Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי ממש את התשובה..

השאלה שלי איך זה נעשה? לוקחים מאותו + למגבר השני?,או שיש צורך לעביר עוד אחד? במידה וכן,הוא ישרוד את המתח הדרוש לשנהם?

עריכה:

מצאתי תשובה בתרד אחד, והיא שלוקחים הכל משותף (+ - remute)...השאלה האם הזרם יספיק לשנהם?

ומה ישתנה בצריכת החשמל ברכב,פשוט אפילו עם מגבר אחד של 2 יצאיות שמחובר לרמקולים האור מהבהם..

פורסם

יש כמה אפשרויות

אתה יכול לפצל את הכבל של המטח שזה לא ממש רצוי או שתעביר עוד כבלים פשוט

לגביי הרימוט אתה לא צריך להעביר חדש ותעביר עוד RCA מהרדיו דיסק

ואם האור מהבהב אז יכול להיות שהמצבר חלש תבדוק איזה חברה הוא וכמה אמפר הוא רצוי 55A ומעלה

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
יש כמה אפשרויות

אתה יכול לפצל את הכבל של המטח שזה לא ממש רצוי או שתעביר עוד כבלים פשוט

לגביי הרימוט אתה לא צריך להעביר חדש ותעביר עוד RCA מהרדיו דיסק

ואם האור מהבהב אז יכול להיות שהמצבר חלש תבדוק איזה חברה הוא וכמה אמפר הוא רצוי 55A ומעלה

לא מבין למה לפצל את הכבל שמגיע מהמצבר זה לא כל כך רצוי..הרבה עושים את זה ואין עם זה בעיה, זה אפילו יותר אסטטי.

תבדוק מה צריכת החשמל של שני המגברים יחד, ואם כבל 8G מספיק לשניהם אז כל מה שאתה צריך להוסיף זה עוד חצי מטר של כבל + ומפצל...כך תפצל את המתח שמגיע לשני המגברים ולא תצטרך לקנות עוד כבל באורך 5 מטר. כך אתה חוסך גם בעליות וגם זה יראה פחות מסורבל.

לגבי האורות המהבהבים...בעיה יכולה להיות לא רק במצבר, יכול להיות שגם האלטרנטור חלש מדי.

לסיכום, דובר רבות על חיבור שני מגברים בפורום ויש מספיק ת'רדים עם כל השיקולים, תריץ חיפוש.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

Jeka

תוכל בבקשה לומר לנו איזה מגברים אתה הולך לחבר אחד לשני?

אני מכיר בערך 50 אנשים שמפצלים ממגבר אחד לשני ואני גם בין ה50 הללו, ולא מכיר אחד שיש לו בעיה!

אז אני לא מבין מה לא בריא בזה?

כמובן שאם יש לך צריכה רצינית כמו 2 מונובלוקים....(ובשביל זה אני שואל איזה ציוד יש לך) אז אולי לא יהיה בריא לחבר מאחד לשני...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

גם אני משתתף לשאלה, איזה הסבר מונע ממנו לחבר כבל מתח אחד לשני ?

והשאלה העיניינית באמת, באיזה מגברים מדובר, באיזה עובי כבל מדובר, ומה המגברים הולכים להגביר ?

דרך אגב, אין שום צורך להעביר עוד RCA, תקנה מפצלים ותשתמש בRCA הקיים.

דרך אגב אולי מישהו שכח, כשהאוטו מותנע המצבר איננו מספק חשמל לצרכנים ברכבנו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

קודם כל יש לי מצבר 55A ,המקורי היה 58A אם אני טועה, והאור היבהב חלש גם בלי מגבר.

אני רוצה להתקין מגבר מונובלוק ל 305C ויש לי עוד מגבר ישן של 2 ערוצים שיגביר את הרמקולים,ובמידה שזה לא מומלץ ולא טוב לחבר 2 מגברים אני יתקין מגבר אחד של 4 יצאיות!

בנוסף יש לי קיט של RCA ו + רגיל ולפי ההסברים פה זה לא מספי לשני מגברים.

פורסם

חוזר על השאלה, על איזה מגברים מדובר, ואיזה עובי הכבל מתח ?

ומי סיפר לך שזה לא מומלץ לחבר בצורה זו ? אין עם זה בעיה לחבר בצורה הזו, השאלה מה אתה מחבר ועם מה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
חוזר על השאלה, על איזה מגברים מדובר, ואיזה עובי הכבל מתח ?

ומי סיפר לך שזה לא מומלץ לחבר בצורה זו ? אין עם זה בעיה לחבר בצורה הזו, השאלה מה אתה מחבר ועם מה.

אז שהוא שמונובלוק עדיין אין,זה בשיקולים ועוד מגבר של שני ערוצים שהוא די חלש.

מה שהתכבנתי להגיד שהחיווט חלש מדי ל2 מגברים לא?

הרגיל ביותר לא זוכר של כמה guge בידיוק.

פורסם

אין דבר כזה רגיל, ואי אפשר לתת לך תשובה מבלי שתגיד לנו באיזה מגברים מדובר, (גם אז זה שיקלול ואינו בדוק מדעית)

אז באמת שאינך יכול לבקש מאיתנו משהו שאיננו יכולים לענות עליו.

1. איזה מגברים.

2. עובי כבל.

דרך אגב נהוג לא לצטט מישהו כשאתה כותב ישר אחריו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם הבחור כתב "רגיל" אני מעריך שהכבל הוא 8G.

אם אתה הולך להביא מונובלוק שיזיז 305C אז הוא הולך להיות בסביבות ה350RMS אני מאמין..ומגבר לשני רמקולים זה עוד 100-150RMS.

בהספקים כאלה אני ממליץ לך לקנות כבל 4G שיתפצל לשני כבלים של 8G שילכו למגברים.

פורסם

בפיסיקה אין שייכות לאמונה, מתבססים על עובדות בשטח .. מבלי שהבחור יסביר בדיוק מה הוא מביא, אי אפשר להטעות אותו עם התשובה שנתת לו.

בעקיפין יכולתי להגיד לו לחבר כבל של 0 גייג עבור כל מגבר, האם זה אומר שזאת הבחירה הנכונה ? ממש לא.

ואם התקציב שלו דל, והמגבר של הסאב הולך להיות מגבר 2 ערוצים שנותן באיזור ה200 וואט, גם אז היית ממליץ לו 4 גייג ?

ממש לא, כי לא היה צורך.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אוקיי...אתה בחרת להשאיר אותו בלי תשובה, כי את הגודל שהכבל הוא לא ימציא לך עכשיו, הוא פשוט לא ידוע אותו, אז מה עדיף?!

לדעתי עדיף לתת לו הערכות לגבי מה שהוא יצטרך..במידה והרכיבים שהוא יביא לא מתאימים להערכה שלי, אז הוא יכול פשוט לא לבחור בסוג החיווט שאני המלצתי.

פורסם

אני אכן מעדיף להשאיר אותו בלי תשובה מאשר לשקר לו בעקבות הערכות גסות מאוד.

אכן עדיף לתת לו לחבר את שני המגברים ולמדוד עם וולטמטר את המפל מתח אם קיים, בעקבות הכבל מתח.

או יותר טוב, לבקש ממנו למדוד את הקוטר של הכבל שלו..

אז יש אלטרנטיבות, אני מאמין שהבחור יעדיף אלטרנטיבות שיפיקו ממצאים קצת יותר טובים, מאשר השערות..

בכל אופן, מבלי הנתונים הללו, אי אפשר לנחש.. (יש גבול כמה אפשר לשער)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בכל אופן, מבלי הנתונים הללו, אי אפשר לנחש.. (יש גבול כמה אפשר לשער)

אחרי הניסוח הזה..אני מסכים איתך לחלוטין.:-)

• תוכן חדש...