Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם להמנע מסופר מיני יד שניה רק בגלל צבעה האדום?

galbh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני בחיפושי סופר מיני יד שניה משנתון יחסית מתקדם כרכב שני (המשפחתית אצל אשתי רוב הזמן).

מה דעתכם על חשיבות הצבע במידה ויש רכב שהנתונים הטכניים מצויינים והמחיר סבבה וחסרונו היחיד (אם זה בכלל חסרון) הוא צבעו האדום, שכרגע קצת מבאס אותי? - כן הייתי מעדיף צבע סטנדרטי ולא בולט כדי לא לחשוב על זה בכלל.

לא חושב בכלל על סחירות עתידית, ברור לי שרכב כזה ישאר אצלי כמה שנים וכמה שקשה לאנשים למכור עכשיו יהיה קשה יותר כשהרכב בן 8-9.

כן אציין שאני לא מתכוון לתחזק את הרכב (ספציפית את הצבע) יותר או פחות כתלות בגוון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם עניין הסחירות לא חד משמעי ויש קהל יעד לא קטן לצבע אדום. אם הרכב משמש כאמצעי תחבורה בראש ובראשנה ואין לך איזה ערך מוסף ממנו, אני הייתי הולך על רכב בכל צבע, כל עוד הנתונים טובים. רק תכין את עצמך לסטיגמה שתדבק בך אחד שנוסע על הרכב של זוגתו.

מרפי כמובן ידאג לזה שכמה ימים אחרי הקנייה, תצוץ אחת: בצבע שאתה רוצה, עם נתונים טובים יותר ואפילו בפחות כסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רואה בעיה בכלל. אם לדוגמא תנסה למכור היום קליאו דור נוכחי באדום הצבע ממש לא יהוה בעיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי דווקא ככול שהרכב ישן יותר כך לצבע יש פחות חשיבות ויותר חשיבות למצבו המכאני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש הצעה יצירתית -ככל שאשתך תסכים והדבר תואם את הצרכים המשפחתיים (הסעת ילדים למשל) הרעיון שלי הוא להחליף בין המכוניות אם ניתן כלומר שאשתך תקבל את הרכב האדום (לדעתי לפחות צבע נשי יותר ושיגידו דעות קדומות זה בסדר אני אקבל באהבה) ואתה תסע עם המשפחתית.

אם הרכב במשפחתי חייב להישאר אצל האשה,חפש רכב בצבע יותר סולידי- לא כתבת באיזה רכב מדובר אבל חוץ מצבע אדום בטוח הוא קיים בצבעים נוספים,פשוט לחפש לא בלחץ- מה שלא מתאים (מכל סיבה שהיא לטעמו של הקונה) לא קונים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נציג ביטוח אמר לי פעם שהפרמיה עולה קצת ברכב אדום כי הוא יותר מועד לתאונות - היות והוא יותר מושך מבטים / ריכוז.

לא יודע אם זה גורף בכל החברות, מסקרן בכל מקרה.

לא יכול לאשר שזה נכון

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף לראות את האוטו מולך, במגוון מצבי תאורה. אם הצבע באמת מבאס אותך, זה לא אידאלי - אבל עדיף זה מאשר רכב במצב לא טוב. חוץ מזה לא רואה שום בעיה באדום.

לגבי בטיחות, בחו״ל רוב המחקרים שראיתי מראים קשר בין הבהירות לבטיחות, כך שאדום בד״כ יותר בטוח מכסף לדוגמה. אבל אני לא יודע מה המצב בישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, אפור ליסינג יראה נקי גם כשהוא מלוכלך.

ולפי מה שאני קורא בין השורות, אחראי ניקיון על הרכב יהיה בעיקר בורא עולם בחורף וטפטופים מהמזגן של השכנים בקיץ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...