן המלצות על מסלולים מעניינים לנהיגה חוץ עירונית.

תודה לכולם

 

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביקרתי ברוסיה, גם בערים הגדולות (מוסקבה, סנט פטרסבורג) וגם גיחה קצרה לאזורי הספר.

ממש *לא* ממליץ על שכירת רכב ברוסיה. במיוחד מחוץ לערים הגדולות הדרכים לא דרכים, מזג אוויר רע, ואין ממש חוקים.

 

ממליץ על טיול נהיגה במדינה מערב אירופאית - הרכבים יהיו במצב הרבה יותר טוב, הכבישים הרבה יותר נעימים לנסיעה.

 

אם בכל זאת אתה חייב לעשות את טיול הנהיגה ברוסיה - איזור סוצ'י והערים הסובבים אותה מודרניים יחסית.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
ביקרתי ברוסיה, גם בערים הגדולות (מוסקבה, סנט פטרסבורג) וגם גיחה קצרה לאזורי הספר.

ממש *לא* ממליץ על שכירת רכב ברוסיה. במיוחד מחוץ לערים הגדולות הדרכים לא דרכים, מזג אוויר רע, ואין ממש חוקים.

 

ממליץ על טיול נהיגה במדינה מערב אירופאית - הרכבים יהיו במצב הרבה יותר טוב, הכבישים הרבה יותר נעימים לנסיעה.

 

אם בכל זאת אתה חייב לעשות את טיול הנהיגה ברוסיה - איזור סוצ'י והערים הסובבים אותה מודרניים יחסית.

תודה רבה על התשובה!!

לאיזה מדינה כן היית ממליץ לטוס בשביל טיול כזה?

 

 

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

פורסם

אוהו מאיפה להתחיל: איזורים כמו שוויץ, אוסטריה, דרום צרפת, גרמניה ואפילו צפון איטליה הם הברורים - למרחקי לכת גם מקומות כמו נורווגיה וסקוטלנד מדהימים.

 

 

רומניה אפשרי בתור לאו-קוסט רק לא להתקרב לבוקרשט עם אוטו - בזבוז זמן.

 

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אחרי כל הסרטונים של תאונות מכבישים רוסיים שמציפים את האינטרנט נראה לי שצריך הרבה תעוזה. אומנם יש לי משפחה שם והזדמנות לנהוג על הרבה רכבים מעניינים, חוץ מללחוץ בכביש הפתוח בחיים לא עלה בדעתי לנהוג שם.

 

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

אם חשבת על רוסיה,אני מניח שהתקציב מוגבל.

הייתי ברומניה לא מזמן ומאוד נהניתי,גם מהכבישים,הנופים והאטרקציות שיש למדינה להציע.

החיסרון,צי רכבים לא חדיש,רמות גימור לא גבוהות.

היתרון, הכל זול.

 

אוסטריה-כבישים מדהימים,נופים,רכבים חדישים ומערביים יותר.

חסרון-יקר יותר.

שוויץ,כמו אוסטריה רק יקר הרבה יותר ממנה.

בשוויץ אכיפה נוקשה וקיימת.

 

הייתי מוסיף את איטליה,אבל גם שם האכיפה קיימת וחזרתי ממנה עם 3 דוחות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

חזרתי מרומניה לפני מספר ימים. אמנם טיול מאורגן, כך שלא נהגתי, אבל ההתרשמות שלי היתה שהכבישים סבירים וחלקם מעניינים מאד, אבל נהגים שיכולים ללמד את נהגי צפון הנגב פראות מהי. עקיפה מול משאית דוהרת אינה נדירה.

 

במערב אירופה תרבות נהיגה טובה (אם כי תלוי מאד במקום - התרבות משתפרת ככל שמצפינים), הרבה כבישים טובים, אבל אכיפה נוקשה מאד.

 

והחשוב ביותר - מזג האויר. מעבר ביקאז היה פתוח ומדהים, אבל הטראנספאגאראסאן - שהוא הכביש המפורסם ביותר ברומניה - כבר נסגר בגלל שלגים. לכן, טיול נהיגה מצפון ליוון, איטליה ודרום צרפת צריך להתבצע רק בקיץ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על ההמלצות!!!

נגיד ואלך על אוסטריה, אם יש למישהו מסלול משוער שכדאי לעשות?

ושוב תודה רבה לכולם!!!

 

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

פורסם

ממליץ על גרמניה - אזור היער השחור.

המון כבישים צדדיים מהנים לנהיגה, מחירי ההשכרה יחסית נמוכים ואין הרבה מצלמות מהירות ביחס לאיטליה או שוויץ.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אם אתה מחפש נהיגה,הכבישים המעניינים נמצאים במעברי ההרים.

MOUNTAIN PASS תחפש בגוגל באוסטריה ותחבר ביניהם+תוסיף אטרקציות ועצירות בין לבין.

יש רשימות של ה10 היפים\מהנים\מסוכנים\מושלגים וכו' תבחר מביניהם.

 

יכול להיות שמשתלם לך לנחות במינכן ולקחת משם רכב לאוסטריה, משיקולי מחירי טיסות ומחירי רכבים שזולים יותר בגרמניה.

שים לב שרכב שנכנס לאוסטריה ממדינה אחרת מחויב במדבקה על השמשה הקדמית לנהיגה בחלק מהכבישים.

קונים בתחנות דלק על הגבול והיא עולה 9 יורו וכוללת הוראות הדבקה שחשוב להקפיד עליהן,הקנס גבוה.

 

לגבי היער השחור,הייתי שם ולא חזרתי עם מתנות הביתה,אבל יש מצלמות בכניסה-יציאה מעיירות וקל מאוד לפספס אותן(לפעמים זה רחוב של 5 בתים בכל כיוון).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אהבתי את פרובאנס - גם נופים מדהימים, גם נהיגה די מאתגרת, גם אם לא סיכות שיער ומעברי הרים צרים.

 

הצרפתים אוכפים מהירות בצורה קפדנית מאד, הם טוענים לירידה משמעותית במספר נפגעי תאונות הדרכים מאז שהגבירות אכיפה בכלל ומהירות בפרט. מצד שני, הכבישים האלה לא מבקשים מהירות, אלא הרבה תשומת לב וחדות.

 

והחשוב ביותר - אם אתה מדבר על אוקטובר - נובמבר צפה לשלגים ברוב האזורים עליהם אתה מדבר, אבל איזור הים התיכון צפוי להיות יותר רגוע (אם כי לא תמיד מובטח, שטפונות יתכנו בכל מקום, ואני מוסיף - בכל עונה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

הייתי יותר מ 10 פעמים ברוסיה ובמדימות השכנות שהיו פעם חלק מברית המועצות.

 

בחלק מהפעמים שכרתי רכב.

 

 

זה לא אחיד, במוסקבה עצמה הכבישים רחבים מאוד וסלולים הייטב אבל יש מצד אחד מלא מכוניות והכל פקוק ומצד שני תחבורה ציבורית מאוד יעילה שמייתרת את הרכב.

 

 

 

בפריפריה חלק גדול מהכבישים ורחובות בערים במצב על הפנים. צריך להיות מרוכז ולעשות סלאלום בין הבורות.

 

 

יש פה ושם כבישים בינערוניים שנסללו מחדש והם במצב טוב. אבל שוב, זה לא אחיד.

 

 

למשל בטיול השנה ללבוב...העיר ברובה סלולה באבנים משולבות במצב גרוע + פסי חשמלית, נוסעים על 15 קמ"ש וזה נראה כאלו צריך כל שנה להחליף באוטו בולמים, תפוחים וכו' כי הם עובדים מאוד קשה.

 

אחרי זה נסעתי מערבה להרי הקרפטים, שם בשביל להגיע למקומות יפים צריך ג'יפ. למרות שהמקומיים נוסעים ברכב פרטי בכיבשים שנראים לנו עבירים רק ל 4X4 והכל בסדר.

 

 

 

 

 

בכל מקרה יש הרבה מקומות יפים, יש טבע יפה וש מה לראות. אם כבר, ממליץ לשכור קרוסואובר פשוט כמו דאצ'יה דאסטר (רנו דאסטר אצלם) ולא רכב רגיל. ככה תהיה פחות מודאג מאיכות הכבישים.

 

ותלבמד את חוקי התנועה במדינה שאתה מתכוון להגיע אליה, יש הרבה שינוים ביחס לישראל וגם ביחס לאירופה.

 

 

פורסם

 

שים לב שהכניסה לכביש עצמו עולה 36 יורו(לדעתי לא פחות מחוצפה) ואני אומר בעדינות שלדעתי האלפים השוויצרים יפים יותר מהכביש הזה(ובחינם) - עם כל הכבוד לאוסטרים.

 

נסה לשלב אולי כמה מדינות, את הכבישי נהיגה בשוויץ אפשר לסיים ביום אחד - יומיים ולעבור גבול בין מדינות במערב אירופה(מערב! אירופה) זה דיי פיס-אופ-קייק - רק חשוב לשים לב למדבקות אגרה ולקנות לפני שעוברים את הגבול במידה וצריך(לדוגמא באוסטריה יש ובשוויץ יש - אם אתה משכיר רכב באחת מהן אתה מקבל מהן מדבקה כחלק מהחבילת השכרה) מה שכן מבחינת עלות עדיף מסלול מעגלי כי החזרת רכב בין מדינות יכולה להיות יקרה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019


×
×
  • תוכן חדש...