Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין בלאנו ל208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה מאוד חיפושים בפורום אחרי רכב סופר מיני קראתי המון המלצות על ה208 ואני חושב שהוא מאוד מתאים למה שאני מחפש , אבל בכל זאת עלתה המחשבה על הבלאנו.

בגדול התקציב הוא סביב ה45K ולכן מדובר בשתי הרכבים במנוע ה1.2 ידני שנתונים 15/16.

מבחינת הנסיעות שלי מדובר במשהו כמו 80-90 ק''מ ביום ולכן חשוב לי שהרכב יהיה נוח , לא ישתה הרבה דלק , אמין והפרמטר האחרון זה רמת האיבזור כמובן שלא מחפש איבזור מפואר אבל כן חשוב לי מערכת מולטימדיה חיישני רוורס שבשנתונים האלה זה משהו בסיסי בעיניי.

עוד פרט חשוב חלק מהנסיעה היומית שלי זה העליות של חיפה , לא היה לי בעבר ניסיון עם רכבים מהסוג הזה השאלה האם הרכבים האלה עם המנוע הזה בנויים לזה או שעדיף לרדת טיפה בשנתונים ולהביא רכב שנחשב קצת יותר חזק ?

פורסם

נסיעת מבחן תעשה לך סדר על מי עדיפה, אולי גם מבט על הפנים העצוב של הבאלנו , חוסר במערכות בטיחות ומראה של פחית במחיר פרימיום...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שים לב שהרכבים לא מאותה קטגוריה, 208 אמורה להיות בהשוואה לסוויפט, הבאלנו היא תת משפחתית ולכן תהיה מרווחת יותר.

בשאר הפרמטרים ה-208 גוברת עליה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם (נערך)

הרכבים כן באותה קטגוריה, הסוויפט פשוט יחסית קטנה לקטגוריה ופונה לקהל צעיר יותר מאשר הבלנו.

הבלנו מעט חזקה יותר וגם קלה יותר מה208, מה שיתן לה יתרון קל מבחינת ביצועים.

יכול להגיד לך שעם רכב עם מנוע מעט חלש יותר על רכב כבד יותר ,לי אין בעיה עם העליות של ירושלים אם כי אני

לא טס בהן, אז בטח שלא תהיה לך בעיה עם 208 או בלנו.

אישית אם כבר סוזוקי, אז הייתי מעדיף את הסוויפט הקומפטקית והמאובזרת יותר מהדור הנוכחי.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
נסיעת מבחן תעשה לך סדר על מי עדיפה, אולי גם מבט על הפנים העצוב של הבאלנו , חוסר במערכות בטיחות ומראה של פחית במחיר פרימיום...

איזה מערכות בטיחות יש בפיגו?

פיגו נוחה יותר, יש הבדל גדול במושבים ועם איכות חומרים עדיפה.

רמת איבזור אקסס די ערומה מאבזור ולכן כדאי לחפש אקטיב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבלנו הידנית גם מגיעה ברמת איבזור מאוד נמוכה, מה שאני יכול לאמור מהתרשמות מאוד מאוד קצרה שהגיר הידני בבלנו יותר טוב. ידית מדוייקת יותר עם "קליקים" ברורים, נעימה יותר לתפעול.

פורסם
איזה מערכות בטיחות יש בפיגו?

פיגו נוחה יותר, יש הבדל גדול במושבים ועם איכות חומרים עדיפה.

רמת איבזור אקסס די ערומה מאבזור ולכן כדאי לחפש אקטיב.

הבאלנו קיבל 3 כוכבים עלובים במבחן ריסוק,זה מספיק..

פורסם

פיזו 208 נבחנה בשנת 2012. אז לא היו מורידים נקודות על העדר מערכות בטיחות אקטיבית, היא קיבלה 5 כוכבים בלי שום מערכת אקטיבית.

בלנו נבחנה בשנת 2016 לפי התקן החדש והיותר מחמיר. בתקן החדש לא נותנים יותר מ 3 כוכבים לרכב בלי מערכות בטיחות אקטיביות בשום מצב.

בגלל זה קיבליה 3 כוכבים. דגם עם בלימה אוטומטית שלא נמכר בארץ קיבל 4 כוכבים.

אם 208 מודל 2015 (מה שרלוונטי לשירשור) ללא מערכות בטיחות אקטיביטת הייתה נבחנת במבחן בתקן הנוכחי היא הייתה מקבלת גם 3 כוכבים.

פורסם (נערך)

תודה על העזרה אני חושב שאני אקנה את הפיג'ו , אשמח לעוד קצת מידע אם למישהו יש לגבי הכוח של הרכב אם הוא אמור להסתדר באופן חלק עם עליות או שכדי ממש לנסות למתוח את תקציב ולכוון ל1.2 טורבו .

ועוד דבר הבנתי שבסוף 2015 נתנו אחריות 5 שנים זה אחריות כוללת או שיש קאטצ' ?

עריכה אחרונה על ידי shmuel121
פורסם

אם יש לך אפשרות ללכת על 1.2 טורבו עדיף,אבל גם ה1.6 זריז בהרבה מהבלאנו למשל,אני ממליץ לך פשוט לנהוג ברכב ולראות אם זה מספיק לך,למכור 208 1.2 יהיה הרבה יותר קל מלמכור את 1.6,זה קח בחשבון.

פורסם

אתה בטוח שהפיגו הרבה יותר חזקה?

הבלנו קלה ב 200 קילו, ולפיגו גיר 4 הילוכים שמסרס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם יש לך אפשרות ללכת על 1.2 טורבו עדיף,אבל גם ה1.6 זריז בהרבה מהבלאנו למשל,אני ממליץ לך פשוט לנהוג ברכב ולראות אם זה מספיק לך,למכור 208 1.2 יהיה הרבה יותר קל מלמכור את 1.6,זה קח בחשבון.

לגבי ה1.6 מההתחלה פסלתי אותו הבנתי שהגיר ממש על הפנים , אין לי בעיה עם גיר ידני השיקול הוא נטו עניין של הכוח של הרכב וכמובן שיקול כלכלי , לפי מה שנתקלתי בחיפושים את הדגם הידני עם נתונים טובים אפשר למצוא סביב ה42-44 (דגם אקטיב) והדגם עם הטורבו סביבות ה10K יותר . לגבי נסיעת מבחן רציתי אבל לפי מה שראיתי באתר של היבואן הדגם בלי הטורבו כבר לא נמכר אז אפילו לא ניסיתי להתקשר בשביל לעשות נסיעת מבחן כי אני מאמין שאין.

פורסם
אתה בטוח שהפיגו הרבה יותר חזקה?

הבלנו קלה ב 200 קילו, ולפיגו גיר 4 הילוכים שמסרס.

הגיר הרציף בבלאנו לא בדיוק מהיר תגובה,והמנוע של הבלאנו חלש משמעותית,בהתאם לכך גם הביצועים.

פורסם

בתחילת השירשור דיברו על שתי המכוניות בגרסה הידנית עם מנוע אטמוספרי.

אם משוים בין הגירסאות האלו אז בלנו יותר קלה ועם מנוע יותר חזק.

פורסם
לגבי ה1.6 מההתחלה פסלתי אותו הבנתי שהגיר ממש על הפנים , אין לי בעיה עם גיר ידני השיקול הוא נטו עניין של הכוח של הרכב וכמובן שיקול כלכלי , לפי מה שנתקלתי בחיפושים את הדגם הידני עם נתונים טובים אפשר למצוא סביב ה42-44 (דגם אקטיב) והדגם עם הטורבו סביבות ה10K יותר . לגבי נסיעת מבחן רציתי אבל לפי מה שראיתי באתר של היבואן הדגם בלי הטורבו כבר לא נמכר אז אפילו לא ניסיתי להתקשר בשביל לעשות נסיעת מבחן כי אני מאמין שאין.

לפחות ככל שאני יודע אין 208 טורבו עם גיר ידני, חוץ מדגם ה GTI כמובן.

• תוכן חדש...