Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון מדרכות עד 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן כמה המלצות מעולות אבל אני דווקא מצטרף לזאת על הספורטאז' GT, הוא חזק מאוד במנוע שלו ומאיץ טוב וגם נראה לא רע בכלל והאבזור שלו ממש טוב לדעתי. שווה בדיקה

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן,אם אתה מאחל לפותש להיתקע בצד עם גיר שהתחמם,הקוריאנים טרם התגברו על הבעיה הזאת בספורטאז GT למרות ההצהרות שלהם,בכל מקרה הוא לא בליגה של הרכבים שהוזכרו כאן.

פורסם
הקארוק מעולה, והביקורות עליה מגבים זאת. אבל אם יש דבר אחד שהיה פוסל אותה בעיני אשתי למשל (ואנחנו מחפשים כרגע משהו עבורה) זה העיצוב המשעמם עד פיהוק מבחינתה. אני יודע, וחזרתי ואמרתי בעצמי פה לא מעט, שזה לא משהו שניתן להתווכח עליו, כי זה לחלוטין עניין של טעם. אבל אני חייב להגיד שאני פשוט לא יכול לדמיין לרגע אחד שקארוק תמשוך את התשומת לב שאני יודע מנסיון ש3008 מושכת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מסכים שעיצוב הוא בהחלט עיניין של טעם. דווקא אני מתחבר לרכבים היותר סולידיים והפחות מנקרי עיניים....זה היה אחד השיקולים שלי בבחירה של הקארוק.

למרות זאת, אני חייב לציין שהעיצוב הפנימי והחיצוני של ה 3008 שובה לב בעיניי. הצליח להם בגדול! פחות התחברתי לממשק שחלק מהפעולות החיוניות נעשה דרך המסך מגע, מד הטורים שמסתובב הפוך, ההגה הקטן והקטום משני כיוונים וכו....

פורסם

יכול להבין את החששות לגבי הממשק וגם ההגה, אם כי נהגתי ברכב לא מעט, ומתרגלים לזה מהר מאוד. זה עדיין הרבה יותר טוב מב308 למשל שם אם אני לא טועה, אין כפתורי קיצור.

פורסם

אם היית קורא את כל השרשור, היית רואה שראב4 הוזכרה. בכל אופן אין לדגם הנוכחי הרבה מה להציע מול רוב המתחרות שהוזכרו פה, והמחליםה כבר הוצגה.

פורסם

צודק. ראב4 אכן הוזכרה אבל לא כהשוואה וללא שום פרטים, רק אמרו שאולי כדאי להמתין שיגיעו דגמי 2019, או שפספסתי משהו?

הייתי רוצה לדעת קצת פרטים.

זה מיועד לאישתי והיא לא מאלה שמוכרות כל 3 שנים, סביר להניח שישאר אצלה הרבה יותר ולכן אולי האמינות של יפנית עדיף?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יוצא דגם חדש לגמרי ממש בקרוב, לא הייתי קונה עכשיו, מהיכרות עם הרכב כבר מרגיש מיושן.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

מה בנוגע לאמינות?

אם הייתה צריך לתת ציון של אמינות לאורך הרבה שנים,

בין טויוטה, מיצובישי, סובארו, ניסאן וכו'

• חודשיים מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עידכון - הוזמן 3008 פרימיום בליסינג דרך העבודה, יגיע בפברואר ואז נעדכן שוב

Renault Megane RS Trophy

• חודש מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ושוב עדכון - קצין הרכב מתקשר אליי השבוע ואומר, הצלחתי להשיג לך רכב עכשיו במקום לחכות עד פברואר.. אמרתי לו היידה!

מהנסיעות הקצרות שעשינו עד עכשיו אני עדיין נדהם כל פעם מחדש, הרכב הכי FINE שהיה לי עד עכשיו.

WhatsApp Image 2018-11-23 at 15.06.44.jpg

WhatsApp Image 2018-11-23 at 15.06.43.jpeg

Renault Megane RS Trophy

פורסם

תתחדש! למה צריך מעמד לטלפון? ב- 3008 מערכת המולטימדיה בעברית, האם לא ניתן לחפש גם אנשי קשר בעברית במערכת המולטימדיה ישירות? ויש גם וויז מובנה לא?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...