Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי טוב להקדים תרופה למכה.

שתמיד תהיה מסננת בפתח הכיור. לאסוף תמיד את הפסולת, לזרוק לפח האשפה ולא לתת לה לזרום במורד הביוב. להקפיד לא לשפוך שומנים לפתח הניקוז, לא מצפה שאחרי כל טיגון ביצה תקפידו על הכף שמן אבל בטח להקפיד אם עשיתם טיגון עמוק ויש לכם כמה כוסות שמן.

זה לא עוזר אם האישה דפקה יציקה קטלנית וסתמה את האסלה...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
. לאסוף תמיד את הפסולת, לזרוק לפח האשפה ולא לתת לה לזרום במורד הביוב.

ואז תאסוף את זה בתיק, תמכור את זה בחנות, או שתשים במוזיאון.

J7zILT0.jpeg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שתמיד תהיה מסננת בפתח הכיור. לאסוף תמיד את הפסולת, לזרוק לפח האשפה ולא לתת לה לזרום במורד הביוב. להקפיד לא לשפוך שומנים לפתח הניקוז, לא מצפה שאחרי כל טיגון ביצה תקפידו על הכף שמן אבל בטח להקפיד אם עשיתם טיגון עמוק ויש לכם כמה כוסות שמן.

אפשר ורצוי לטגן בלי שמן בכלל.

https://xnet.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4898044,00.html

פורסם
אצלי יש בכל מקרה 5 ק״ג של סודה קאוסטית, ככה בשוטף (על הדרך מייצר סבונים).

שילוב של השניים (לא באותו סשן!!) ואתה מסודר לתמיד בערך.

יש לך פנינים? אם יש לך פניני סודה קאוסטית תזהר עם זה.

כאשר שופכים את הפנינים אל תוך המים ולא בפיזור איטי ועירבול (מים חמים) נוצרת קריסטליזציה בתחתית אותו כלי/תחתית של כל דבר ודווקא עלול לעשות נזק הפוך.

כמובן, תלוי כמה ואיך שופכים.

פורסם (נערך)

ופעם בכמה חודשים, לפרק את כל חלקי המערכת ולהסיר את הג'יפה שנדבקה.

לעשות פלאשינג למערכת :-P

זה לא עוזר אם האישה דפקה יציקה קטלנית וסתמה את האסלה...

עזוב את האישה. לפעמים נדמה לי שאני מגדל נהג משאית כלוא בגוף של ילדה בת 4.5 :shock:

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא מזמן היתה לי סתימה חמורה בביוב שמנקז את המטבח וחלק מהשירותים, כמובן ביום ששי אחה"צ ויום לפני יציאה לחו"ל. כמובן שלא דגדג לשני הקפיצים שבמחסן.

לא היתה ברירה אלא להזמין ביובית. 1700 ש"ח, כולל מס אשכנזים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחזיק בבית קפיץ ופומפה. כלים הכרחיים בכל בית.

לגבי אחסון שוטף במים, מגלגל וזורק מאחורי מכונת הכביסה (לא עובד עם כפפות. אחרי יותר מ 20 שנה שבמסגרת העבודה יורד לא פעם לשוחות ביוב ולא פעם חטפתי שפריצים של ביוב זה ממש לא מזיז לי).

לגבי שמן, תמיד לערבב עם סבון כלים ומים לאמולסיה לפני ששופכים לביוב. זה פותר את הצטברות השומנים בצנרת הניקוז.

והכי חשוב, לא לזרוק מגבונים לאסלות. זה עושה שמות בכל המערכת החל מהבית ועד למכון הטיהור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יש לך פנינים? אם יש לך פניני סודה קאוסטית תזהר עם זה.

אכן, פנינים / גבישים.

אל דאגה, אני כבר מנוסה, אתה יכול לנחש מהיכן הגיע הניסיון...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

האינסטלטור שהפעלתי טוען ששום כימיקלים לא יעילים כמו קפיץ שמסובבים בתוך הצנרת. הסיבה היא שכל נוזל שמוחדר לצנרת תוקף משקעים בתחתית ההיקף הפנימי בצינור, וסתימה יכולה להתנחל גם בחלק העליון ולהצר את מעבר המים.

הסוד לדעתי בכך שהוא מסובב את הספירלה בעזרת מקדחה כבדה ואז הקצה המתקדם בתוך הצינור מצליף ומנקה את כל היקף הצינור.

אבל, הספירלה שלו עשויה מנירוסטה כלשהיא, ועבה למדי.

כמובן שבסוף ולאחר הרכבת הצנרת מוזרמים מים חמים כדי לשטוף שאריות משקע שהשתחררו ונותרו בצינורות.

לצנרת אסלה הוא נעזר בסמרטוט העוטף את קצה הספירלה כדי להגדיל את הקוטר היעיל שלה.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

אני לא אינסטלטור אז לא צריך את זה. בכל מקרה יבוא מסחרי של זה דורש תקינה יקרה מאוד (בסביבות ה 10,000 ש"ח לאישור דגם) והשוק קטן.

פורסם

כשומר שבת, בכל שבת עומד אצלי על הפלטה דוד מים חמים. במוצ"ש אני מרוקן את מה שנשאר בדוד, בד"כ כחצי דוד מים חמים מאוד, ישירות לתוך נקודת הבקרה ברצפת המטבח. התחלתי עם הפרוצדורה הזו לאחר שבכל שנה בממוצע, הצנרת הייתה נסתמת משומנים לאט לאט, עד שהייתי צריך לעבוד עם קפיץ.

המים החמים פעם בשבוע הם תרופת פלא. ובא לציון גואל.

פורסם

אני פשוט שופך את תכולת הקומקום שהרתחתי עם מלח לימון כדי לנקות אבנית פעם בשבועיים בערך ישר לניקוז של המטבח. טרם היו לי בעיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הרבה דובר פה על נפלאות הקפיץ המכני, אבל לרובנו יש מכונת שטיפה שיודעת לייצר מים בלחץ גבוה.

יש למישהו ניסיון עם אביזר פתיחת סתימות של מוכנות השטיפה?

כמו זה למשל?

https://www.workimhi.co.il/items/968044-968044-D7-90-D7-91-D7-99-D7-96-D7-A8-D7-9C-D7-A4-D7-AA-D7-99-D7-97-D7-AA-D7-A1-D7-AA-D7-99-D7-9E-D7-95-D7-AA-D7-91-D7-99-D7-95-D7-91-15-D7-9E-D7-98-D7-A8-6-010-0016-Lavor

פורסם

האביזר הזה מיותר. אם לא אכפת לך ללכלך את הבית קח צינור גינה ישירות מהברז ודחוף לצינור.

• תוכן חדש...