Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרנואידים מחדירה לפרטיותע"י גוגל ושות'? כנראה יש לכם סיבה. מקרה שקרה לי ורציתי לשתף.

ברווז
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לאחרונה עברתי דירה. ממש לאחרונה. שבועיים.

לא דיברתי על זה, לא כתבתי על זה בפורומים או בפייסבוק. רק במייל או שניים, לא זוכר אפילו איך ואיפה.

כן דיברתי על זה בקול רם (אתמול).

הייתי בוועד לסדר את העניינים. דיברנו על זה שהם החליפו לאחרונה צנרת כיבוי אש.

הטלפון שלי היה עליי. יש לציין, שהוא לא הקליט כלום ביזמתי באותה העת, אין לי אפליקציית פייסבוק ואני לא משתמש בפייסבוק בסלולרי, ולא היה שום דבר מיוחד שרץ על הטלפון באותו הזמן.

מה אני רואה היום בפיד? סרטון של בטיחות באש ברבי קומות. :shock:

אני לא הכי פעיל בפייסבוק. פאסיבי בעיקר.

זה פשוט הפתיע אותי לחלוטין. זכור לי שלפני כחודש מישהו פה דיבר על כך שהוא דיבר ברכב עם מישהו לגבי מערכות השקייה יעודיות לאיזה פרי, וקיבל פרסומות למערכות השקייה יעודיות עבור הפרי הזה לאחר מכן... לא ציפיתי שזה עד כדי כך מפותח.

פשוט וואו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לא חושב שמה שאתה מספר אמור להפתיע מישהו, לי באופן אישי קרו עשרות מקרים כאלו ואני מזמן יוצא מנקודת הנחה שהאח הגדול שומע כל דבר שקורה ליד הפלאפון שלי, את האמת? לא מפריע לי, כשאני רוצה לקנות משהו אני לא צריך להתאמץ יותר מדיי כי זה כבר קופץ בפרסומות ומעבר לכך אני לא מחזיק בסודות מדינה ובטוח שאני לא מעניין אף אחד.

נקודה קטנה, אתמול ישבנו כמה חברים ובמהלך השיחה אחד אמר "אני חושב שאקח הלוואה לזה", לא עברו 30 שניות והוא קיבל הודעת SMS עם הצעה להלוואה, צירוף מקרים? יכול להיות..

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוכן להתערב שחיפשת משהו בכיוון איפה שהוא באיזה דפדפן. לא צריך יותר מזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תרגיעו אבל מהר ! :-P

ביצעת חיפוש בנושא שקשור לכיבוי אש בעזרת גוגל או/גם אתה מאפשר לגוגל זיהוי מספרי טלפון של שיחות נכנסות והצגת המידע שגוגל מוצאת הקשור למספר הטלפון כגון: פרטי העסק ועוד...

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לדעתכם המטרה הסופית של כל מיליארדי הדולרים שחברות שופכות על פיתוח "אלקסה" וכו'?, שתוכלו להדליק את האור או הבוילר בדיבור?, זה בדיוק בשביל לפתח מנוע AI שידע לתרגם דיבור לטקסט בצורה טובה.

אלקסה וכו' זה המקום שבו מכונות AI מתאמנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אני גם לא האמנתי עד שקרו לי כמה מקרים שאין להם שום הסבר אחר.

לי אין פייסבוק, אני מדבר ספציפית על חיפוש גוגל בטלפון ופרסומות של גוגל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי אתה לא פרסמת, אבל אשתך כן (אתה נשוי עד כמה שאני זוכר, נכון?).

זה מה שקורה כשלא מקפידים על במ"מ בבית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מפעיל ל"פ על גוגל. הם עוד לא סגורים אם אני מקרית גת או מסן פרנציסקו.

61398 כהראה יודעים עלי יותא, אבל כרגע לא אכפת לי מהם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

61398 כהראה יודעים עלי יותא, אבל כרגע לא אכפת לי מהם.

מי?!

אני רוצה לבדוק את הנקודה הזו יותר לעומק.

אני חושב שאתחיל לדבר בקול רם וברור ליד הטלפון שלי לגבי כל מיני דברים שנמכרים במקומות גדולים ומוכרים.

כמו למשל? אביזרי מחשב, כסאות אוכל, כל מיני דברים שאני ממש לא מדבר עליהם ביום יום.

אחזור עם תובנות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זכור לי שלפני כחודש מישהו פה דיבר על כך שהוא דיבר ברכב עם מישהו לגבי מערכות השקייה יעודיות לאיזה פרי, וקיבל פרסומות למערכות השקייה יעודיות עבור הפרי הזה לאחר מכן... לא ציפיתי שזה עד כדי כך מפותח.

פשוט וואו.

נו מצויין, חיפש וקיבל את מה שהוא רצה לא כך?

זה כבר ידוע לכולם, אם לא בא לך שיעקבו אחרייך האלטרנטיבה היא להשתמש בנוקיה 3310

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ל

הייתי בוועד לסדר את העניינים. דיברנו על זה שהם החליפו לאחרונה צנרת כיבוי אש.

הטלפון שלי היה עליי. יש לציין, שהוא לא הקליט כלום ביזמתי באותה העת, אין לי אפליקציית פייסבוק ואני לא משתמש בפייסבוק בסלולרי, ולא היה שום דבר מיוחד שרץ על הטלפון באותו הזמן.

מה אני רואה היום בפיד? סרטון של בטיחות באש ברבי קומות. :shock:

אופציה 1 - יש לך כנראה אחת מהרבה אפליקציות שמשתפות מיקום ומקושרות בצורה עקיפה עם פייסבוק (וואטסאפ לדוגמא) + היית ליד אדם אחר שנמצא או לא נמצא בפלאפון שלך והוא חיפש / חפר על הנושא הזה.

אופציה 2 - אתה והוא גרים באותה בניין - כתובות IP מהספקיות בהרבה מקרים נותנות מיקום לא רע - לפי זה שהוועד חיפש / קרא על הנושא - אתה - בתור משהו שמתחבר לאינטרנט באותו איזור - מקבל פרסומות מזה.

נקודה קטנה, אתמול ישבנו כמה חברים ובמהלך השיחה אחד אמר "אני חושב שאקח הלוואה לזה", לא עברו 30 שניות והוא קיבל הודעת SMS עם הצעה להלוואה, צירוף מקרים? יכול להיות..

חיפש במהלך היום פרטים על הלוואות + המספר שלו נמצא במאגר כזה או אחר

אני גם לא האמנתי עד שקרו לי כמה מקרים שאין להם שום הסבר אחר.

לי אין פייסבוק, אני מדבר ספציפית על חיפוש גוגל בטלפון ופרסומות של גוגל.

אתה לא צריך פייסבוק - לפי IP ומכשירים + Cookies ועוד מני טכנולוגיות אפשר לקשר דפוס התנהגות אינדיווידואלי ולקבל מזה תוצאות לא רעות.

נו מצויין, חיפש וקיבל את מה שהוא רצה לא כך?

זה כבר ידוע לכולם, אם לא בא לך שיעקבו אחרייך האלטרנטיבה היא להשתמש בנוקיה 3310

הנוקיה 3310 החדש הוא לא סמארטפון - אבל יש בו מני אפליקציות מובנות כולל דפדפן.

אם אתה מתכוון לישן - אז סבבה.

All of that said

לא שווה מבחינת עלות , בעייתי מאוד חוקית ולא כ״כ אפשרי בחלק מהמכשירים לעשות את כל סיפורי ההאזנה האלו.

במיוחד שעם ניתוח סטטיסטי של ביג דאטה + טכנולוגיות מעקב ווב בנות מעל עשור - מגיעים באלפית מהמאמץ לתוצאות מטורפות.

That said מספר 2

אפל הרבה יותר טובה עם מה שהיא מאפשרת באמת לאפליקציות ועם אי העברת מידע מגוגל - אם יש לכם אנדרואיד - כמות החופש שאפליקציות מקבלות (+ מידע מהמכשיר על חשבונות וכו) הרבה יותר גדולה. בכמה סדרי גודל מטורפים.

כל מני Rootים ורומים חצי מפוקפקים רק מרעים את המצב - לא משפרים

That said מספר 3

תמיד אם אתם מקבלים את הפלטפורמה חינם - אתם משלמים בזה שאתם המוצר (אם מבחינת מידע ואם מבחינת פרסומות וכו)

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי סתם פרנואיד. מדובר במקרה פרטי של כשל המהמר (ע"ע) ולא בהאזנה כזו או אחרת.

בדומה לזה שעוברים ליד פנס רחוב מסויים, ובדיוק באותו רגע הוא נדלק/נכבה. יש נטיה לחשוב שאולי יש לך השפעה על הפנס, אבל למעשה אתה תשים לב לזה רק כשהוא נדלק או נכבה, אבל לא כשאתה עובר שם ולא קורה כלום.

אילו היית רואה את הסרטון כשאתה לא בעניין, לא היית שם לב אליו, אבל צירוף המקרים הזה גרם לך לחשוד.

עריכה אחרונה על ידי ZiggyMan
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מפתיע בכלל, היה לנו פעם קטע ענק עם החבר'ה.

ישבנו בפאב ותכננו טיול לחו''ל, אמרנו בוקרשט נשמע טוב ורק דיברנו על זה בע''פ.

אחרי זה שהגעתי הביתה והלכתי לישון,עברתי קצת על הפייסבוק.

כל הפיד שלי בפייסבוק היה מלא בפרסומים על דילים ויעדים בבוקרשט.

ככה הם, מאזינים תמיד. לי לא מפריע.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...