Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל,ערב טוב.!

הציעו לחבר שלי:

raly 106 1300 שנת 96'

raly 106 1600 שנת 97'

XSI 106 1600 שנת 96'

השאלות שלו הן ככה.

מי מהן מבחינת כח מנוע הכי חזקה.

מי מהן הכי מהנה.

הכי מאובזרת,ומה ההבדלים בין האיבזורים.

והשאלה המסכמת,מה הייתם ממליצים לקחת מה-3.

תודה רבה והמשך ערב נעים,חוזר לפה עוד שעתיים מקווה לתגובות והרבה.

פורסם

מצחיק, זה נשמע כאילו עומדות אצלו בתור שלושת המכוניות הללו, כולן במצב נהדר, ורק מחכות שהוא יבחר.

אם זה באמת חשוב לך, אז ה-1300 הכי חלשה במצב מקורי, הראלי 1600 הכי חזקה וה-XSI אחריה בגלל תוספת משקל (בגלל איבזור נוסף בעיקר). אבל כל זה לא משנה - אם מצאת אחת נורמלית במצב טוב, קנה אותה. לא משנה אם זו 1300 או 1600 או XSI. בעצם כן - עדיפה הראלי 1600 בגלל איכות הרכבה עדיפה (היא מהדור שאחרי מתיחת הפנים)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחרי ניסיון רב עם שלושת הרכבים הנ"ל הייתי הולך על ה xsi בגלל האבזור אבל רק שתדע שהראלי דור שני יותר מהירה ואיכות ההרכבה שלה יותר טובה. יש יותר סיכוי למצוא ראלי דור שני במצב טוב מאשר את שני הרכבים הנותרים, לעומת זאת היא יקרה משמעותית. בכל מיקרה קשה ואפילו מאוד למצוא אחת במצב טוב, אני חיפשתי במשך שלושה חודשים ובסוף היתיאשתי. ועוד יותר אין סיכוי למצוא אחת עם יד נרמאלית. בכל מיקרה- שיהיה בהצלחה!

פורסם

אם יש לך את הכסף,אתה יכול לשים גם מנוע של מטוס...

השאלה היא לגבי החוקיות.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
בכל מיקרה קשה ואפילו מאוד למצוא אחת במצב טוב, אני חיפשתי במשך שלושה חודשים ובסוף היתיאשתי. ועוד יותר אין סיכוי למצוא אחת עם יד נרמאלית.

ראסמי.....

זה לא יאומן אני מחפש כבר חודש וחצי ואין סימן למשהו נורמלי... ונראה לי שאני יתייאש כבר עכשיו למה אין מצב למצוא פשוט

• תוכן חדש...