Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לעשות לי בבקשה טיפה סדר בנושא -

ראיתי פה כמה לינקים בהם אמור להיות אפשרי לעשות זאת באופן מוזל יותר אונליין אך לינקים אלו לא עובדים יותר - האם אין יותר אפשרות שכזאת או שקיימים לינקים חדשים?

מה מהבדיקות ניתן לעשות אונליין ומה לא? ואת אלו שלא ניתן עושים בדואר?

תודה רבה!

פורסם

מכרתי רק פעם 1 רכב בפרטי, והבחור שקנה ממני עשה את הבדיקה הזאת אחרי שהעביר לי את הכסף ובדקנו את הרכב וסגרנו הכל.

מסתבר שהיה צריך לעשות את הבדיקה הזאת לפני לפי האנשים פה בפורום, אני באמת לא ידעתי.

את הבדיקה אתה יכול לעשות בדואר ועולה משהו כמו 21 ש"ח אם אני זוכר נכון.

אז לפי זה, הסדר אמור להיות ככה:

1) לסגור מחיר.

2) לעשות בדואר את הבדיקה שאתה אומר (אולי אפשרי לעשות באינטרנט, לא יודע) ואגב, אם הרכב משועבד לבנק כלשהו (נגיד במקרה שלי היה לבנק הפועלים) עד שהבנק לא מקבל את הכסף לא ישחרר את השעבוד, הבחור שקנה ממני עשה איתי בסניף שלי עברת זה"ב ותוך 20 דקות קיבלנו אישור והכל היה בסדר.

3) לעשות בדיקה לרכב, תכלס, את זה עדיף שיהיה "2", כי אם אתה מוצא בעיות ברכב שהמוכר לא ידע/לא אמר, עדיף לשלם 500 ש"ח ולא להמתין בדואר שעה/שעתיים לפעמים כדי לעשות את הבדיקה שאתה אומר.

4) לגשת לבנק או מה שלא צריך כדי להעביר את הכסף.

5) לגשת שוב לדואר ולעשות העברת בעלות.

6) לנהות מהרכב החדש או מהכסף של המכירה, חחח

שמישהו יתקן אותי אם טעיתי איפשהו.

פורסם
מישהו יכול לעשות לי בבקשה טיפה סדר בנושא -

ראיתי פה כמה לינקים בהם אמור להיות אפשרי לעשות זאת באופן מוזל יותר אונליין אך לינקים אלו לא עובדים יותר - האם אין יותר אפשרות שכזאת או שקיימים לינקים חדשים?

מה מהבדיקות ניתן לעשות אונליין ומה לא? ואת אלו שלא ניתן עושים בדואר?

תודה רבה!

https://ica.justice.gov.il/SearchPledge/PledgeBrowse

עלות בדיקה 10שח

• תוכן חדש...