Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי לפני חודש בתערוכת הרכב AutoRai באמסטרדם, ויצא לי לבחון מקרוב כמה מכוניות ראלי.

שמתי לב שלכולן בלי יוצאות דופן יש משהו שנראה כמעין כונס אויר קטן בחלק הקדמי של הגג.

מישהו יודע מה זה?

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין חלון, אין מזגן, לובשים חליפה חסינת אש, קסדה, מזיעים וחם.

לפחות שהריח של הסיגריות ייצא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טוב, בכל זאת התערוכה הייתה באמסטרדם. סיגריות לא חסרות

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אין חלון, אין מזגן, לובשים חליפה חסינת אש, קסדה, מזיעים וחם.

לפחות שהריח של הסיגריות ייצא.

למי יש זמן לעשן בדהירה של 230 קמ"ש לתוך פניות ?!?!

אא"כ לא בסיגריות רגילות עסקינן.

פורסם
למי יש זמן לעשן בדהירה של 230 קמ"ש לתוך פניות ?!?!

אא"כ לא בסיגריות רגילות עסקינן.

הנווט פותח נרגילה סטייל מפגשים:-)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

קירור ואיוורור לנהג והנווט.

במכוניות מירוץ אין בידוד חום בד"כ כדי להוריד משקל, ויש בהם מנועים שמייצרים הספקים גבוהים ומאומצים מאוד, מה שגורר טמפרטורות אדירות בתוך תא הנוסעים... קשה להבין את זה אם לא ישבת אף פעם בתוך מכונית מירוץ בזמן פעולה.

סיפור קצר -

בימים שעוד הייתה באוטו שלי מערכת פליטה, האגזוז היה מגיע לטמפ' אדירות.

לרוע המזל, האגזוז במיאטה עובר באותה תעלה של הגיר בין המושבים ובצד של הנהג ליד שוק ימין.

אחרי שהורדתי את כל השטיחים והבידוד מהאוטו התעלה הייתה מגיעה לטמפ' דמיוניות לגמרי.. כמה מטורף?

שים לב לתמונה המצורפת בקישור.. הרגל שלי עם כוויות של דרגה שנייה אחרי שעה של נהיגת מסלול :shock:!

http://yeah.whadeva.com/DSM/roadracing/5-14-2004-SOW/DSC00893.html

אגב אפילו אצלי באוטו שהוא פתוח בזמן שאני על המסלול וזרימת האויר בו היא ללא ספק טובה מזו של רכב סגור, יש לכונס אויר יעודי לקירור הנהג יתרון משמעותי כמו שאני כבר יודע מניסיון, יש הבדל גדול אם אני סוגר או פותח את הכונס שעל החלון אצלי בצד (סגור עם פקק בתמונה) -

DSC09939.JPG

מוטי.

פורסם

מי זה הבחור הזה במיאטה השחורה ????

למה לעזאזל אתה שם תמונה שלו ???? :roll:

מילא אם הוא היה ישראלי ...

ים long time no

פורסם

כל האמריקאים האלו בכיינים.......

תצטרף אליי לנסיעה קצרה ברכב שלי ואז תגיד לי שבמיאטה הפתוחה חם.......

אגב,בשביל החום של האגזוז המציאו את הקבלר -שכבה דקה בין האגזוז לרצפה תקטין את

רמת הטיגון שלך.

אני חושב שזה שווה את ה2-3 ק"ג הנוספים.

יום טוב,

נתי

פורסם

ישבתי סשן אחד במסלול עם אלוף מירוצי הטורינג של אחד האיגודים האמריקאים (גארי שיהאן, USTCC 2003) באימפרזה טורבו שלו כשבהטמפ' בחוץ הייתה ארבעים ושלוש מעלות, אמצע יולי באחד המסלולים במדבר... מדדנו את הטמפ' בתוך האוטו במהלך הסשן שקוצר מחמת הטמפ' הממיתה שהתקרבה לשישים מעלות!!! זה מטורף לגמרי... הייתי צריך לשבת שעה עם קוביות קרח בשביל לא למות מהחום על אמת... נסענו ככה אולי חמש דקות והשפרצתי על עצמי מים על החולצה לפני שנכנסתי לאוטו... פשוט טירוף.

אצלי באוטו לא כ"כ חם, רק ליד הרגל, בכל אופן זה מה שהיה... לא כ"כ משנה כבר, שיניתי את האגזוז ככה שזה כבר לא רלוונטי והרגל שלי חזרה לטמפ' של שאר הגוף :-).

חוץ מזה תתבייש לך - למצוא פתרונות שמוסיפים משקל!! :-P

מוטי.

• תוכן חדש...