Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכב חדש אצלי.

1.

לפני כמה ימים, ניסיתי להשתמש בשפריצר כדי לנקות את השמשה הקדמית וזה לא עבד, הנחתי שהמיכל פשוט ריק.

לא הצלחתי לראות את המיכל עצמו ואם יש בו משהו. מישהו יודע איך ניתן לבדוק? (יש את הפתח למילוי המיכל מתחת למכסה מנוע בצד שמאל למעלה, אבל אני לא מצליח לראות להיכן הוא מוביל).

בכל אופן, מילאתי נוזל וראיתי שהשפריצרים סתומים, הוצאתי אותם ונשפתי בהם ועכשיו זה בגדול עובד.

אבל שמתי לב, שהצינורות גומי שמובילות את הנוזל לשפריצרים כבר לא מי יודע מה אוטמים וכל פעם שאני משפריץ, חלק מהנוזל דולף על המנוע וכל מה שיש שם. מבחינת הדליפה עצמה, לא ממש משנה לי (4 ליטר ₪10), השאלה היא, אם הדליפה הזאת יכולה לגרום לנזק כל שהוא לאחד הדברים שנמצאים מתחת למכסה המנוע, ואם כן, מה תהיה דרך הטיפול המומלצת?

2.

די ברור שהמגבים דורשים החלפה.

מצאתי בשרשור נוסף שהמידה היא 16/26 FB. אני מניח שבחנות מתאימה ידעו להביא לי את מה שאני צריך לפי זה.

האם מדובר בהחלפה של גומי בלבד או של דברים נוספים, והאם זה משהו שאפשר לעשות לבד בקלות?

תודה

פורסם (נערך)

תאטום את התחתית של השפריצרים בהקדם האפשרי עם RTV שחור ועד אז אל תשתמש בהם ואל תשטוף את האוטו. המים חודרים ישירות מעל המצתים, יכולים אפילו לחדור פנימה ולגרום בעיות בהתנעה או לאי-יציבות סל"ד. במקרה קיצוני גם לפגיעה בחוטי הצתה או מחשב מנוע. בנוסף גם לחלודה בהברגה של המצת ולקושי בהוצאתו.

בחורף כמובן המצב הרבה יותר בעייתי וממש יכול להיווצר שם "אגם" מים קטן היכן שהמצתים, בגלל הצורה של האזור הזה.

אם זה מהצינורות עצמם או מהמפצל ולא מגוף השפריצר עצמו אז צריך לקנות ולהחליף אותם ובטח יש מחברים שאפשר לחתוך הצינור המקורי ולהתחבר אליו באמצעותם

מיכל נוזל השמשות נמצא מתחת לבטנת הגלגל השחורה מתחת לכנף באותו צד.

לרוב מחליפים את כל המגב עצמו ולא רק הגומי. ההחלפה לרוב קלה למדי. לא חבל להחליף באמצע הקיץ שיתייבשו עד החורך?

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה על התשובה.

הנזילה היא לא מהשפריצר, אלא מהצינורות עצמם.

חייבים להחליף אותם או שאני יכול לאטום אותם עם סיליקון?

חוץ מזה, RTV שחור זה לא מדביק? זה ימנע ממני להוציא את גוף השפריצר, אם יהיה צורך.

לגבי המגבים, אני משתמש מדי פעם גם בקיץ כשהשמשה מאובקת.

מניח שאחליט לפי כמה שזה עולה. מישהו יודע אם אפשר לקנות את זה באינטרנט?

פורסם

איני מכיר את הפורד פוקוס, אבל בהרבה מכוניות יש מחבר T לצנורות מתזי השמשה

(כשבחלקם יש גם בתוכו שסתום אלחוזר) ויתכן שממחבר זה יש דליפת מים ומחירו לא יקר להחלפה.

אין טעם לבצע סתם אטימות מחומרים שונים ללא איתור קודם של מקור הדליפה.

בברכה - רפי לין

מחבר טי.jpg

פורסם
המידה המקורית של המגבים היא 17 26 . בחנויות אין להם ולכן יתנו לך 16 26 . תעמוד על זה שאתה רוצה 17 .

לגבי הצינורות , תחליף אותם .

יש דברים אחרים לעמוד עליהם,גם עם 16 זה יעבוד מעולה ובטח לא יורגש הבדל.

• תוכן חדש...